Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Ivanoviča un Petrova - pirmās Bali turnīra pusfinālistes

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ivanoviča un Petrova - pirmās Bali turnīra pusfinālistes
Ana Ivanoviča
Foto: AFP/Scanpix

Par Bali notiekošā "Commonwealth Bank Tournament of Champions" pirmajām divām pusfinālistēm šodien kļuva pagājušā gada čempione Ana Ivanoviča un Nadja Petrova, kuras apspēlēja attiecīgi Robertu Vinči un Šuaju Penu. Piektdien notiks atlikušie divi ceturtdaļfināli.

Bali turnīrā startē sezonas labākās sportistes "International" sērijas turnīru ieskaitē. Šoreiz Bali, kas šo turnīru ar sezonas noslēguma sacensību izkārtni organizē trešo gadu, turnīrā bija divas tenisistes, kuras 2011. gadā neizcīnīja nevienu titulu – gan pagājušā gada čempione Ana Ivanoviča, gan Ķīnas otrā rakete Šuaja Pena – turnīrā piedalās ar "wild card".

Pirmā šodien pusfinālā centās iekļūt Pena, kura ir vienīgā no turnīra astoņām dalībniecēm, kurai karjeras laikā vēl nav izdevies tikt pie vienspēļu titula. Pena bija favorīte spēlē pret Nadju Petrovu, taču uzvarēja krieviete – 6:4, 6:3.

Arī otrajā ceturtdaļfinālā viss beidzās divos setos. 2010. gada čempione Ivanoviča atdeva tikai sešus geimus Robertai Vinči – 6:3, 6:3. Itāliete šogad uzvarējusi trīs turnīros – Barselonā un Budapeštā uz māla, kā arī Hertogenbošā uz zāliena. Jāpiebilst, ka Ivanovičai otrajā setā bija medpauze (potīte), kas gan viņai netraucēja izcīnīt vieglu uzvaru.

Ivanoviča un Petrova veidos vienu no pusfināla pāriem. Otrs būs zināms rīt, kad notiks atlikušās divas ceturtdaļfinālspēles. Mariona Bartoli tiksies ar Anabelu Medinu Garigesu, bet Danielas Hantuhovas pretiniece būs Sabīne Liziki. Ceturtdaļfinālos zaudējušās sportistes brauc mājās, bet pusfinālos zaudējušām būs vēl jācīnās spēlē par 3. vietu.

"Commonwealth Bank Tournament of Champions"

Ceturtdaļfināli

SpēleRezultāts
(1) Mariona Bartoli – Ana Mediga GarigesaRīt
Nadja Petrova – (2) Šuaja Pena6:4 6:3
(3) Sabīne Liziki – Daniela HantuhovaRīt
Ana Ivanoviča – (4) Roberta Vinči6:3 6:3

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...