Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS Lemajiča aizstājēju cenšas atrast 21 gadu vecajā serbu uzbrucējā Iličā

Emils Ozerinskis

RFS Lemajiča aizstājēju cenšas atrast 21 gadu vecajā serbu uzbrucējā Iličā
Andrejs Iličs. Foto: Jevor-Matis

"Optibet" Virslīgas līdervienība RFS pavēstījusi par trīs gadu sadarbības noslēgšanu ar serbu uzbrucēju Andreju Iliču, kurš paguvis atzīmēties ar 12 vārtiem Serbijas Superlīgā.

Latvijas čempionāta līdervienība RFS vasaras pāreju perioda izskaņā pārdeva savu galveno uzbrukuma ieroci Darko Lemajiču uz Beļģijas klubu "Gent". Nu 28 gadus vecajam Lemajičam aizstājējs atrasts viņa tautieša - 21 gadu vecā Andreja Iliča personā.

189 cm garais Belgaradas "Partizan" audzēknis aizvadījis 55 spēles Serbijas Superlīgā, pārstāvot “Napredak” un “Javor-Matis” vienības. Trīs sezonu laikā Serbijas čempionātā Iličs sakrājis 12 gūtus vārtus un piecas rezultatīvas piespēles. RFS apstiprinājusi, ka sadarbība ar serbu uzbrucēju noslēgta uz trīs gadiem.

“Esam ļoti gandarīti par panāktu vienošanos. Andrejs Iličs tiek uzskatīts par ļoti perspektīvu serbu uzbrucēju, bet interesi par viņu izrādīja arī vairāki Eiropā labi zināmi klubi. Pēc sava spēles stila viņš nedaudz atgādina Darko Lemajiču - spēj aizķerties aiz bumbas, ir ļoti spēcīgs otrajā stāvā. Ar spēlētāju panākta ilgtermiņa vienošanās. Esmu pārliecināts, ka viņš veiksmīgi iekļausies mūsu komandā," uzsvēra RFS sporta direktors Aleksandrs Usovs.

Serbijas U-21 izlasē Iličs spēlējis divās pārbaudes spēlēs pret Krievijas U-21 izlasi un Brazīlijas U-23 izlasi.

Iličs kļuvis par otro futbolistu šī gada laikā, kurš no "Javor-Matis" pārcēlies uz Virslīgu. Starpsezonā Serbijas vienības kapteinis Nedeļko Piščevičs pievienojās otrai Rīgas komandai - "Riga".

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/rfs-vienojas-ar-se...

  +1 [+] [-]

, 2021-09-03 16:53, pirms 3 gadiem
Perspektīvs serbs bet agrāk bija Marko Regža kurš laikam nav vairs vajadzīgs?

     [+] [-]

, 2021-09-05 04:44, pirms 3 gadiem
čuvaks izskatās reizē uz 21 un reizē uz 40