Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Jokerit" pārspēj Daugaviņa "Torpedo" un svin desmīto uzvaru pēc kārtas

"Jokerit" pārspēj Daugaviņa "Torpedo" un svin desmīto uzvaru pēc kārtas
Eli Tolvanens
Foto: Mikko Taipale / jokerit.com

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē piedzīvoja Ņižņijnovgorodas „Torpedo”, kas viesos piekāpās Helsinku „Jokerit” ar 2:4

Septembra beigās Pētera Skudras trenētā komanda izcīnīja trīs sausās uzvaras pēc kārtas, bet oktobra pirmajā mačā piedzīvoja bezierunu zaudējumu pret Maskavas CSKA – 0:4. Tikmer „Jokerit” septembri aizvadījis lieliski – astoņas uzvaras pēc kārtas, no kuram septiņas pamatlaikā.

Pirmajā periodā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem minūtes laikā un šķita, ka pārtraukums tiks sagaidīts ar neizšķirto rezultātu, bet cits viedoklis bija Somijas talantam Eli Tolvanenam, kurš 14 sekundes līdz perioda beigām panāca 2:1, gūstot savus desmitos vārtus šosezon.

Turpinājumā mājinieki panāca divu vārtu pārsvaru, taču pēc pusotras minūtes Timurs Fatkulins samazināja deficītu – 3:2. Trešajā periodā „Jokerit” turpināja uzbrukt, bet pēdējās minūtēs jau „Torpedo” izmisīgi mēģināja atspēlēties. Skudra nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet tas nepalīdzēja, vēl jo vairāk – komanda ielaida ceturtos vārtus – 4:2.

Kaspars Daugaviņš laukumā pavadīja 17:50 minūtes, uzbrucēja kontā divi metieni pa vārtiem, divi uzvarēti iemetieni no pieciem un viens spēka paņēmiens. Iepriekšējos 16 mačos uzbrucējs guvis trīs vārtus un atdevis piecas piespēles.

Pašlaik Maskavā notiek spēle starp vietējo CSKA un Rīgas „Dinamo”. Mača teksta tiešraide ir pieejama šeit.

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2017-10-03 21:16, pirms 6 gadiem
desmito

     [+] [-]

, 2017-10-03 22:14, pirms 6 gadiem
fkscd rakstīja: desmito
Ož pēc pirmā Gagārina ārpusruslandē bāzējošam klubam