Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Birzulis: "Nav kur atkāpties - jāiet uz priekšu!"

Birzulis: "Nav kur atkāpties - jāiet uz priekšu!"
Aigars Birzulis
Foto: PlavinsSmedins.lv

Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa treneris Aigars Birzulis šajās olimpiskajās spēlēs var būt lepns un gandarīts - viņa padotie spēlē bez zaudējumiem, jau garantējuši sev vietu labāko sešniekā un - joprojām turpina cīņu arī par medaļām. Pēc šodienas uzvaras pār Norvēģiju Birzulis apliecināja - komandas ambīcijas vēl nav izsmeltas.

"Abu komandu izpildījumā bija jaušams sasprindzinājums. Šīs tomēr ir izslēgšanas spēles, nekas nenāk vienkārši un latiņa visai augsta - iekļūšana labāko sešniekā, kas tomēr jau ir panākums. Taču nospēlējām visnotaļ labi," šodienas spēli ieskicēja treneris. "Izturējām norvēģu uzbrukumus, mazāk kļūdījāmies un spējām izmantot viņu vājāko punktu - spēlētāju ar 1. numuru, viņu garāko vīru [Spinangru]. Viņš pludmales volejbolā ienācis nedaudz vēlāk, viņam ir tendence kļūdīties, un šī spēle to apliecināja. Taktiskajā ziņā viss izdevās." Birzulis atzina, ka vakar, ieraugot izlozes rezultātus, bijis apmierināts. "Tas bija viens no labākajiem variantiem, ko vēlējos sagaidīt no izlozes - norvēģus vai šveiciešus. Patīkami, ka viens no tiem patiešām trāpījās."

Jautāts, vai padarītā darba sajūta nenospēlēs negatīvu lomu, noskaņojoties nākamajiem mačiem, viņš pauda pārliecību, ka šajā ziņā problēmas neparedz. "Rīt brīvdiena - varēsim mierīgi atpūsties, pavērot pretinieku, mazliet pastrādāt. Cīnīsimies! Nu jau vairs nav kur atkāpties - jāiet uz priekšu. Amerikāņi nav slikti, taču poļi viņus apspēlēja, un arī mēs paši Klāgenfurtē nebijām tālu no tā. Mūsu komanda ir tāda, kas cīnīsies par katru punktu. Ja spēsim izturēt spriedzi un panākt nelielu atrāvienu - ir iespējas uzvarēt. Taču - nav jau vēl teikts, ka tie būs amerikāņi. Šīs ir olimpiskās spēles un viņiem savs mačs vēl būs jāuzvar." Jebkurā gadījumā - savi vājie punkti būs jebkuram, kas nāks pretī. "Neviens mēs neesam bez grēciņiem - kļūdas un vājās vietas ir mums visiem. Ja varēsim uztaustīt un galvenais - spēsim arī realizēt, paši vienlaikus spēlējot pietiekami labi - viss ir iespējams."

  +2 [+] [-]

, 2012-08-03 19:12, pirms 12 gadiem
Paldies Aigaram un pārējiem bīčistiem - pagaidām viņi vienīgie priecē latvju fanus! Interesanti būs paskatīties, kā Pļaviņam ar Šmēdiņu klāsies pret amerikāņu monstriem. Otru mūsu pāri, kas uzsvaru lika uz spēka spēli, amerikāņi nolīdzināja līdz ar smiltīm, varbūt ar bakstīšanu un superīgo aizsardzību, kas raksturīgs P/Š būs kādi varianti. Diezgan dīvaini, ka mūsējie pārāk prātīgi servē - pretinieki tās mierīgi uzlasa un praktiski katrā izspēlē izveido bīstamu uzbrukumu no ideālas pozīcijas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-03 19:30, pirms 12 gadiem
Neuztraucaties, būs labi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja