Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

C un D grupas: "AC Milan" viesosies Sanktpēterburgā; "Real" - Amsterdamā

Jānis Celmiņš

C un D grupas: "AC Milan" viesosies Sanktpēterburgā; "Real" - Amsterdamā
Krištianu Ronaldu
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas C un D grupās šodien tiks aizvadītas četras cīņas. C grupā spēkus samēros Sanktpēterburgas „Zenit” un „AC Milan”, kā arī „Anderlecht” un „Malaga”, bet D grupas cīņās laukumā dosies „Manchester City” un Dortmundes „Borussia”, kā arī „AFC Ajax” un Madrides „Real”. Pirmais no C grupas mačiem sāksies jau pulksten 19.00, bet pārējie ierastajā laikā pulksten 21.45.

C grupa

Par C grupas centrālo maču jāuzskata cīņu starp „Zenit” un „Milan” klubiem. Sanktpēterburgas komandai pirmajā grupas mačā nācās atzīt „Malagas” kluba pārākumu, bet „Milan” spēlēja neizšķirti ar „Anderlecht”.

„Zenit” un „Milan” komandas šovakar lūkos tikt pie pirmā panākuma grupā un šis fakts spēli Sanktpēterburgā padarīs vēl aizraujošāku. „Zenit” treneris Lusiano Spaletī pauž, ka pēc zaudējuma „Malagai” komandai zudusi pārliecība par saviem spēkiem. „Mums noteikti jāuzvar, lai atgūtu pārliecību. Arī mūsu pretinieki nav daudz labākā situācijā, tāpēc arī viņi vēlēsies atgūt uzvaras garšu,” uzskata Spaletī. Savainojumu dēļ „Zenit” šovakar nāksies iztikt bez Danī un Sergeja Semaka.

Labākajā sastāvā uz Sanktpēterburgu nav devusies arī „AC Milan” vienība, kurai šovakar jāiztiek bez Pato un Frančensko Aserbī. Viesu treneris Masimiliano Alegrī uzskata, ka šovakar laukumā dosies divas grupas favorītes. „Pirmajās grupas spēlēs neviena no komandām nav parādījusi savu potenciālu un šovakar vēlēsies reabilitēties. Krievijas futbols turpina attīstību un mēs redzam, ka daudzi vadošie spēlētāji dodas spēlēt uz Krieviju,” pirms mačā paudis Milānas treneris.

Otrajā C grupas cīņā tiksies „Anderlecht”, kas progresē ar katru nākamo spēli, un „Malaga”, kas šobrīd ir vienīgā grupas līdere. Mājinieki šovakar būs iespējami labākajā sastāvā un tas nesola viesiem vieglu pastaigu, lai gan tieši Spānijas klubs tiek uzskatīts par šī mača favorītu.

D grupa

Abās D grupas cīņās favorīti ir krietni izteiktāki. „Manchester City” savā laukumā uzņems Dortmundes „Borussia”, bet „AFC Ajax” eksaminēs Madrides „Real”. „City” zaudējums pirmajā grupas spēlē pret „Real” noteikti vēl vairāk palielinās vēlmi svinēt uzvaru šovakar. Pēdējo zaudējumu Eirokausu cīņās savā laukumā „City” piedzīvojis tālajā 2008./2009. gada sezonā. Pēdējās 15 cīņās savā laukumā šobrīd Roberto Mančīnī vadītā komanda nav zaudējusi.

Otrā D grupas cīņā karaliskais Madrides „Real” viesosies pie „Ajax” kluba. Pēdējās divās savstarpējās cīņās pārliecinošas uzvaras (4:0 un 3:0) svinējis spāņu klubs un arī šovakar Ronaldu un Co ir favorītu statusā. „Jācer, ka šovakar ir pienācis laiks revanšam,” pauž „Ajax” treneris Franks de Būrs. „Ja spēlējam kā komanda, tad mums ir iespējas apspēlēt ikvienu no komandām,” uzskata „Ajax” treneris. Vēlmi uzvarēt reālāku nepadara fakts, ka viesi uz Amsterdamu atbraukuši labākajā sastāvā un pēdējā Spānijas čempionāta spēlē uzvarējusi pārliecinoši – 5:1 pār Lakorunjas „Demportivo”.

  -1 [+] [-]

, 2012-10-03 17:32, pirms 12 gadiem
Visu cienu Ajax,bet nu domaju ka Real uzavres ar 2-0!

  -2 [+] [-]

, 2012-10-03 17:39, pirms 12 gadiem
Ļoti svarīga spēle šodien City, iespējams svarīgākā grupu turnīrā.

Ne pa tēmu, oficiālajā EPL lapā sižets par Gorkšu Kaspars Gorkss feature (5:52) tāpat sižets bija šīs nedēļas Premjelīgas World izlaidumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-03 19:48, pirms 12 gadiem
Kur internetā varēs noskatīties Ajax un Real spēli?

     [+] [-]

, 2012-10-03 21:45, pirms 12 gadiem
livetv.ru
MANTEMAN rakstīja: Kur internetā varēs noskatīties Ajax un Real spēli?

     [+] [-]

, 2012-10-03 22:34, pirms 12 gadiem
Kas tur ar tām bumbām Amsterdamā?

Galīgi sapīpējušies kaut ko