Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2723, Did:0, useCase: 3

J. Ēriksons: "Esam priecīgi par uzvaru, taču ne pirmajām 15 minūtēm"

Agris Suveizda

J. Ēriksons: "Esam priecīgi par uzvaru, taču ne pirmajām 15 minūtēm"
Antons Landers, Filips Fošberjs un Luī Ēriksons atzīmē vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlases nākamā pretiniece Zviedrija pret austriešiem sāka ļoti smagnēji, taču jau pirmās trešdaļas beigās salauza pretinieku pretestību un uzvarēja ar 6:1. Uzbrucējs Luī Ēriksons nebija priecīgs par mača sākumu.

"Esam priecīgi par uzvaru, lai gan neesam priecīgi par to, kā aizvadījām pirmās 15 minūtes. [Vārtsargs] Andešs [Nilsons] spēlēja lieliski un noturēja mūs mačā," sacīja Jimmijs Ēriksons. Pozitīvāks skats bija Luī Ēriksonam, kurš izdarīja divas rezultatīvas piespēles: "Domāju, ka aizvadījām labu spēli un izveidojām daudz izdevību. Guvām vairākus skaistus vārtus. Kad dod Filipam [Fošberjam, "hat-trick" autoram] laiku, viņš tādās situācijās ir ļoti labs."

"Tiklīdz bijām guvuši pirmos vārtus, pārņēmām spēli savās rokās un vienkārši turpinājām tā spēlēt," piebilda zviedru kapteinis Stafans Krūnvals. Arī Krievija svinēja otro uzvaru čempionātā, tomēr rezultāts 5:3 pret slovēņiem un parādītais sniegums izlasi neapmierināja. "Mums daudz kas nesanāca. Protams, ka pēc šīs spēles ir bažas," teica Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks. "Neaizvadījām to spēli, kāda mums bija jāaizvada. Pirmajā periodā neizpildījām uzdevumu, nedarījām to, kas bija jādara."

"Centīsimies labot kļūdas. Rīt mums ir sarežģīta spēle ar amerikāņiem, tāpēc noskaņosimies. Viss būs atkarīgs no tā, kā spēlēsim paši," Znaroks turpināja. "Ne to veiksmīgāku spēli aizvadīja arī vārtsargs Konstantīns Baruļins: "Izvirzījāmies vadībā ar 3:0, taču kaut kur atslābām un ielaidām divus vārtus. Metieni nebija vienkārši, bet man tie tik un tā bija jānoķer. Labi, ka beigās uzvarējām. Būs jāvēršas pie ekipējuma menedžeriem un jāpasūta jauna forma [smaida]."

Izmantotie resursi:
Барулин заявил, что должен был отражать две...
AUT-SWE - 2015 WM - International Ice Hockey...
Хоккеисты РФ с начала матча ЧМ со словенцами не...

  +1 [+] [-]

, 2015-05-03 23:08, pirms 9 gadiem
rīt dabūs iekšās no Latvijas '

  -1 [+] [-]

, 2015-05-04 00:57, pirms 9 gadiem
Krūnvāls