Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ivanovičs: "Blūms man palīdzēja uzvarēt daudzās spēlēs"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ivanovičs: "Blūms man palīdzēja uzvarēt daudzās spēlēs"
Duško Ivanovičs: "Khimki" galvenais treneris spēlē pret "Olympiacos"
Foto: AFP/Scanpix

"Atļāvām komandai, kura ļoti labi uzbrūk no distances, izdarīt brīvus metienus. Himki liek samaksāt par katru kļūdu," VTB Vienotās līgas spēlē atzīstot Maskavas apgabala "Khimki" pārākumu, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis.

Džošs Būns, "Khimki" spelētājs

"Vienmēr ir labi uzvarēt, īpaši izbraukumā, taču ar komandas noskaņošanos un spēles kvalitāti neesmu apmierināts. Ja gribam uzvarēt, mums jācenšas kļūt labākiem."

Duško Ivanovičs, "Khimki" galvenais treneris

"Mums šī bija ļoti grūta spēle, jo VEF spēlēja tiešām labi. Ātra komanda, kura labi kustina bumbu – pret rīdziniekiem ļoti jākoncentrējas aizsardzībā, taču šovakar mēs to neizdarījām. Par nākamo Eirolīgas spēli Madridē nedomājām, jo gatavojāmies tikai spēlei pret VEF.

Esmu ļoti priecīgs par (Dāvja Bertāna pārstāvētā Vitorijas kluba) “Baskonia” kvalificēšanos Eirolīgas izslēgšanas spēlēm. Tas ir mans klubs, mana pilsēta, jo nostrādāju tur 10 gadus. Šogad viņi spēlē ļoti labi, turklāt “Baskonia” ir, iespējams, atlētiskākā komanda Eiropā.

Jānis Blūms man patika kā spēlētājs un cilvēks. Viņš ir ļoti profesionāls spēlētājs, kurš man palīdzēja daudzās spēlēs. Latvijas spēlētāji ir ļoti gudri. Neizslēdzu iespēju, ka nākotnē uzaicināšu vēl kādu no viņiem uz savu komandu."

Mareks Mejeris, "VEF Rīga" spēlētājs

"Aizsardzībā sākām diezgan pasīvi, ļāvām viņiem sajust metienu. Turpinājāmā nospēlējām līdzīgi, taču neizdevās saglabāt līdzīgu koncentrēšanos visas spēles garumā. Varbūt atslābinājāmies. Mums neizdevās arī iemest 3-4 metienus pēc kārtas. Manuprāt, VTB līgā tagad spēlējam diezgan atbrīvoti, bet LBL spēlēs, kur mums obligāti jāuzvar, esam vairāk sasaistīti. Vismaz no malas tā šķiet."

Jānis Gailītis, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Sākām nepietiekami agresīvi. Atļāvām komandai, kura ļoti labi uzbrūk no distances, izdarīt brīvus metienus. Himki ir meistarīga komanda, kura daudz biežāk soda par kļūdām. Nepiekrītu Marekam, ka bijām atslābinājušies. Domāju, ka spējām pienācīgi koncentrēties. No otras puses, mums bija stipri mazāk iespēju ātriem uzbrukumiem.

Iepriekšējos gados esam ar Himkiem tikušies arī pārbaudes spēlēs. Ja tāda iespēja būtu, labprāt to izmantotu. Pagaidām viņu tālākais kalendārs nav skaidrs, jo nav zināms, vai Himkiem izdosies iekļūt Eirolīgas izslēgšanas spēlēs. VEF pašreizējais uzdevums – uzvarēt visās LBL regulārās sezonas spēlēs."

  +1 [+] [-]

, 2016-04-03 20:58, pirms 8 gadiem
Kas notiek ar Blūmu tagad?

     [+] [-]

, 2016-04-03 21:03, pirms 8 gadiem
Trauma

     [+] [-]

, 2016-04-03 21:04, pirms 8 gadiem
Pleca operācija. Turam īkšķus par ātru izveseļošanos! Varbūt Blūms nav tik talantīgs kā vesels lērums stāru, bet šim čalim es vienmēr uzsaukšu aliņu - par attieksmi, par raksturu un par patriotismu. Prozit, Janka! Par Tavu veselību!

     [+] [-]

, 2016-04-03 21:19, pirms 8 gadiem
Tā pleca operācija bija rudenī, bet tagad ir aprīlis...tāpēc jautājums tiem, kuri zin, kas notiek ar Blūmu šobrīd!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja