Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Sneiders neapmierināts ar netikšanu pamatsastāvā, "Galatasaray" vaino presi melos

Agris Suveizda

Sneiders neapmierināts ar netikšanu pamatsastāvā, "Galatasaray" vaino presi melos
Veslijs Sneiders atzīmē vārtu guvumu Stambulas derbijā pret "Fenerbahce" (2:1)
Foto: AP/Scanpix

Pazīstamais nīderlandiešu futbolists Veslijs Sneiders pēdējā Turcijas Superlīgas spēlē pret "Kasimpasa" (2:1) gāja tikai uz maiņu, par ko bijis ļoti nikns un eksplodējis ģērbtuvēs. Stambulas "Galatasaray" oficiālā paziņojumā gan noliedza masu medijos publicēto informāciju.

Pirmās septiņas spēles Superlīgā sācis pamatsastāvā, šoreiz Sneiders laukumā izgāja tikai 54. minūtē, kad rezultāts tikko bija izlīdzināts (1:1). Pēc mača 30 gadus vecais pussargs ģērbtuvē esot ļāvis vaļu emocijām: "Esmu superzvaigzne, spēlēju [2010. gada] Pasaules kausa finālā. Es neesmu pelnījis šādu attieksmi. Pirms sešiem mēnešiem man apsolīja kapteiņa apsēju un teica, ka varēšu spēlēt kā desmitais numurs un ka klubs iegādāsies pasaules klases spēlētāju. Nekas no tā nav noticis."

Tāpat Sneiders komandas biedru Felipi Melu kritizēja viņa aprunāšanā: "Tiek runāts aiz manas muguras. Ja kaut ko vēlaties pateikt, sakiet to man sejā." Vakar "Galatasaray" izplatīja oficiālu paziņojumu, kategoriski noliedzot presē un televīzijā izplatītās baumas par Sneidera dusmu izvirdumu un apgalvojot, ka tās absolūti neatbilst patiesībai. Klubs kritizēja žurnālistus neprofesionalitātē un pieprasīja atvainošanos.

Tikmēr futbolista agents Gvido Alberss turku presē veltīja skarbus vārdus Stambulas granda galvenajam trenerim Čezārem Prandelli: "Tas, kas notika pēdējā spēlē, dara Sneideru bēdīgu. Viņš ir fiziski gatavs, un viņa līgums vēl ir spēkā līdz 2016. gadam. Prandelli runā tikai itāliski, un spēlētāji nezina, kas viņiem jādara – tas ir apkaunojums. Mēs runājam par spēlētājiem ar milzīgu pieredzi, kuri ir spēlējuši lielākajās līgās pasaulē. "Galatasaray" ir nepieciešams treneris, kuram ir pieredze dažādās valstīs un kurš pārzina vairākas valodas."

18. oktobrī Sneiders guva divus vārtus un kaldināja "Galatasaray" uzvaru derbijā pār "Fenerbahce" (2:1), taču abās nākamajās spēlēs "Galatasaray" kapitulēja ar 0:4 – Čempionu līgā pret Dortmundes "Borussia" un Turcijas Superlīgā pret "Istanbul B.B.". Tiek lēsts, ka klubā ir finansiālās problēmas un Sneiders tika nosēdināts malā, jo nepiekrita līdz janvārim nesaņemt algu. "Galatasaray" ar 16 punktiem astoņās spēlēs Superlīgā ieņem otro vietu (līderei "Fenerbahce" ir tikpat punktu), bet Čempionu līgā ar vienu punktu trīs mačos ir pēdējā vietā savā grupā.

Izmantotie resursi:
Invaller Sneijder ontploft in kleedkamer...
Aēżklama: Wesley Sneijder - 02.11.2014 15:54...
Sneijder’s agent slams Cesare Prandelli |...

     [+] [-]

, 2014-11-04 00:11, pirms 10 gadiem
Kāpēc viņš uzsver tieši 2010.gada Pasaules čempionātu, ja viņš spēlēja arī 2014.?

     [+] [-]

, 2014-11-04 00:18, pirms 10 gadiem
Pandora rakstīja: Kāpēc viņš uzsver tieši 2010.gada Pasaules čempionātu, ja viņš spēlēja arī 2014.?
Tāpēc ka viņš tad spēlēja finālā un tas ir ļoti liels sasniegums.
2010. gadā viņš bija labākais spēlētājs, nezinu kāpēc tikai Messi iedeva zelta bumbu. 2010. gadā paņēma čempiona līgu un spēlēja pasaules kausa finālā.

     [+] [-]

, 2014-11-04 00:20, pirms 10 gadiem
Pandora,
Jo tad bija finala un bija komandas labakais speletajs, bet domaju, ka tas gan ir tikai preses runas, jo apsaubu, ka vins ko tadu teiktu. Kada jega pieminet 4 gadus vecu notikumu?

     [+] [-]

, 2014-11-04 08:29, pirms 10 gadiem
domaaju ka taa ir preses piile,jo,ja taa buutu taisniiba,par kaut ko taadu superzvaigzne Snaiders jau vareetu kravaat somas,jo taada attieksme ir nepieljaujama