Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

"Penguins" ģenerālmenedžeris pauž cerību, ka šonedēļ redzēsim Bļugeru atpakaļ laukumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Penguins" ģenerālmenedžeris pauž cerību, ka šonedēļ redzēsim Bļugeru atpakaļ laukumā
Teodors Bļugers. Foto: Pittsburgh Penguins

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins" piedzīvojis jau sešus zaudējumus pēc kārtas. Komandas ģenerālmenedžeris Rons Hekstāls izteicis cerību, ka nedēļas nogalē sezonas pirmo maču varēs aizvadīt Teodors Bļugers.

"Ceram uz sestdienu, bet viss būs atkarīgs no tā, kā viņam ies šonedēļ. Ļoti ceram, ka sestdien viņš varēs spēlēt. Tad viņš arī drīkstēs pamest ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstu," teica Pitsburgas "Penguins" ģenerālmenedžeris Rons Hekstāls. Šonakt ar 3:6 tika piedzīvots zaudējums pret Bufalo "Sabres", ciešot jau sesto neveiksmi pēc kārtas.

Teodors Bļugers savainojumā iedzīvojās septembra beigās, treniņnometnes laikā. Ja sākotnēji tika uzskatīts, ka trauma ir īstermiņa, tad vēlāk noskaidrojās, ka nāksies izlaist regulārās sezonas sākumu. Ievietošana ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā nozīmē, ka hokejistam jāizlaiž vismaz desmit spēles un 24 dienas.

"Penguins", kas NHL Metropoles divīzijā apsteidz vienīgi Kolumbusas "Blue Jackets", naktī no sestdienas uz svētdienu pulksten 1:00 pēc Latvijas laika uzņems Sietlas "Kraken". Pret Bufalo "Penguins" spēlēja arī bez sava trešās maiņas centra Džefa Kārtera.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-03 11:04, pirms gada
Labi ka tā! Bez Bļugera Pingvīniem galīgi neiet! cerams ka atgriezīsies un pastiprinās spēli!

     [+] [-]

, 2022-11-03 12:08, pirms gada
Kā jūs domājat, kurš no četriem Lettiņiem Pavasarī būs Rīgā uz PČ?
Pagaidām izskatās, ka tie varētu būt Elvis ar Tedi
Ja nekas kardināli nemainīsies, Rūdis ar Zemgusu grauzīs ledusu turpat vien, kur viņi ir pašreiz

     [+] [-]

, 2022-11-03 13:49, pirms gada
Cerības uz Teodoru. 14.v. austrumos nav varenās Pitsburgas vieta.