Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gražulis: "Desmit dienas jāatpūšas, tad pamazām atsākšu trenēties"

Andrejs Siliņš

Gražulis: "Desmit dienas jāatpūšas, tad pamazām atsākšu trenēties"
Andrejs Gražulis
Foto: bkventspils.lv

"Protams, nekā patīkama nav, bet varēja būt vēl trakāk. Galvenais, ka jau šosezon būšu atpakaļ laukumā," optimisma pilns pēc "Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) oktobra mēneša vērtīgākā spēlētāja balvas saņemšanas intervijā basket.lv ir "Ventspils" spēka uzbrucējs Andrejs Gražulis, kuram gan tagad sākusies piespiedu pauze lauztās kājas dēļ.

"Uzlēcu, nobloķēju pretinieka metienu, bet kāja kaut kur iesprūda. Pat dzirdēju klakšķi un uzreiz sapratu, ka kaut kas salauzts. Pēc tam laiks pagāja ļoti ātri – ārsti, ātrā palīdzība, slimnīca, rentgens... Jau pirms operācijas dakteris iedrošināja, ka lūzums nav ļoti sarežģīts. Atgriešanās laiku precīzāk gan vēl nevar prognozēt. Redzēs kā dzīs, kā ritēs rehabilitācija..." nepatīkamo situāciju mačā pret "Barons kvartālu" atcerējās Gražulis. "Traumas diemžēl ir profesionālā sporta sastāvdaļa, no kurām nevaru izvairīties. Protams, nekā patīkama nav, bet varēja būt vēl trakāk. Galvenais, ka jau šosezon būšu atpakaļ laukumā."

"Sākoties sezonai, jutos ļoti labi. Arī tāpēc, ka komandas vadība man uzticējās un tas ir ļoti svarīgi katram spēlētājam. Zināju, ka mani nenomainīs pēc pirmās kļūdas, ka būs iespēja nākamajā epizodē pašam to izlabot, tāpēc spēlēju droši un izdevās gan metieni, gan darbības aizsardzībā," savu sniegumu sezonas ievadā komentēja Gražulis, kurš Latvijas čempionātā astoņās spēlēs vidēji nepilnās 22 minūtēs guva 10,8 punktus, izcīnīja 6,0 atlēkušās bumbas, atdeva 1,4 rezultatīvas piespēles, pārtvēra 1,4 bumbas un bloķēja 1,4 metienus.

Tāpat spēka uzbrucējs zina recepti komandas sekmīgajam sezonas sākumam: "Komandā saglabājies spēlētāju kodols, esam labi saspēlējušies, neviens nevelk deķi uz savu pusi. Kad bijām maksimāli koncentrējušies, spēlējām ļoti labi un pretiniekiem bija grūti mums turēt līdzi."

Šodien Andrejs tiekot laists ārā no slimnīcas, bet jau sestdien spēlētājs cer klātienē atbalstīt komandu spēlē pret Ogri: "Sēdēt laukuma malā tik un tā būs vieglāk nekā gulšņāt. Kādas desmit dienas droši vien būs jāatpūšas, pēc tam pamazām atsākšu trenēties. Nedrīkst atslābt, lai rehabilitācija neievelkas. Ar mani viss būs kārtībā."

Visu interviju ar Gražuli iespējams izlasīt šeit: OlyBet LBL Oktobra spēlētājs – Andrejs Gražulis

  +4 [+] [-]

, 2016-11-02 11:53, pirms 7 gadiem
sekmīgu atlabšanu!

  +6 [+] [-]

, 2016-11-02 13:50, pirms 7 gadiem
Lai raiti dzīst un atgriezies atpakaļ vēl labāks!
Slēpts komentārs: dakots