Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Bīls: "Komandām jāizdara smaga izvēle – segt mani vai segt Porziņģi"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bīls: "Komandām jāizdara smaga izvēle – segt mani vai segt Porziņģi"
Kristaps Porziņģis. Foto. EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas "Wizards" pielicis punktu trīs zaudējumu sērijai, izbraukumā ar 121:111 pieveicot Filadelfijas "76ers". Kristaps Porziņģis guva 30 punktus, Bredlijs Bīls – 29. Porziņģis pēc uzvaras priecājās, ka atkal nebija zem groza jācīnās pret Džoelu Embīdu.

"Nav jātērē enerģija, cīnoties pret džeku, kurš ir par 45 kilogramiem smagāks nekā es. Protams, ka man tas nāk par labu," par Filadelfijas līdera Džoelam Embīda nespēlēšanu izteicās Kristaps Porziņģis. Sāncenšu centra saslimšanu Porziņģis izmantoja ar uzviju, uzvaru kaldinot ar 30 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām.

"Man patīk spēlēt pret Džoelu, jo gan viņam, gan man ir savas priekšrocības. Man vajadzēja izmantot situāciju. Katra spēle ir citāda, un šoreiz tā vairāk ritēja iekšpusē," stāstīja Porziņģis. "Filadelfija ir laba komanda arī bez viņa. Visi var trāpīt metienus. Taču mēs izdarījām pareizos secinājumus pēc pirmdienas spēles [96:117] un revanšējāmies."

Pirmdienas zaudējumā pret "76ers" Bredlijs Bīls meklēja savu spēli, bet uzvarā viņš bija lielisks – 29 punkti, trāpot 65% metienu no spēles, piecas rezultatīvas piespēles un divas atlēkušās bumbas, laukumā pavadot 36 minūtes.

"Porziņģis spēj izplest aizsardzības, izdarīt metienus ar ļoti augstu trajektoriju. Komandām jāizdara izvēle. Ja garais pieslēgsies manis segšanā, varu tikt garām, varu tikt pie jebkura metiena, kuru vēlos. Ja mazais segs viņu, tad Porziņģis var vārda vistiešākajā nozīmē vienkārši pārmest viņam pāri. Kā Doks [Riverss] teica, mēs būsim duets, ar kuru jārēķinās," priecīgs bija Bīls.

"Mēs nekļūdījāmies, mēs tikām pie soda metieniem. Mēs bijām agresīvi. Tikai mazliet pietrūka līdz 70 punktiem soda laukumā. Tās ir pozīcijas, no kurām metienus var trāpīt ar ļoti augstu procentu," skaidroja "Wizards" galvenais treneris Vess Anselds.

Izmantotie resursi:
https://www.nbcsports.com/washingto...
https://www.washingtonpost.com/spor...
https://www.espn.com/nba/recap/_/ga...

  +1 [+] [-]

, 2022-11-03 10:36, pirms gada
Šī sezona interesanta ar to ka KP sācis dot piespēles. Prieks par to.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-03 11:26, pirms gada
Bīls nav tāds kā Luka, viņš tomēr vairāk orientēts uz komandu, nevis individuālo statistiku.
Šādā komandā KP iederas pavisam noteikti labāk.. 2-3 labus aizsardzības spēlētājus un tad jau Wizzards būtu konskurētspējīga komanda.

Varbū atgriezīsies vecā mode, kurā 2pts būs over 3pts.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-03 12:09, pirms gada
Mērija Babersa rakstīja: Šī sezona interesanta ar to ka KP sācis dot piespēles. Prieks par to.
Man jau liekas ka piespēļu ziņā nekas daudz nav izmainījies, vienkārši Wizzards realizē iespējas. NY neviens nevarēja iemest brīvus metienus pēc KP piespēles, bet Mavs visu spēli virzīja caur LD kurš nav redzēts metot pēc piespēles...

  +1 [+] [-]

, 2022-11-03 12:20, pirms gada
Mavs laikā ļoti uzskatāmi, ka bumba visu laiku Pončiča rokās, bet šeit bumba kustās, un pat komandas līderis meklē iespējas kā iespēlēt citiem.
Cerams, ka iegūs krampi un ņems arī citas spēles

     [+] [-]

, 2022-11-03 19:35, pirms gada
Jānis Kalnevics rakstīja: Man jau liekas ka piespēļu ziņā nekas daudz nav izmainījies, vienkārši Wizzards realizē iespējas. NY neviens nevarēja iemest brīvus metienus pēc KP piespēles, bet Mavs visu spēli virzīja caur LD kurš nav redzēts metot pēc piespēles...
Nu jau, NYK laikā viņš vēl pat īsti nezināja kā tikt galā ar double team. Šobrīd patiesi vairāk riskē dot interesantas piespēles. Tāpat arī ,šķiet, labāk jūt laukumu. Nez, tas viņam no Žaņa dotumiem nācis šovasar klāt?