Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" un "Lakers" notur uzvaras, "Heat" uzvar Toronto

"Celtics" un "Lakers" notur uzvaras, "Heat" uzvar Toronto
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar pie uzvarām Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) tika Bostonas "Celtics" un Losandželosas "Lakers", kas pārspēja attiecīgi Losandželosas "Clippers" (106:104) un Detroitas "Pistons" (98:97), savukārt Maiami "Heat" izbraukumā pārspēja Toronto "Raptors" - 100:85.

"Celtics" - "Clippers"

Spēles sākumā ar triecieniem grozā no augšas apmainījās Batlers un Bass. Pēc dažām minūtēm ar diviem skaistiem "alley-oop" dankiem izcēlās Džordans. Spēle bija rezultatīva, un rezultāts auga līdzīgi. Pēc pirmajām 12 minūtēm "Celtics" atradās vadībā ar 33:30.

Vilkoksam gūstot četrus punktus pēc kārtas un Barbosam realizējot divus soda metienus, Bostona izvirzījās vadībā ar deviņiem punktiem. "Celtics" turpināja spēlēt pārliecinošāk. Terijs devās ātrajā uzbrukumā, realizēja tālmetienu un panāca 15 punktu pārsvaru. "Celtics" vēl par dažiem punktiem palielināja pārsvaru, pēc pirmā puslaika atrodoties vadībā ar 59:40.

"Clippers" otro puslaiku uzsāka ar 8:0 izrāvienu. Divreiz bumbu grozā no augšas trieca Grifins. Ceturtās piezīmes nopelnīja gan Grifins, gan Gārnets, gan Džordans. Veiksmīgi uzbrukumā darbojās Pīrss. "Celtics" atkal panāca 19 punktu pārsvaru. Ceturtdaļu ar precīzu metienu noslēdza Barbosa, izvirzot Bostonu vadībā pirms ceturtās ceturtdaļas ar 92:77.

Grifins, gūstot divus punktus no groza apakšas, samazināja "Clippers" deficītu līdz desmit punktiem. Pēc tam sekoja Krouforda precīzais metiens, bet Bass atbildēja ar triecienu grozā no augšas. "Clippers" pietuvojās līdz sešiem punktiem. Terijs 1:09 pirms mača beigām izvirzīja "Celtics" vadībā ar pieciem punktiem. Bledso realizēja tālmetienu. Terijs nerealizēja metienu, bet sodu uzbrukumā nopelnīja Kroufords. Tālmetienu 2,5 sekundes pirms mača beigām iemeta Pīrss, tādējādi mača liktenis bija skaidrs.

Rezultatīvākais "Celtics" komandā ar 22 punktiem bija Pols Pīrss, pa 14 guva Leandro Barbosa un Džefs Grīns. "Clippers" vienībā Ēriks Bledso guva 23 punktus, atdeva desmit rezultatīvas piespēles un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

"Pistons" - "Lakers"

Pirmās ceturtdaļas sākums pagāja līdzīgā cīņā, taču turpinājumā nelielu pārsvaru ieguva viesi no Losandželosas. "Lakers" ieguva +8, bet pēc pirmās ceturtdaļas rezultāts bija 32:27.

"Pistons" otro ceturtdaļu iesāka ar sešiem punktiem pēc kārtas. Viesi ātri atguva vadību un to palielināja. Rezultatīvi Losandželosai spēlēja Gazols un Klārks. Saķeršanās notika starp Vorldu Pīsu un Naitu, un pirmais nopelnīja nesportisko piezīmi. Puslaiku ar "alley-oop" triecienu grozā no augšas pabeidza Klārks, izvirzot viesus vadībā ar 62:51.

"Lakers" trešajā ceturtdaļā ieguva astoņpadsmit punktu pārsvaru. Detroita saņēmās un sāka samazināt viesu pārsvaru. Gūstot sešus punktus pēc kārtas, "Pistons" pietuvojās līdz 12 punktiem. Mazliet vēlāk mājinieki atkal veica 6:0 izrāvienu, šoreiz pietuvojoties līdz sešiem punktiem. "Lakers" pirms pēdējām 12 minūtēm atradās vadībā ar 78:72.

Ceturto ceturtdaļu labāk uzsāka "Pistons". Mājinieki guva deviņus punktus pēc kārtas, pietuvojoties līdz punktam. Mazliet vēlāk Vilanueivs ar precīzu tālmetienu izlīdzināja rezultātu, bet "Lakers" atjaunoja četru punktu vadību, tomēr "Pistons" izdevās panākt neizšķirtu. Klārks 16 sekundes pirms mača beigām aizmeta garām abus soda metienus, bet "Pistons" uzbrukums nebija precīzs. Arī Nešs aizmeta garām abus sodiņus, taču mājinieki nespēja izmantot arī šo izdevību, neietriecot bumbu grozā no augšas.

Pau Gasols ar 23 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām bija rezultatīvākais "Lakers" spēlētājs. 18 punkti Kobes Braienta kontā. "Pistons" rindās labākais bija Gregs Monro, kurš guva 20 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, savukārt Vils Bainams pievienoja 18 punktus un desmit rezultatīvas piespēles.

"Raptors" - "Heat"

Spēles pirmos sešus punktus guva viesi no Maiami. Turpinājumā "Heat" ieguva pat desmit punktu pārsvaru, bet "Raptors" atbildēja ar 9:0 izrāvienu. Gejs otrās ceturtdaļas sākumā izvirzīja vadība Toronto komandu. Kopumā Gejs guva pirmos desmit "Raptors" punktus otrajā ceturtdaļā. Laukumā mazliet labāk spēlēja "Raptors", iegūstot dažu punktu vadību. Gejs bija guvis jau 20 punktus. Pēc 24 minūtēm Toronto atradās vadībā ar 50:44.

"Heat" ātri pietuvojās "Raptors" komandai. Spēle ritēja punkts punktā, nevienai komandai neiegūstot vērā ņemamu pārsvaru. "Heat" atradās vadībā pirms ceturtās ceturtdaļas ar 71:67. Maiami ieguva septiņu punktu pārsvaru, "Raptors" pietuvojās līdz trim punktiem, taču tad viesi veica izšķirošo izrāvienu - deviņi punkti pēc kārtas un 12 punktu vadība.

Lebrons Džeimss kaldināja "Heat" uzvaru ar 30 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm. Rudijs Gejs "Raptors" labā guva 29 punktus, bet 27 punkti Demara Derozana kontā.

Aizvadītās nakts rezultāti

SpēleRezultāts
Celtics - Clippers106:104
Pistons - Lakers97:98
Raptors - Heat85:100

Izmantotie resursi:
NBA.com

1 2 62 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-02-03 23:19, pirms 11 gadiem
pastāstiet kā Barnsam beigās varēja neiedot nesportisku?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-02-03 23:46, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: ak jā, vai Jums ir atmiņā, kad Nešs pēdējo reizi aizmeta garām 2 no labdarības līnijas? Tajā komandā nu toč kkas nav tīrs
otrs bij speciaali garaam lai laiku kavetu un tas arii diezgan labi nostraadaaja :p

  +4 [+] [-]

, 2013-02-03 23:49, pirms 11 gadiem
Prieks par Ķeltiem,redz,ka bez Rondo arī var spēlēt labi,tāka nekas nav zaudēts.

  +4 [+] [-]

, 2013-02-04 00:14, pirms 11 gadiem
Dienas atpakaļ te visi norakstīja Celtics. Tēlo baigos NBA specus, bet nav redzējuši nevienu Celtics spēli un spriež par visu pēc kaut kādiem apskatiem. Celtics vnk nav vieta priekš Rondo. Es nenoliedzu, ka viņš ir labs, bet šī nav viņa komanda. Arī Ainge izteicās par to, ka Rondo ir nenoliedzami labs, bet diez vai vide viņam ir īstā.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-04 00:20, pirms 11 gadiem
mar4uks5 rakstīja: Dienas atpakaļ te visi norakstīja Celtics. Tēlo baigos NBA specus, bet nav redzējuši nevienu Celtics spēli un spriež par visu pēc kaut kādiem apskatiem. Celtics vnk nav vieta priekš Rondo. Es nenoliedzu, ka viņš ir labs, bet šī nav viņa komanda. Arī Ainge izteicās par to, ka Rondo ir nenoliedzami labs, bet diez vai vide viņam ir īstā.
Neredzu tādus iemeslus,lai tā teiktu.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-04 00:32, pirms 11 gadiem
Nu tavās acīs Rondo ir dievs, jo tu drošvien nenormāli fano par viņu un patiesību noraidīsi jebkurā gadījumā, tapēc neiešu strīdēties ar fanboy. Man kā komandas fanam Rondo spēles stils, kas ir tendēts uz statu vākšnu riebjas. Šobrīd viss ir sakārtojies un visi var darīt savu darbu nevis satraukties par Rondo avantūrām un liekajām piespēlēm, lai tikai dabūtu triple double.

  +5 [+] [-]

, 2013-02-04 00:52, pirms 11 gadiem
mar4uks5 rakstīja: Nu tavās acīs Rondo ir dievs, jo tu drošvien nenormāli fano par viņu un patiesību noraidīsi jebkurā gadījumā, tapēc neiešu strīdēties ar fanboy. Man kā komandas fanam Rondo spēles stils, kas ir tendēts uz statu vākšnu riebjas. Šobrīd viss ir sakārtojies un visi var darīt savu darbu nevis satraukties par Rondo avantūrām un liekajām piespēlēm, lai tikai dabūtu triple double.
nekad laikam neesi skatījies Celtics spēles ar Rondo. statu vākšana... kā viens pasaka, tā bars līdzi...

  -4 [+] [-]

, 2013-02-04 01:03, pirms 11 gadiem
Esmu vienmēr teicis un pastāvējis par to,ka Rondo ir tīrākais statistikas vergs, darīs visu,lai tik dabūtu savu DD vai TD. Līdis zem centra,lai dabūtu rebu,kur viņu izsmērēja zemē, atdod pilnīgi lieku piespēli, lai dabūtu ast + vēl ir ļoti nenobriedis, tādā tīņa prātā.

  +4 [+] [-]

, 2013-02-04 01:13, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Neticēju tam, ļoti neticēju, bet pēc Rondo izkrišanas C's sākuši rādīt ļoti labu basketbolu. Beidzot ir parādījusies jēga no Lee, Barbosas un Terry gandrīz vienlaicīga piesaistīšanas vasarā.
Protams, groza apakša vēl ar vien ir mega problēma, taču viena maiņa to spētu atrisināt (DeMarcus!).
Lai Celtics nospēlē vismaz 10 spēles bez Rondo, tad varēsim spriest par viņa lietderību, jo arī bez superzvaigznēm komandas mēdz savākties un nospēlēt pāris labas spēles, cenšoties pierādīt, ka arī bez komandas labākā spēlētāja, tās spēj būt konkurētspējīgas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-04 01:55, pirms 11 gadiem
Detlefs rakstīja: Vismaz 10spēles?ok .
4uzvaras jau ir,vēl 6spēles.
No 2008gada zināju,tas Rondo komandai neder.
Kā spēlētājs jau ijq labs,bet liels statistiķis.
nav statistiķis... un, jā, pirms tam, sezonas sākumā, kad Rondo dabūja suspendu, ķelti tik zaudēja, atnāca atpakaļ un uzvaru sēriija!

  +4 [+] [-]

, 2013-02-04 02:09, pirms 11 gadiem
Šīs mājaslapas komentētājus nekad nesapratīšu! Tad jūs visi čīkstat, ka visi nez kādi individuālisti met nez cik metienus, bet nu atkal par to kad dot par daudz piespēles, Rondo ir ĪSTS point guards ļoti līdzīgs spēles stils kā Jason Kidd jaunības dienās, atšķirība ir metieni no distances. Un protams, ka sanāk iedod kādu lieku piespēli, bet viņa darbs jau ir iesaistīt komandu, lai visi ir gatavi uzbrukt grozam un sajustu punktu garšu un zem groza viņš bieži savāc atlēkušās bumbas, jo viņš iet pretī saviem garajiem spēlētājiem, lai savāktu atrāk piespēli un vadītu uzbrukumu. Protams, ka ir reizes kad pašam arī iekrīt bumba rokās..... Pluss nēesmu Rondo fans, bet spēlēju basketbolu saspēles vadītāja pozīcijā un nevaru izturēt, ka cilvēki kas neko nesaprot tēlo pārgudros un paši nesaprot ko īsti viņi grib, bet kad pašam jāuziet uz laukuma un kaut kas jāizdara tad bikses pilnas.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-04 07:03, pirms 11 gadiem
martins172 rakstīja: Šīs mājaslapas komentētājus nekad nesapratīšu! Tad jūs visi čīkstat, ka visi nez kādi individuālisti met nez cik metienus, bet nu atkal par to kad dot par daudz piespēles, Rondo ir ĪSTS point guards ļoti līdzīgs spēles stils kā Jason Kidd jaunības dienās, atšķirība ir metieni no distances. Un protams, ka sanāk iedod kādu lieku piespēli, bet viņa darbs jau ir iesaistīt komandu, lai visi ir gatavi uzbrukt grozam un sajustu punktu garšu un zem groza viņš bieži savāc atlēkušās bumbas, jo viņš iet pretī saviem garajiem spēlētājiem, lai savāktu atrāk piespēli un vadītu uzbrukumu. Protams, ka ir reizes kad pašam arī iekrīt bumba rokās..... Pluss nēesmu Rondo fans, bet spēlēju basketbolu saspēles vadītāja pozīcijā un nevaru izturēt, ka cilvēki kas neko nesaprot tēlo pārgudros un paši nesaprot ko īsti viņi grib, bet kad pašam jāuziet uz laukuma un kaut kas jāizdara tad bikses pilnas.

klauns.......

visi teelojot paargudrus bet pats te ziimeejaas

gan jaw tu naakotnee ar mums buusi ĪSTS point guards

  -1 [+] [-]

, 2013-02-04 07:35, pirms 11 gadiem
Chris_Drury rakstīja:
klauns.......

visi teelojot paargudrus bet pats te ziimeejaas

gan jaw tu naakotnee ar mums buusi ĪSTS point guards
bet viņam taisnība

  +4 [+] [-]

, 2013-02-04 07:39, pirms 11 gadiem
Super8 rakstīja: bet viņam taisnība
bet nu vareeja vinsh iztikt bez taa peedeejaa teikuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-02-04 08:59, pirms 11 gadiem
irbiit salaat, kur tu esi, C's uzmii*a netikai heatiem, bet ari cliperiem! Kā jau ieprieks teicu C's ir loti neerts pretinieks top komandam. Ir viena lieta, kas padara C's un spurs labākus par citiem vienā jomā, tie ir treneri - Doks un Pops
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-04 10:05, pirms 11 gadiem
Te baigā diskusija par Rondo izveidojusies...

Pēdējā laikā diezgan bieži izskan apgalvojums, ka Celtics būs labāki bez Rondo un zināms pamatojums tādām runām ir. Nesen lasīju rakstu kurā šis jautājums tiek apskatīts no statistikas viedokļa.

Ar Rondo laukumā Celtics nedaudz efektīgāk (salīdzinot ar sezonas vidējo) realizē metienus no 3pt līnijas un zem groza (restricted area). Ar Rondo uz beņķa, Celtics krietni labāk met no 3 sekunžu zonas un no īsā trīņa. Tas ir izskaidrojams ar to, ka Rondo nav drauds no pustālās distances (drausmīgs, drausmīgs metiens) un pretinieki viņu izaicina mest no distances, viņa sedzējam ejot help defence.

Tomēr, lai arī viņam tiešām patīk aizpildīt statistikas aili atdotot kādu lieku piespēli, vai agresīvi ejot pēc itkā drošām atlēkušajām (kaut gan rebi vācās tāpēc, ka Celtics nav nopietnu rebaunderu), viņš katru gadu ir līgas līderis pēc rez. piespēlēm, spēlē ļoti labu aizsardzību un pieļauj maz kļūdas, tāpēc PROTAMS, ka Celtics bez viņa būs kopumā vājāki.

Taču, tāpēc, ka viņa spēlē ir caurumi, būs vairāki spēles elementi, kuros ķelti kļūs labāki. Piemēram, jau pieminētie punkti no painta, perimetra metieni un Džeisons Terijs, kuram dēļ Rondo lomas komandā šogad bumba tiek krietni mazāk nekā līdz šim viņa karjerā ierasts. Džeta pick'n'rolla pozīcijas ir sarukušas trīskārši un, ja viņš atgūs 2011 gada formu un pārliecību, Celtics nekļūs nebūs kļuvuši nemaz daudz vājāki.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-04 10:09, pirms 11 gadiem
Kas attiecas uz maniem Lakers, tad parādās ļoti bīstams trends - pret ņemamiem pretiniekiem, trīs spēles pēc kārtas, tiek izsēts liels punktu parsvars otrā puslaika beigās.

Es vainoju D'Antoni un Lakers soliņu. Bleiks un Nešs vienlaicīgi laukumā? Tie nav gluži all nba aizsargi

     [+] [-]

, 2013-02-04 10:54, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka Heat pareizi darīja, ka ar Andersenu pagarināja tikai uz 10 dienām līgumu, čalis fiziski galīgi nav gatavs, aizsardzībā reāli podus gāž jau otro spēli pēc kārtas...
Papildinājums nav slikts, bet vai tā vērts... Jo vairāk skatos uz viņu, jo mazāk pārliecina, arī tad, ja met sodus un kabina, aizsardzībā, kas Heat jau tā nav čampionu cienīga, viņš ir liels caurums.

     [+] [-]

, 2013-02-04 11:29, pirms 11 gadiem
Nu LJ sprintiņš vnk sick, tur pat Boltam skaudība būtu
Bet tā trio labi nokapāja, vispirms W, tad J, un beigās B
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-04 12:56, pirms 11 gadiem
kobe.james tu pateici tieši to ko es gribēju teikt. Un par to Rondo labo def, ko viens minēja, es gandrīz nokritu no krēsla smejoties. Interesanti, kam Irvings tos 40 punktus sameta?
1 2 62 komentāri