Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL pirmajā "Winter Classic" Znaroks un Vītoliņš viesosies Helsinkos

Krišs Upenieks

KHL pirmajā "Winter Classic" Znaroks un Vītoliņš viesosies Helsinkos
Foto: Helsinku "Jokerit"

Somijas galvaspilsētā Helsinkos Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas ietvaros notiks pirmā ''Winter Classic'' spēle. Brīvādabā aptuveni 18 tūkstošu skatītāju klātbūtnē Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa Sanktpēterburgas SKA tiksies ar Helsinku ''Jokerit''.

Šī ir 10. jubilejas KHL sezona, un līga savā mājaslapā sola, ka šis būs tikai viens no īpašajiem pasākumiem par godu līgas desmit gadiem. Ziemas klasikas aizvadīšana esot bijusi ''Jokerit'' kluba, kas šogad atzīmē 50 gadus kopš dibināšanas, iniciatīva. Somijas kluba ideju atbalstījusi arī KHL.

Paredzams, ka klātienē spēli vēros aptuveni 18 tūkstošu skatītāji. Gan Helsinku kluba, gan KHL pārstāvji ir pārliecināti, ka klātienē būs ieradušies līdzjutēji no dažādām pasaules valstīm, un šī ''Winter Classic'' spēle tikai vēl vairāk popularizēšot KHL.

Ja uz šo spēli izdosies piepildīt visas tribīnes, tad tas būs arī jauns KHL spēles apmeklējuma rekords. Pēc dažām dienām šajā pašā brīvdabas laukumā notiks arī viena Somijas hokeja čempionāta spēle.

''Tie, kas kādreiz bērnībā ir spēlējuši ārā, aukstumā, vējā, vēl uzsnieg sniegs, saprot, kā tas ir. Bet, kad ir tāda atmosfēra, pie visa var pierast un visām grūtībā nepievērst uzmanību. Svarīgi, lai paliktu tikai pozitīvas emocijas,'' tā pirms spēles izteicies SKA uzbrucējs Pāvels Dacjuks. Jāpiemin, ka pieredzējušais hokejists šo spēli savainojuma dēļ izlaidīs.

Sanktpēterburgas SKA šajā sezonā ir pārliecinoši spēcīgākā komanda regulārās sezonas turnīrā, 37 spēlēs iekrājot 99 punktus, tuvāko sekotāju Maskavas CSKA apsteidzot par 18 punktiem. ''Jokerit'' iekrājusi 77 punktus un atrodas trešajā vietā Rietumu konferencē. Mača sākums Helsinkos šovakar pulksten 17:00.

Interesanti, ka 20. janvārī, visticamāk, ''Winter Classic'' spēle tiks aizvadīta arī Rīgā, kad Rīgas ''Dinamo'' uzņems Minskas ''Dinamo''. Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka lielākā varbūtība ir, ka šī spēle norisināsies pie tā sauktās ''Ušakova kepkas''.


     [+] [-]

, 2017-12-02 12:30, pirms 6 gadiem
Šis jāskatās. Tur kur Znaroks ar Vītolińu tur vienmēr skatāms hokejs

  +2 [+] [-]

, 2017-12-02 12:50, pirms 6 gadiem
Paredzams, ka klātienē spēli vēros aptuveni 18 tūkstošu skatītāji.

To es saprotu.Tieši šī iemesla dēļ ir vērts rīkot ,pa retam, spēles brīvā dabā.Man jautājums RD funkcionāriem.Šobrīd līdzjutēji pat nav informēti,kur mačs ar Minsku ārā notiks.Uz cik lielu auditoriju jūs cerat?Varbūt jūs cerat,ka tomēr būs plusos,un pateiksiet:"Piedodiet,bet no mums neatkarīgu iemeslu dēļ maču ar Minsku aizvadīsim ledus hallē".Šim variantam es vairāk ticu.

  +2 [+] [-]

, 2017-12-02 12:51, pirms 6 gadiem
Katru sezonu kāds špikojums no NHL. Malači.

  +3 [+] [-]

, 2017-12-02 14:07, pirms 6 gadiem
Ušakova kepka ir pareizā izvēle. Vieta tāda, kur lielāka daļa iemītnieku ir krievvalodīgie, kas arī veido Динамо Рига atbalstītāju vairākumu. Varēsiet sēdēt uz atkritumu kalna un atbalstīt atkritumu komandu!

     [+] [-]

, 2017-12-02 15:45, pirms 6 gadiem
blu3 rakstīja: Katru sezonu kāds špikojums no NHL. Malači.
Smieklīgākais bija ar OT 3vs3.
NHL ieviesa un KHL nākamajā sezonā izdara tāpat.

     [+] [-]

, 2017-12-02 16:39, pirms 6 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Smieklīgākais bija ar OT 3vs3.
NHL ieviesa un KHL nākamajā sezonā izdara tāpat.
Japarnem labakais . Un papildinat : 5 bullisu serija. Ideali

     [+] [-]

, 2017-12-02 17:05, pirms 6 gadiem
Diezgan pārliecināts, ka VSB rādīs šo pasākumu, bet sagaidot un ieraugot, ka tikko ir sākusies anglijas premjerlīga vē pie tam spēlē, kurā netiekas divi grandi, biju gluži vīlies par izvēli. Tiešam režisors uzskatīja, ka futene novāks vairāk skatījumus nekā šis mačs?

     [+] [-]

, 2017-12-02 18:20, pirms 6 gadiem
blu3 rakstīja: Katru sezonu kāds špikojums no NHL. Malači.
Ziemełamerika ir hokeja dzimtene un šajā sporta veidā vińi ir nr.1 vińu idejas šī sporta veida uzlabošanai ir brīniškīgas,kāpēc gan nenošpikot?! Tas tomēr nav tik zemiski kā špikot rusofobisku retoriku no korumpētiem politikiem