Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" par 26 miljoniem pārdod Premjerlīgā vēl nedebitējušu uzbrucēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" par 26 miljoniem pārdod Premjerlīgā vēl nedebitējušu uzbrucēju
Rians Brūsters. Foto: PA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione “Liverpool” atvadījusies no 20 gadus vecā uzbrucēja Riana Brūstera, kurš par 26 miljoniem eiro pievienosies “Sheffield United”. Darījumā iekļauta iespēja “Liverpool” nākamo trīs gadu laikā atgūt futbolistu.

Par Rianu Brūsteru interesi izrādīja vairākas Premjerlīgas komandas, taču “Sheffield United” izteica vilinošāko piedāvājumu, par uzbrucēju samaksājot 26 miljonus eiro. “Liverpool” ir iespēja nākamo trīs gadu laikā atpirkt Brūsteru. Ja tas nenotiks, Liverpūle saņems 15% no nākamās Brūstera pārdošanas. Viņš ceturtdien atvadījās no komandas, bet šodien izies medicīniskās pārbaudes.

Brūsters nav aizvadījis nevienu spēli Premjerlīgā, un Jirgens Klops uzskatīja, ka uzbrucēja pozīcijā viņš nespēs konkurēt ar Robertu Firmīnu un Takumi Minamino. Pagājušajā sezonā Brūsters tika izīrēts otrās līgas komandai “Swansea”, un viņš 22 spēlēs guva 11 vārtus, pēdējā kārtā palīdzot tikt pie vietas pārspēlēs par tikšanu Premjerlīgā.

2017. gadā Anglijas U17 izlase uzvarēja Pasaules kausā, un Brūsters ar astoņiem vārtiem kļuva par turnīra labāko snaiperi. Viņš spēlēja kopā ar Dortmundes “Borussia” zvaigzni Džeidonu Sančo un Filu Fodenu, kurš cīnās par vietu “Manchester City” pamatsastāvā. 2018. gada janvārī uzbrucējs guva smagu potītes traumu, kuras dēļ nācās izlaist vairākus mēnešus.

26 miljoni ir jauns “Sheffield United” transfēru rekords. Iepriekšējais bija 24,25 miljoni, janvārī nopērkot norvēģu pussargu Sanderu Bergi, kurš iepriekš pārstāvēja “Genk” no Beļģijas.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-02 18:22, pirms 4 gadiem
ja tomēr Liverpool izdomā atpirkt, cena tāda pati kā pārdeva vai kādu izdomā shefield'a tikai Liverpool ir pirmpirkuma tiesības?

     [+] [-]

, 2020-10-02 18:40, pirms 4 gadiem
mo taverna rakstīja: ja tomēr Liverpool izdomā atpirkt, cena tāda pati kā pārdeva vai kādu izdomā shefield'a tikai Liverpool ir pirmpirkuma tiesības?
Domāju, ka otrais variants.
Atpirkt jau ir jēga tikai tad, ja spēlētājs sevi labi parāda un progresē. Tātad sanāk, ka Šefīlda būs uzkačājuši spēlētāju un viņa reputāciju. Tādā gadījumā viņiem nebūtu jēga pārdot atpakaļ uz Pool par iegādes cenu un nebūtu jēgas piekrist tādam atpirkšanas nosacījumam.

26 M, šitā gan vajag mācēt tirgoties. Lai arī skaitās perspektīvs un pagājušogad labi parādījis sevi īrē...

     [+] [-]

, 2020-10-02 19:45, pirms 4 gadiem
mo taverna rakstīja: ja tomēr Liverpool izdomā atpirkt, cena tāda pati kā pārdeva vai kādu izdomā shefield'a tikai Liverpool ir pirmpirkuma tiesības?
Atpirkt varēs, tikai stipri dārgāk. Labs spēlētājs, žēl, ka pārdeva. Labāk Origi būtu pārdevuši! Priekšsezonā arī labi sasita, tikai pendeli superkausā nomāzēja.