Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Southampton" pieprasa, lai Premjerlīgas tiesneši vairs netiesā viņu spēles

Edvards Eglītis
Edvards Eglītis

"Southampton" pieprasa, lai Premjerlīgas tiesneši vairs netiesā viņu spēles
Jans Bednareks nespēj noticēt tiesneša lēmumam. Foto: PA Wire/PA Images

Anglijas Premjerlīgas vienība "Southampton" vakardienas mačā pret Mančestras "United" piedzīvoja 0:9 zaudējumu. Komandu saniknojuši tiesnešu pieņemtie lēmumi smagajā sakāvē pret "United", kā arī sestdienas zaudējumā pret "Aston Villa", tāpēc lēmuši pieprasīt, lai abu spēļu galvenie tiesneši vairs kluba mačus netiesātu. Savukārt "Arsenal" izskatīs apelāciju pret Davida Luisa saņemto sarkano kartīti pret "Wolves".

"Southampton" plāno pieprasīt, lai nākotnē arbitri Lī Meisons un Maiks Dīns netiesātu kluba spēles, jo ir saniknoti par tiesnešu pieņemtajiem lēmumiem spēlēs pret "Aston Villa" un Mančestras "United". "Southampton" sestdien ar 0:1 zaudēja pret "Aston Villa", bet tiesneši nefiksēja šķietami skaidru pretinieku spēli ar roku, kā arī Denija Ingsa gūtie vārti tika strīdīgi anulēti.

"Southampton" neapmierinātība tikai papildinājās, otrdien ciešot deviņu vārtu sakāvi pret Mančestras "United", kurā spēli bija jāpabeidz ar deviņiem spēlētājiem. Arī šajā mačā tiesneši lēma neieskaitīt "Southampton" vārtus pirmajā puslaikā aizmugures dēļ, bet jau pirms tam bija saņēmuši sarkano kartīti. Otrajā puslaikā strīdīgā situācijā sarkano kartīti arī saņēma Jans Bednareks, "United" saņemot pendeli. "Southampton" klubam šķiet, ka Meisona un Dīna strīdīgie lēmumi abās spēlēs ietekmēs viņu spējas turpināt tiesāt "Southampton" mačus. Ralfa Hāzenhitla teiktajam piekrīt arī "United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs, kuram arī liekas, ka otrā sarkanā kartīte nebija labs tiesneša lēmums.

Tikpat strīdīga situācija notika arī vakardienas mačā starp "Wolves" un "Arsenal". Londonas kluba aizsargs Davids Luiss pirmā puslaika beigās tika no mača izraidīts, "Wolves" izlīdzināja rezultātu un vēlāk arī uzvarēja spēli. Otrajā puslaikā sarkano kartīti saņēma arī "Arsenal" vārtsargs Bernds Leno. Galvenais treneris Mikels Arteta paziņoja, ka "Arsenal" izskatīs apelāciju Davida Luisa saņemtās sarkanās kartītes sakarā.

Izmantotie resursi:
https://www.dailymail.co.uk/sport/f...
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2021-02-03 15:52, pirms 3 gadiem
Vēl lai Southampton pasaka, ka nebija tā sarkanā 2. minūtē?
Iemācījuši labāk būtu saviem spēlētājiem nelekt pretiniekam ar tiasnām kājām virsū, pilnīgi neitrālā situācijā, nekā čīkstējuši

     [+] [-]

, 2021-02-03 15:54, pirms 3 gadiem
Pie 0-9 vainot tiesnesus un meklet kadus attaisnojumus. Tur ir dabut debilam.

  +2 [+] [-]

, 2021-02-03 16:05, pirms 3 gadiem
rihardilio rakstīja: Vēl lai Southampton pasaka, ka nebija tā sarkanā 2. minūtē?
Iemācījuši labāk būtu saviem spēlētājiem nelekt pretiniekam ar tiasnām kājām virsū, pilnīgi neitrālā situācijā, nekā čīkstējuši
Viņi runā par pavisam citu sarkano - to, kas bija spēles beigās.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-03 16:09, pirms 3 gadiem
man šķiet, ka lielais vairums EPL tiesnešu spēlē toto...kaut vai tas Mariners u.c.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-03 16:42, pirms 3 gadiem
80jos un 90jos gados pa kājām mauca neskatoties. Lielā mērā kartītes tiesneši deva tikai tad, ja kaut kas nopietns notika un arī tad ne vienmēr. Nu tā lieta ir mainīta un spēlētājam jārēķinās, ka viņš par pārkāpumu var dabūt arī sarkano. Ja spēlētājs ar to nerēķinās, tad komandai jāanalizē vai tādu spēlētāju vajag nevis jādomā, ka tiesneši pret viņiem ir sazvērējušies.

     [+] [-]

, 2021-02-03 16:56, pirms 3 gadiem
didzuks rakstīja: 80jos un 90jos gados pa kājām mauca neskatoties. Lielā mērā kartītes tiesneši deva tikai tad, ja kaut kas nopietns notika un arī tad ne vienmēr. Nu tā lieta ir mainīta un spēlētājam jārēķinās, ka viņš par pārkāpumu var dabūt arī sarkano. Ja spēlētājs ar to nerēķinās, tad komandai jāanalizē vai tādu spēlētāju vajag nevis jādomā, ka tiesneši pret viņiem ir sazvērējušies.
diemžēl, bet taisnība

  +2 [+] [-]

, 2021-02-03 17:01, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Pie 0-9 vainot tiesnesus un meklet kadus attaisnojumus. Tur ir dabut debilam.
piekrītu, spēles liktenis jau bija izšķirts gan pirms pendeles (jā, nepelnītas), gan neieskaitītā gola .. jautājums ir - kā var komanda sabrukt otrajā minūtē? Nu un, ka palika mazākumā .. grūtāk iesist, bet kāpēc uzreiz jāsāk laist iekšā vienu pēc otra, kapēc jāpadodas? te akmens trenera un protams pašu spēlētāju lauciņā

     [+] [-]

, 2021-02-03 20:27, pirms 3 gadiem
. Savukārt "Arsenal" izskatīs apelāciju pret Davida Luisa saņemto sarkano kartīti pret "Wolves".

Autors pats saprot ko raksta???