Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS treneris iezīmē iemeslus Marko Regžas netikšanai laukumā

Emils Ozerinskis

RFS treneris iezīmē iemeslus Marko Regžas netikšanai laukumā
Marko Regža. Foto: Nora Krevņeva Baibakova

Vakardien "Optibet" futbola Virslīgā tika aizvadīta spēle Liepājā, kur turnīra līdervienība RFS spēlēja neizšķirti pret vietējo komandu. Pēcspēles preses konferencē RFS galvenais treneris Viktors Morozs ieskicēja iemeslu talantīgā latviešu futbolista Marko Regžas neesošajam spēles laikam.

Sestdien RFS atspēlējās un nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Liepāju". Ņemot vērā situāciju turnīra tabulā, RFS galvenais treneris Viktors Morozs pēcspēles preses konferencē atklāja, ka šis ir gana labs rezultāts viņa trenētajai komandai. Interesantākā preses konferences daļa gan sekoja pēc jautājuma par latviešu jauno futbolistu Marko Regžu, kurš vakardienas spēlē pirmo reizi kopš 1. jūlija atkal bija iekļauts komandas spēles pieteikumā.

Attiecībā uz jautājumu par jauno latviešu uzbrucēju Morozs stāstīja: "Daudzi man jautā gan par Marko Regžu, gan par Renāru Varsalvānu, īpaši speciālisti no Latvijas futbola federācijas. Viņus traucē tas, kāpēc šie spēlētāji nespēlē. Viņi nespēlē tāpēc, ka spēlē stiprākie. Viss ir atkarīgs no viņiem pašiem. Renārs jau ir kļuvis par spēlētāju no kura mēs prasām rezultātu. Tas nav tas pats, kas spēles laikā izlaist spēlētāju laukumā pie rezultāta 3:0, lai vienkārši paspēlētu. Viņš spēlēja pret "Valmieru" brīdī, kad jāiesit vārti un jāpalīdz komandai. Tāpat pret "Riga" - tā ir spriedze. Dažreiz spēlētāji tai nav gatavi."

"To pašu varu pateikt par Marko. Zinu, ka viņš būs labs futbolists, bet es gribu no viņa redzēt vairāk. Viņam ir ļoti labas kvalitātes, bet vēl ne līdz galam, lai spēlētu mūsu komandas pamatsastāvā. Viņš tuvojas tam, lai tiktu laukumā. Bija domas viņu sūtīt, bet bija bažas par standartu situācijām, tādēļ nolēmām atstāt rezervē," situāciju klāstīja Morozs.

Tāpat RFS treneris ieskicēja, ka Latvijas kausa finālā labprātāk pretī būtu redzējis valmieriešus, nevis liepājniekus. "Godīgi sakot, gribēju finālā redzēt "Valmieru". Pirms to divu komandu spēles teicu, ka gribu, lai uzvar "Valmiera", jo ar viņiem sezonas izskaņā vairs nebūs spēļu. Tikmēr ar "Liepāju" divas spēles Virslīgā un pluss vēl ausa fināls. Neskatoties uz to, ka spēle ir Valmierā, gribējām viņus redzēt finālā, jo ļoti labi ir tas, ka fināls būs uz zaļā laukuma. "Valmiera" uz sintētikas un zaļā laukuma ir divas dažādas komandas," iezīmēja treneris Morozs.

     [+] [-]

, 2021-10-03 11:40, pirms 3 gadiem
Ne visi tik labi pārvalda angļu valodu , ( es franču) tāpēc ātrā runā nav iespējams uztvert nianses. Pieturieties jaunie žurnālisti pie valodas likuma un tulkojiet .

  +2 [+] [-]

, 2021-10-03 14:02, pirms 3 gadiem
Lūk leģionāru limita palielināšanas pozitīvais pienesums, talantīgie LV futbolisti iegūst skilu ūdens pienešanā.

     [+] [-]

, 2021-10-04 11:13, pirms 3 gadiem
Mazliet rodas pārdomas par to, vai mums šodien būtu Māris Verpakovskis, ja viņš būtu šodien Regžas situācijā.

Ja toreiz Starkovam no Māra vajadzēja rezultātu, tad tagad Morozs rezultātu var uztaisīt arī ar citiem.

     [+] [-]

, 2021-10-04 21:13, pirms 3 gadiem
mndvolk rakstīja: Mazliet rodas pārdomas par to, vai mums šodien būtu Māris Verpakovskis, ja viņš būtu šodien Regžas situācijā.

Ja toreiz Starkovam no Māra vajadzēja rezultātu, tad tagad Morozs rezultātu var uztaisīt arī ar citiem.
Būtu, jo gan Māris, gan Pahars sita ne tikai Skonto, bet gan arī izlasē. Vai Regža ar Varslavānu bija sasituši čupu vārtu izlases spēlēs? Varbūt tiranizēja pretiniekus un baroja komandas biedrus ar filigrānām piespēlēm? Kas tur tiem traucē parādīt visas savas labākās īpašības? Atbilde - viņu līmenis ir pārāk zems lai varētu spēlēt pret pretiniekiem, kuru līmenis ir augstāks par Mettu vai Daugavpili.