Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Brūkss par Bertānu: "Zinu, ka viņš iemetīs savus metienus"

Artūrs Šāblis
Artūrs Šāblis

Brūkss par Bertānu: "Zinu, ka viņš iemetīs savus metienus"
Dāvis Bertāns. Foto: AP/Scanpxi

Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" ar rezultātu 121:132 atzina Portlendas "Trail Blazers" pārākumu. Pēc neveiksmīgās spēles komentārus sniedza ASV galvaspilsētas komandas pārstāvji.

"Wizards", kurai pirms sezonas pievienojās bijušais līgas vērtīgākais spēlētājs Rasels Vestbruks, ir likusi faniem vilties. 17 aizvadītās spēlēs Vašingtona izcīnījusi vien četras uzvaras, tomēr jāatcerās, ka janvārī komanda ilgāku laiku netrenējās kopā Covid-19 dēļ. Mačā pret "Trail Blazers" Bredlijs Bīls guva 37 punktus, bet Rasels Vestbruks spēja tikt pie triple-double. Dāvis Bertāns iemeta vien divus no desmit izpildītajiem trīspunktu metieniem.

Komandas galvenais treneris Skots Brūkss izteicās kritiski: "Brīžiem aizsardzībā bijām slinki, nepacēlām rokas, lai traucētu pretiniekiem izdarīt metienus. Spēlējām pret komandu, kas spēj iemest tālmetienus." Treneris atbildēja arī uz jautājumiem par Dāvi Bertānu: "Šodien Dāvis spēlēja vairāk, jo mums viņu vajag. Pagājušogad redzējām, cik labs metējs viņš ir. Redzu to arī treniņos, redzu to pirms spēlēm. Šādi mači, kuros realizēti vien divi no desmit tālmetieniem, nav bieža parādība. Komandai ir vajadzīgi viņa trejači. Viņš tos arī iemetīs, tas ir tikai laika jautājums. Dāvis jau janvārī bija uzņēmis formu, bet tad bija jādodas pašizolācijā."

Mača rezultatīvākais spēlētājs Bredlijs Bīls: "Mūs vienkārši sasita. Vakar viņus sadauzīja "Bucks", tādēļ šodien bija motivācija aizvadīt lielisku spēli pret mums." Komandas līderis, kurš visās 17 spēlēs šosezon guvis vismaz 25 punktus, atklāti izteicās arī par komandas sniegumu aizsardzībā: "Devām pretinekiem pārāk daudz brīvas vietas. Ļāvām viņiem darīt visu, ko vēlējās. Ir jākļūst labākiem, jāpalīdz komandas biedriem un jāpabeidz spēles veiksmīgāk. Šķiet, neilgi pirms beigām bijām iedzinējos ar četriem punktiem, bijām tuvu panākumam." Pēdējās sešās spēlēs "Wizards" izcīnījusi vienu uzvaru pret "Nets", taču piedzīvotas arī vairākas sagrāves. "Nespējam pastāvīgi spēlēt labi. Tas ir mūsu Ahileja papēdis," uz komandas lielāko problēmu norādīja Bīls.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/WashWizards/sta...

  +1 [+] [-]

, 2021-02-03 14:50, pirms 3 gadiem
100 procentu
Iemest var
Met tak visu laiku

  +2 [+] [-]

, 2021-02-03 15:03, pirms 3 gadiem
Lai arī Dāvis sūdīgi kapā pašlaik, es tomēr ticu, ka viņš atkal atgriezīsies savā formā, jo viņš ir kapātājs, nav tusētājs, ar attieksmi viss kārtībā.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-03 15:53, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Lai arī Dāvis sūdīgi kapā pašlaik, es tomēr ticu, ka viņš atkal atgriezīsies savā formā, jo viņš ir kapātājs, nav tusētājs, ar attieksmi viss kārtībā.
Nezinu kāds cilvēks viņš ir bijis pirmstam, bet 2 lietas šādā līmenī var sabojāt gan karjerugan sevi kā cilvēku - nauda un sievietes. Piemēri nav jāmeklē tālu, arī starp LV sportistiem.
Ļoti ceru, ka kļūdos sakarā ar Dāvi.

     [+] [-]

, 2021-02-03 16:22, pirms 3 gadiem
Jautājums!Dēļ pašizolācijas tāds procents?Nav jau viena spēle tik tāda.Viņš arī varētu savādak to kompensēt, met tikai skraida un met savus trīņus itkā citu neko nemācētu,1v1 vispār nav redzēts ka apspēlē kādu!

     [+] [-]

, 2021-02-03 17:28, pirms 3 gadiem
Manuprāt LV spēlētājiem raksturīgi mest truļus, arī sētas mačos var redzēt ka trulis augstu kotējas un ceļ metēja pašapziņu - burzmā iet nevienam negribas. Kaut vai ja paskatās uz mūsu izlasi, ja truļi nekrīt - tad nav variantu.

  +3 [+] [-]

, 2021-02-03 18:43, pirms 3 gadiem
salming18 rakstīja: Jautājums!Dēļ pašizolācijas tāds procents?Nav jau viena spēle tik tāda.Viņš arī varētu savādak to kompensēt, met tikai skraida un met savus trīņus itkā citu neko nemācētu,1v1 vispār nav redzēts ka apspēlē kādu!
Tur jau tā lieta, ka citi elementi viņam ir pašvaki. Viņš ir vienas lomas špīleris - 3p shooter. Visam citam pietrūkst dotību. Vismaz NBA līmenim.

     [+] [-]

, 2021-02-03 20:44, pirms 3 gadiem
Mest var visādi
Un Dāvis met!

     [+] [-]

, 2021-02-03 21:21, pirms 3 gadiem
berimors rakstīja: Tur jau tā lieta, ka citi elementi viņam ir pašvaki. Viņš ir vienas lomas špīleris - 3p shooter. Visam citam pietrūkst dotību. Vismaz NBA līmenim.
Uh, kā viņš par šo komentu ierēktu, svētā mierā tērējot savus $80mil.😂
Bet, ja nopietni, tad aizsardzībā viņš pilnīgi neko nerāda, tas gan...

     [+] [-]

, 2021-02-03 22:18, pirms 3 gadiem
Tumanovs rakstīja: Mest var visādi
Un Dāvis met!
valter beidz vienreiz raudat un ej kost talak kopa ar deleniem