Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim piektais punkts, Kuldam sāpīgs zaudējums Lesio debijā

Agris Suveizda

Bārtulim piektais punkts, Kuldam sāpīgs zaudējums Lesio debijā
Oskars Bārtulis (Nr. 37) kopā ar komandas biedriem
Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālajā hokeja līgā Oskara Bārtuļa Vladivostokas "Admiral" ar 4:0 pārliecinoši apspēlēja "Sochi", bet Artūra Kuldas "Kunlun" ar 2:3 pēdējā minūtē zaudēja Ufas "Salavat Yulaev".

Otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja Vladivostokas "Admiral", kas aizvakar ar 5:1 sakāva Ufas "Salavat Yulaev", bet šodien savā laukumā ar 4:0 pārspēja arī "Sochi". Komanda spēlēja tikai ar pieciem nominālajiem aizsargiem, un Oskars Bārtulis uz ledus pavadīja 26 minūtes un 29 sekundes, 52. minūtē vairākumā asistēja ceturtajos vārtos ("Admiral" trīs no četriem vārtiem guva vairākumā), izpildīja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un tika pie pozitīvas lietderības +1. Šosezon 30 gadus vecajam aizsargam 27 spēlēs ir pieci (0+5) punkti, negatīva lietderība -3 un 36 soda minūtes.

Sāpīgu neveiksmi piedzīvoja "Kunlun", kas trīs minūtes līdz pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu, tomēr 53 sekundes līdz beigām mazākumā zaudēja Ufas "Salavat Yulaev" (2:3). Artūrs Kulda kopā ar Ņikitu Hļistovu spēlēja otrajā aizsargu pārī un laukumā bija 21 minūtes un 16 sekundes, un izpildīja divus spēka paņēmienus. Jāpiebilst, ka mājinieku rindās debitēja bijušais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lūkass Lesio, kurš rīdzinieku sastāvā 13 spēlēs tika pie trim (2+1) punktiem, negatīvas lietderības -3 un 14 soda minūtēm.

Izmantotie resursi:
khl.ru
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...