Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Horfords pēc ''Warriors'' pieveikšanas no līdzjutējiem atvadās ar buču

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Šonakt tika aizvadīta pirmā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas spēle. Bostonas ''Celtics'' viesojās Goldensteitā pie ''Warriors'' un izcīnīja panākumu ar 120:108. Sērijā līdz četrām uzvarām klubs panāca 1:0.

Lielisku spēli aizvadīja Als Horfords, kurš šoreiz uzņēmās Bostonas līdera statusu. Viņš spēli noslēdza ar 26 punktiem (1p. 2/3, 2p. 3/4, 3p. 6/8), sešām atlēkušajām bumbām, trim rezultatīvām piespēlēm un pārtvertu bumbu.

Mača izskaņā ''Warriors'' līdzjutēji nebija priecīgi par notiekošo laukumā. Viņi sāka kā izsvilpt spēlētājus, tā arī komunicēt un strīdēties ar tiem. Viens no iesaistītajiem bija tieši Horfords, kurš no Goldensteitas faniem atvadījās ar smaidu un gaisa buču.

Pēc Bostonas atspēlēšanās un uzvaras, abas komandas tagad gaida divu dienu atpūta. Sērijas otrais mačs tiks aizvadīts naktī uz pirmdienu, kad abas vienības vēlreiz tiksies Sanfrancisko. Spēles sākums plkst. 3:00 pēc Latvijas laika.