Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Akmentiņa: "Arī no smaga zaudējuma var daudz mācīties"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Akmentiņa: "Arī no smaga zaudējuma var daudz mācīties"
Madara Akmentiņa
Foto: Floorball.lv

Cēsu "Lekrings" sieviešu florbola komandā viena no pieredzējušākajām florbolistēm ir Madara Akmentiņa, kura agrāk pārstāvējusi arī Latvijas valstsvienību. Spēlē pret Igaunijas izlasi, kurā tika piedzīvots 2:11 zaudējums, tieši Akmentiņa tika atzīta par labāko savā komandā. Neskatoties uz sagrāvi, spēlētāja centās atrast arī ko pozitīvu šajā mačā.

Cēsu "Lekrings" sieviešu florbola komanda čempionāta trešajā mačā piedzīvoja trešo neveiksmi, savā laukumā ar rezultātu 2:11 piekāpjoties Igaunijas izlasei. Latvijas klubā par labāko atzina Madaru Akmentiņu, kura ar rezultativitātes punktiem gan neizcēlās. Pēc mača viņa sniedza komentāru portālam Sportacentrs.com:

"Trenera izvirzītos uzdevumus izpildījām ļoti labi. Pirmo periodu zaudējām ar divu vārtu deficītu, trešo ar vieniem vārtiem. Mums vājais posms šoreiz bija otrā trešdaļa, kad neizdevās spēle ar bumbiņu pretinieku zonā. Viņas bija fiziski spēcīgākas, savukārt mēs izskatījāmies par daudz nobijušās. Pietrūka arī veiksme momentu realizēšanā, jo iespējas mums bija. Vai nu pretinieču vārtsardze nospēlēja ļoti pārliecinoši vai arī pašām kaut kas pietrūka. Mums joprojām ir kur augt, meklējam īstos variantus kā spēlēt, saspēlēties. Analizējam savu spēli, pārrunājam kļūdas un arī labās spēles epizodes. Zaudējums bija smags, bet no šīs spēles varam daudz mācīties. Galvenais neatslābt pēc pirmā perioda, jākoncentrējas visai cīņai, nevis atsevišķiem spēles posmiem. Pati Cēsu komandā esmu iejutusies labi, turklāt komandā ir meitenes ar kurām pirms tam esmu spēlējusi kopā Valmierā vai "Rubenes" komandā."