Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

papildināts LAČ: ''JLSS/Zemgale'' gūst 15 vārtus pret ''HS Rīga/LSPA''; ''SMScredit.lv'' cieš otro zaudējumu

LAČ: ''JLSS/Zemgale'' gūst 15 vārtus pret ''HS Rīga/LSPA''; ''SMScredit.lv'' cieš otro zaudējumu
''JLSS/Zemgale'' šovakar svinēja vārtu guvumus 15 reizes.
Foto: Ivars Veiliņš

Latvijas atklātajā čempionātā hokejā šovakar tika aizvadītas divas spēles. Vienā no tām ''JLSS/Zemgale'', spēlējot savu skatītāju priekšā un gūstot 15 vārtus, tika galā ar turnīra pastarīti ''HS Rīga/LSPA'', kas joprojām spēlē bez uzvarām. Rezultāts graujošs - 15:3. Tikmēr par pārsteigumu parūpējās HK ''Rīga 95'', sagādājot otro zaudējumu ''SMScredit.lv'' - 5:4

Par absolūtajiem favorītiem mačā, kas norisinājās Jelgavas ledus hallē, tika uzskatīti jelgavnieki, un, šķiet, tā domāja arī ''JLSS/Zemgale'' treneris, jau no pirmajām minūtēm vārtu sargāšanu uzticot savam otrajam vārtu vīram Kristapam Krūzem, tādējādi dodot iespēju atpūsties Jānim Mētram. Mājinieki, uzsākot spēli, uzreiz ķērās ''vērsim pie ragiem'', atklājot rezultātu jau mača 40 sekundē, bet vēlāk panākot jau 3:0. ''HS Rīga/LSPA'' līdz trešdaļas beigām izdevās vienus vārtus atgūt - 3:1 pēc pirmās trešdaļas.

Otrajā trešdaļā jelgavnieki turpināja uzbrukt daudz aktīvāk un spēja gūt vēl četrus vārtus, uz ko viesi atbildēja tikai ar vienu golu.(7:2) Vārtiem bagāts izrādījās spēles trešais periods. Tajā ''JLSS/Zemgale'' spēja ''iepriecināt'' pretinieku vārtsargu ar astoņiem vārtu guvumiem, uz ko rīdzinieki spēja atbildēt tikai ar vienu. Pēc spēles beigām rezultāts uz tablo vēstīja 15:3 par labu mājiniekiem.

Četrus vārtus šajā mačā spēja gūt Artūrs Batraks, bet ar hat-trick šajā mačā atzīmējās vēl divi ''JLSS/Zemgale'' hokejisti - Ēriks Ozollapa un Guntis Pujāts. Pa diviem vārtiem guva Rihards Ķepītis un Kalvis Ozols. Tikmēr viesu sastāvā veiksmīgākais bija Ivans Dmitrijevs, gūstot vienus vārtus un atdodot divas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr otrajā vakara spēlē, kur nūjas krustoja ''SMScredit.lv'' un HK ''Rīga 95'', notikumi risinājās daudz spraigāk. Par to gan neliecināja spēles sākums - kreditori jau 48 sekundē prata gūt vārtus, kad izcēlās Jurijs Kļujevskis. Šie bija arī vienīgie vārti pirmajā periodā.

Otro periodu ar ofensīvu iesāka ''SMScredit.lv'', kas īsi pēc trešdaļas sākuma spēja gūt divus vārtus un panākt komfortablo 3:0. Nākamās minūtes laikā HK ''Rīga 95'' izdevās atspēlēt vienus vārtus, bet neilgi pēc tam Edgars Žaltkovskis atjaunoja trīs vārtu pārsvaru. Šāds rezultāts uz tablo gan nenoturējās ilgāk par sešām minūtēm, jo jaunieši guva savus otros vārtus, panākot rezultātu 4:2, kas noturējās līdz pat perioda beigām.

Trešajā trešdaļā pielietas ķērās HK ''Rīga 95'', vispirms rezultātu samazinot līdz minimumam, bet nedaudz vēlāk pēc Artūra Logunova solo gājiena to arī izlīdzinot. Turpinājumā jaunie rīdzinieki iniciatīvu neatdeva un vēlreiz šokēja savus pretiniekus, izvirzoties vadībā - 5:4. Atlikušajā laikā šāds rezultāts arī saglabājās un HK ''Rīga 95'' svinēja negaidītu taču pelnītu uzvaru.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-02 22:17, pirms 13 gadiem
Tiešām nebiju gaidījis tādu sagrāvi
Bija arī ko redzēt, diezgan daudz skaisti gūti vārti(bija arī tādi, kas "ar gaļu"), gan pēc skaistām izspēlēm, gan ar izcili precīziem tālmetieniem. Bet ieslīgt eiforijā galīgi nav pamats - sestdien Zemgali gaida daudz nopietnāks pretinieks - HK Rīga 95. Bet jācer uz veiksmīgas spēles turpinājumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-02 22:32, pirms 13 gadiem
Lieliskas spēles LAČ. Nepamatoti "nomelnots" turnīrs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-02 22:43, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Bīskap , vai tad setdien uz Piņķiem nebrauksi?
Kas tur? Vilkiem spēle?

  +1 [+] [-]

, 2011-11-02 22:44, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Raimond , ja nav noslēpums , kurš tad "nomelno"?
Ir diezgan daudz tādi indivīdi, kuri paši nav uz nevienu spēli bijuši un tik gudri stāsta, kāds sūds esot Latvijas čempionāts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-02 22:51, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Vai tad es tev prasīju?
Nu piedod, ja vari

     [+] [-]

, 2011-11-02 22:53, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: http://sportacentrs.com/hokejs/02112011-pinku_derbijs_jaatgust_uzvaras_garsa
Sestdien Jelgavā gan futbols, gan hokejs, tā ka nesanāks, bet tai vajadzētu būt interesantai spēlei.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja