Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" treneri Džeksonu soda par izteikumiem

Andrejs Siliņš

"Warriors" treneri Džeksonu soda par izteikumiem
"Warriors" galvenais treneris Marks Džeksons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vadība piešķīrusi naudas sodu 25 000 dolāru apmērā Goldensteitas "Warriors" galvenajam trenerim Markam Džeksonam par speciālista izteikumiem preses konferencē pēc piektās Rietumu ceturtdaļfināla sērijas spēles.

Pēc piektās spēles Denverā pret vietējo "Nuggets", kurā tika piedzīvots zaudējums ar 100:107, Džeksons norādīja uz mājinieku "netīro" spēli, mēģinot savainot "Warriors" līderi Stefanu Kariju. Treeris vairākkārt piesauca "Nuggets" spēka uzbrucēja Keneta Farīda vārdu, runājot par pretinieku rupjo spēli.

"Divus gadus esmu lepns par to, ka neesmu kritizējis tiesnešu darbību. Izlasot NBA paziņojumu, esmu ārkārtīgi pateicīgs, ka sods nav par tiesnešu kritizēšanu," sacīja Džeksons. NBA paziņojumā kā iemesls sodam norādīts "mēģinājums ietekmēt tiesnešu darbību". "Man gan šis lēmums nepatīk, un es tam nepiekrītu. Šis ir vienreizējs laiks. Es tiešām to neuztveru kā pašsaprotamu. Es smaidu. Esmu par 25 000 nabagāks, bet smaidu."

Džeksons, kurš ir arī mācītājs, nekad arī savā spēlētāja karjerā, kas ilga 17 gadus, nesaņēma sodus par tiesnešu kritizēšanu.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2013-05-03 12:32, pirms 11 gadiem
Viens no miljons maacitajiem kas ir ari NBA treneri