Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vasarā 30 miljonu līgumu parakstījušajam Palātam veikta gūžas operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vasarā 30 miljonu līgumu parakstījušajam Palātam veikta gūžas operācija
Ondržejs Palāts. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņūdžersijas "Devils" paziņojis, ka čehu uzbrucējam Ondržejam Palātam otrdien veikta gūžas operācija un ka atlabšanas termiņš pagaidām nav zināms. Viņš "Devils" rindas papildināja tikai šajā vasarā, parakstot 30 miljonu dolāru līgumu.

Ondržejs Palāts iepriekšējās desmit sezonas pavadīja Tampabejas "Lightning" sastāvā, divas reizes izcīnot Stenlija kausu. Jūlija vidū par brīvo aģentu kļuvušais uzbrucējs pieņēma Ņūdžersijas "Devils" piedāvājumu, parakstot 30 miljonus vērtu līgumu uz piecām sezonām.

31 gadu vecais čehs jaunajā komandā pierakstījās ar trīs vārtiem sešās spēlēs, līdz iedzīvojās savainojumā. Palātam veikta gūžas operācija. Lai gan atveseļošanās termiņš nav nosaukts, ir skaidrs, ka tie būs vairāki mēneši.

Ar septiņām uzvarām desmit spēlēs "Devils" atrodas Metropoles divīzijas pirmajā vietā, bet Austrumu konferences kopvērtējumā priekšā atrodas tikai sešas uzvaras pēc kārtas izcīnījusī Bostonas "Bruins".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/new-jersey...

     [+] [-]

, 2022-11-03 12:16, pirms gada
Jāskatās, kas notiks vēlāk, bet šobrīd PO zonā atrodas komandas, kuras sen nav redzētas spēlējam vairāk par 82 spēlēm sezonā.