Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Mums bija netipiskas kļūdas, bet Telkvists nospēlēja lieliski"

Jānis Pārums

Ozoliņš: "Mums bija netipiskas kļūdas, bet Telkvists nospēlēja lieliski"
Sandis Ozoliņš
Foto: praguehockeycup.cz

Pēc Rīgas "Dinamo" uzvaras Kontinentālās Hokeja līgas čempionāta spēlē pret Novokuzņeckas "Metallurg", komentārus sniedza komandas kapteinis Sandis Ozoliņš, aizsargs Georgijs Pujacs un galvenais treneris Artis Ābols.

"Šī mums bija visgrūtākā spēle, kā nekā – izbraukuma tūres beigas. Mēs domājām, ka būsim fiziski noguruši, bet izrādījās, ka esam psiholoģiski noguruši. Rezultātā – mums netipiskas kļūdas. Bija grūti spēlēt. Lieliski nospēlēja mūsu vārtsargs, tāpēc spējām paņemt trīs punktus," norādīja "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš.

"Pretinieki mums nedeva daudz iespēju uzbrukt divatā pret vienu, trijatā pret diviem un vienatnē pret vārtsargu. Tā visa praktiski nebija, sacīja Ozoliņš. ""Metallurg" spēlēja ļoti kompakti, tāpēc mums bija grūti. Turklāt pretinieks ļoti ātri uzsāka pretuzbrukumus un radīja vārtu gūšanas momentus pie mūsu vārtiem."

Jautāts vai tas, ka "Metallurg" pirms šī mača bija zaudējuši astoņas spēles pēc kārtas, iespaidoja komandas noskaņošanos spēlei kapteinis atbildēja: "Mēs arī esam bijuši tādās situācijās un zinām, kas notiek ģērbtuvē. Puiši grib uzvarēt, un dara visu, lai to panāktu. Mēs zinājām, ka mājinieki laukumā dosies ar apņemšanos uzvarēt."

"Nebija viegli apspēlēt Kuzņu," atzina rīdzinieku aizsargs Georgijs Pujacs. "Tagad vieglu pretinieku nav. Turklāt mums bija smaga izbraukuma tūre, bet "Metallurg" – ceturtā mājas spēle. Mums uzsmaidīja veiksme. Mūs guvām ļoti svarīgos otros vārtus. Plus mums labi nospēlēja vārtsargs."

Uz jautājumu, kurš no "Dinamo" spēles komponentiem spēlētājam paticis vislabāk, Pujacs atbildēja: "Labāk paklusēšu, neesmu eksperts. Neslavēšu un nerāšu. Nospēlējām savu spēju robežās. Kas attiecas uz "Metallurg", tad nesekoju, kā viņiem klājas. Tā ir jauna komanda. Varbūt kaut kur meistarības un aukstasinības pietrūkst, bet puiši ir malači, jācīnās tālāk."

Savukārt "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols norādīja: "Nevarētu teikt, ka esmu apmierināts ar komandas sniegumu pirmajos divos periodos, īpaši – otrā perioda beigās, taču puiši centās. Mums bija gara izbraukuma tūre, tāpēc varbūt arī tādi nesaprotami lēmumi [laukumā] tika pieņemti. Tai pat laikā ieguvām to, ko vēlējāmies – trīs punktus – tāpēc pamata satraukumam nav. Puiši malači."

Izmantotie resursi:
«СПОРТИВНЫЙ ПОРТАЛ НОВОКУЗНЕЦКА» - ХК...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-03 20:34, pirms 11 gadiem
Pareizi, Gerorgij, vērtēšanu atstāj mums, ekspertiem! Pretinieks pierādīja, ka pelnīti ir tuvāks Nadeždas kausam par Rīgu, ar to nākas samierināties.

 +11 [+] [-]

, 2013-10-03 20:47, pirms 11 gadiem
Ozo - rezultatīvākais līgas aizsargs

 +14 [+] [-]

, 2013-10-03 21:02, pirms 11 gadiem
Ozo par slidu kāršanu uz nagliņas var nedomāt vēl 2-3 gadus
41 gada vecumā spēlē fenomenāli īsts paraugs sportā pēdējps gados...attieksme un cīņasspars ir Ozo vērtība
Pelnījis pieminekli dzīvam esot LEĢENDA