Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Eksperts: "Ar tādu spēli "Ak Bars" finālā nekas nav darāms"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Eksperts: "Ar tādu spēli "Ak Bars" finālā nekas nav darāms"
Lauris Dārziņš pusfinālsērijas piektajā mačā
Foto: ak-bars.ru

Hokeja eksperts Sergejs Gimajevs uzskata, ka Laura Dārziņa pārstāvētajai Kazaņas "Ak Bars" komandai būs jāuzlabo sniegums, lai iekļūtu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) finālā. Speciālists slavē Čeļabinskas "Traktor" vienību, kas līgas pusfinālā uzvarēja pēdējās divās spēlēs un izlīdzināja rezultātu sērijā (3-3). Izšķirošais septītais mačs notiks 4. aprīlī Kazaņā.

KHL regulārājā sezonā Kazaņas klubs uzvarēja Austrumu konferencē. Gagarina kausa izcīņas pirmajai kārtai tika pāri salīdzinoši viegli, turpinājumā smagā septiņu maču sērijā kazaņieši pieveica Ufas "Salavat Julajev", bet tagad Austrumu finālā risinās vēl viena grūta septiņu spēļu sērija pret "Traktor".

"Sestajā mačā "Ak Bars" nospēlēja slikti (zaudējums 2:3). Aizsardzībā bija rupjas kļūdas, uzbrukumā pietrūka izdomas. Kazaņas komandā ir spēlētāji, kuri var nospēlēt spēcīgi, bet viņi tā nespēlē. "Ak Bars" komandai ir jāspēlē labāk, jo ar šādu spēli (kā sestajā mačā) viņiem būs grūti uzvarēt izšķirošajā septītajā, un pats galvenais - ar tādu spēli Gagarina kausa finālā nav ko darīt," atzīst pazīstamais hokeja komentētājs Gimajevs. "Pēdējā mačā "Traktor" izskatījās krietni interesantāk: pretinieku zonā, labāk aizsargājās viduszonā. "Traktor" bija pārsvars, pusē no spēles - nospiedošs. "Ak Bars" laukumā devās kā uz parastu spēli, nebija pietiekami mobilizējušies, nesitās. Viņiem tas nebija izšķirošais mačs, paskatīsimies, kā būs (izšķirošajā septītajā spēlē) Kazaņā. Sērijas pirmajos divos mačos "Ak Bars" spēlēja lieliski, bet pēc tam viņiem pārsvara vairs nebija. Bija līdzvērtīgas spēles, bet divās bija nopietns pārsvars "Traktor" komandai. Septītajā mačā var notikt viss kaut kas. "Ak Bars" ir vairākuma brigāde, kas bieži vien ir viņu trumpis, tomēr pagaidām tas nestrādā, ar to viņiem kaut kas jādara. Pēdējos mačos "Traktor" spēlējuši teicami, uzlabojuši sniegumu, vienkārši malači. Pēc spēles organizācijas viņi ir pārāki par pretiniekiem. Savukārt "Ak Bars" ar tādu spēli finālā nav ko darīt."

Izmantotie resursi:
rsport.ru