Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sulšērs: "Skaļi uzvārdi joprojām vēlas pārstāvēt "Manchester United""

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sulšērs: "Skaļi uzvārdi joprojām vēlas pārstāvēt "Manchester United""
Ūle Gunnars Sulšers. Foto: Reuters/Scanpix

Lai gan "Manchester United" riskē palikt ārpus Anglijas Premjerlīgas četru labāko komandu pulka, tādējādi nekvalificējoties Čempionu līgai, galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs norādījis, ka komandai pievienoties vēlas vairāki ļoti labi futbolisti.

Līdz Premjerlīgas noslēgumam palikušas divas kārtas. "Manchester United" iepriekšējā mačā neizdevās pieveikt tiešo konkurenti Londonas "Chelsea" (1:1), tāpēc izredzes tikt starp četrām labākajām komandām ir sarukušas līdz minimumam. "United" kontā ir 65 punkti, bet kārtotajā pozīcijā esošajai "Chelsea" – par trim punktiem vairāk. Pa vidu ar 66 punktiem ir "Arsenal".

"Iespējams, nākamsezon būsim Čempionu līgā, jo mums joprojām ir izredzes. Iespējams, nebūsim. Jūs būtu pārsteigti, ja uzzinātu, cik daudz aģentu mums saka, ka viņu klienti ļoti labprāt būtu daļa no "Manchester United" nākotnes," skaidroja Sulšērs, norādōt, ka "United" joprojām ir pievilcīgs galamērķis.

"Tā ir "United" pievilcība, jo viņi zina, kāds ir mūsu potenciāls un cik liels ir mūsu klubs, tātad labie laiki atgriezīsies," pauda norvēģis. "Jā, šobrīd mums neiet pārāk labi. Bijušas pāris sezonas, kuru laikā nav sasniegti cerētie augstumi. Manās un kluba rokās ir uzdevums to pēc iespējas ātrāk mainīt."

"Kas to lai zina, iespējams, būs sezona bez Čempionu līgas. Taču spēlētāji joprojām vēlas pārstāvēt "Manchester United", un jūs būtu pārsteigti, ja uzzinātu, par kādiem uzvārdiem ir runa," sacīja Sulšērs, kurš kā pagaidu galvenais treneris demonstrēja lieliskus rezultātus, bet pēc ilgtermiņa līguma noslēgšanas tie pasliktinājušies. Tiesa, Čempionu līgā izdevās negaidīti no cīņas izsist PSG.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2019-05-03 16:40, pirms 5 gadiem
skaļi treneri arī.

MU un A.Conte esot ļoti tuvu, lai vienotos..

un varbūt tikai ar skaļiem uzvārdiem nepietiek, vajag arī attieksmi un izsalkumu - ar to MU lielas problēmas

  +1 [+] [-]

, 2019-05-03 17:49, pirms 5 gadiem
Naf tos chealsea atkritumus mums vakt..!

GG UNITED!!!