Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Betsafe bukmeikeri: Latvijas basketbolisti Eiropas čempionātā neizkļūs no grupas; triumfēs Spānija

Jānis Pārums

Betsafe bukmeikeri: Latvijas basketbolisti Eiropas čempionātā neizkļūs no grupas; triumfēs Spānija
Ainars Bagatskis un Mareks Mejeris
Foto: Gints Ivuškāns, f64

No 4. līdz 22.septembrim Slovēnijas basketbola laukumos norisināsies Eiropas čempionāts basketbolā, kurā septīto turnīru pēc kārtas tiks pārstāvēta arī Latvijas izlase. Betsafe.com bukmeikeri prognozē, ka Aināra Bagatska vadīto komandu piemeklēs iepriekšējo piecu Eiropas čempionātu liktenis, un Latvijai neizdosies izkļūt no apakšgrupas, bet par čempioni trešo reizi pēc kārtas tiks kronēta Spānijas izlase.

„Latvija pēdējo reizi grupu turnīra barjeru pārvarēja 2001. gadā Turcijā notikušajā Eiropas čempionātā, bet nākamajos turnīros labākajā gadījumā tika izcīnīta tikai viena uzvara. Pirms diviem gadiem Lietuvā gados jaunā Latvijas izlase ar pieciem mēģinājumiem nespēja tikt ne pie vienas uzvaras. Šogad Bagatskim ir izdevies nokomplektēt komandu kuras sastāvā ir tādi pieredzējuši vīri kā Blūms, Janičenoks un citi, Tāpat arī pārējie spēlētāji kļuvuši pieredzējušāki, tomēr apakšgrupas pretinieku sastāvi izskatās iespaidīgāki - īpaši Lietuvas un Serbijas komandas, kuru rindās būs gan NBA, gan Eirolīgas klubu spēlētāji. Šīs komandas vienīgo zaudējumu, visticamāk, piedzīvos savstarpējā mačā, cīnoties par medaļām. Jāņem vērā arī tas, ka, atšķirībā no konkurentiem, Latvijai nav izteiktu līderu, kas varētu izšķirt komandas likteni. Prognozējam, ka mūsējie varētu tikt pie vienas uzvaras, un, visdrīzāk, tas būs turnīra atklāšanas spēlē pret bosniešiem, taču ar to nepietiks, lai iekļūtu nākamajā kārtā. Prognozējam, ka savu trešo titulu pēc kārtas iegūs Spānija - pēdējo gadu Eiropas spēcīgākā komanda, kuras rindās spēlēs NBA un Spānijas ACB līgas zvaigzne,” Latvijas izlases izredzes skaidroja Betsafe.com bukmeikers Roberts Egle.

Saskaņā ar Betsafe.com bukmeikeru prognozēm, totalizatora klientiem ir iespēja likt savas likmes uz koeficientu 6,50 (~15% varbūtība), prognozējot, ka mūsējie apakšgrupā iekļūs labāko trijniekā. Kā visreālākais variants tiek prognozēts, ka Bagatska audzēkņi izcīnīs vienu uzvaru - šāds scenārijs ir novērtēts ar koeficientu 2,50 (34% varbūtība). Spāņu izredzes uz titulu ir novērtētas visaugstāk – koeficients 2,50 (X% varbūtība), kamēr mazliet vājākas izskatās Grieķijas un Francijas izredzes, kam atbilst koeficienti 4,50 (~25% varbūtība) un 5,50 (18% varbūtība).

Ļoti interesanta solās būt arī iekšējā konkurence, cīnoties par Latvijas izlases rezultatīvākā spēlētāja godu. Lai arī Kasparam Bērziņam šis būs tikai pirmais Eiropas čempionāts, viņš pārbaudes spēlēs pierādījis, ka ir viens no komandas atslēgas spēlētājiem. Rezultatīvs sniegums tiek gaidīts arī no citiem VEF Rīga spēlētājiem – Daira Bertāna un Kristapa Janičenoka.

Betsafe.com totalizatorā ir iespēja likt likmes ne tikai uz Latvija izlases rezultatīvāko spēlētāju, bet arī uz to, kurš būs turnīra rezultatīvākais spēlētājs, vērtīgākais spēlētājs (MVP) un daudz ko citu.

Šī gada Eiropas čempionātā piedalās 24 komandas, kuras ir sadalītas četrās grupās, pa sešām vienībām katrā. Katras grupas trīs labākās komandas kvalificēsies nākamajai kārtai, kurā notiks cīņa par vietu ceturtdaļfinālā.

Latvijas valstsvienības sastāvā dalībai Eiropas čempionātā ir iekļauti 12 basketbolisti: centri Mārtiņš Meiers un Andrejs Šeļakovs; spēka uzbrucēji Kaspars Bērziņš, Rolands Freimanis un Mareks Mejeris; ārējās līnijas spēlētāji Jānis Blūms, Dairis Bertāns, Kristaps Janičenoks, Rihards Kuksiks, Jānis Strēlnieks, Armands Šķēle un Jānis Bērziņš. Latvija pirmo cīņu uzsāks trešdien, 4.septembrī, plkst. 15:30 pret Bosniju un Hercegovinu.

Informāciju sagatavoja:
Aleksandra Kostjukoviča, Betsafe sabiedrisko attiecību konsultante

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-03 10:40, pirms 11 gadiem
Kādi tur Betsafe bukmeikeri .

Varētu padomāt ,ka viņi paši koeficentus izlikuši ,uhu . Copy-paste no citiem kantoriem - tas ir tas ko tie "speciālisti" spēj , ne vairāk .

Tīrais reklāmraksts .

  +4 [+] [-]

, 2013-09-03 10:42, pirms 11 gadiem
Kaut Jums liels aplauziens

  +3 [+] [-]

, 2013-09-03 10:52, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Nevajag jau būt bukmeikeram, lai pateiktu, ka jūlijā būs siltāks laiks par janvāri
Pamuļķis, neviens ar varu neliek skatīties izlases spēles

  +2 [+] [-]

, 2013-09-03 11:26, pirms 11 gadiem
Spaanija noteikti šogad neuzvarees! Turcija,Griekija,Lietuva ir mani favoriiti šim turniiram!

  +4 [+] [-]

, 2013-09-03 11:45, pirms 11 gadiem
Bukmeikeri ir bukmeikeri...katra spēle sākas no 0:0 un Eiropā vispār ir tikai 6-7 grandu izlases - pārējās ir daudz maz vienlīdzīgas, protams, ar saviem līderiem un veciem lauriem...lai viņi to pierāda un Latvija jau nu nebūs tā komanda, kas viņiem to tik viegli ļaus...Vienkārši baudīsim basketbolu, nevis skatīsimies to, kas rakstīts uz papīra!

  -1 [+] [-]

, 2013-09-03 12:32, pirms 11 gadiem
skumīgākais tajā visā ir fakts, ka bukmeikeri nekad nekļūdās vai arī kļūdās ļoti, ļoti reti...

  -1 [+] [-]

, 2013-09-03 12:57, pirms 11 gadiem
Atraduši kam uzticēt naudiņu.Betsafe lielākais toto krāpnieku kantoris Baltijas valstīs.Viņi krāpjas un viņus var apkāst viens divi.

     [+] [-]

, 2013-09-03 13:03, pirms 11 gadiem
v4_karstgalvis rakstīja: man tikai 2 varianti par rezultativako komanda:
K. Berzins 3.80
vai Blums 5.50

koefi nereali parspileti uz siem 2viem.
tad jau nopelnīsi labu naudu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-03 15:21, pirms 11 gadiem
Namejs rakstīja: Pamuļķis, neviens ar varu neliek skatīties izlases spēles
Nevajag jau skatīties, bet sekot līdzi basketbolam, lai saprastu, ka iespēja uz labu rezultātu ir ļoti niecīga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja