Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Birzītim un Zolmanim zaudējums ar 2:6 un izstāšanās no NAHL "play-off"

Birzītim un Zolmanim zaudējums ar 2:6 un izstāšanās no NAHL "play-off"
Sandis Zolmanis (nr.7)
Foto: Chelsea Zalewski

Latvijas hokejistu Sanda Zolmaņa un Bruno Birzīša pārstāvētais klubs Sū "Eagles" šonakt izstājās no Ziemeļamerikas Hokeja līgas (NAHL), izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla ceturtajā mačā ar 2:6 piekāpjoties Džensvilas "Jets".

Bruno Birzītis atdeva vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja negatīvu koeficientu -2, bet Sandis Zolmanis palika bez punktiem un izpildīja divus metienus pa vārtiem (+/- koeficients tāds pats kā Birzītim). Latviešu pārstāvētajam klubam sezona ir beigusies ar izstāšanos Robertsona kausa izcīņas ceturtdaļfinālā.

Zolmanis izslēgšanas spēlēs izcēlās ar pieciem punktiem (1+4) septiņās spēlēs, bet regulārajā sezonā pievienoja 51 (13+38) punktu 56 mačos. Birzītim attiecīgi četri punkti (0+4) septiņās spēlēs un 23 (8+15) punkti 49 mačos.

Sērijā līdz trim uzvarām šonakt Birzīša un Zolmaņa pārstāvētais Sū "Eagles" ar 2:6 piekāpās Džensvilas "Jets", piedzīvojot trešo neveiksmi četrās spēlēs. "Jets" sastāvā šosezon spēlē arī uzbrucējs Roberts Šmits, tomēr viņš netika pieteikts šīs nakts spēlei.

Robertsona kausa pusfinālā spēlēs divi latvieši. Bez jau pieminētā Šmita labāko četriniekā iekļuvis arī aizsargs Jānis Jaks un Minesotas "Wilderness".

Izmantotie resursi:
2014-15 NAHL.com | North American Hockey League...