Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Riherts: "Maksājiet 70 eiro un tad skrieniet, leciet, dzeriet šampanieti!"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Riherts: "Maksājiet 70 eiro un tad skrieniet, leciet, dzeriet šampanieti!"
Andris Riherts
Foto: Māris Greidāns, futbolavirsliga.lv

Piedāvājam Tamaza Pertijas un Andra Riherta komentārus pēc šīs dienas SMScredit.lv Virslīgas spēles starp "Skonto" un "Mettas"/LU komandām.

Andris Riherts, "Mettas"/LU galvenais treneris: "Gribu pateikt spēlētājiem paldies par spēli. Temps sākumā varbūt nebija tik augsts un mēs varbūt piesardzīgi sākām spēli, bet turpinājumā, domāju, vārds banāls, taču mēs dominējām spēlē. Pēc visiem parametriem - pēc sitieniem, pēc iespējām, principā arī pēc vēlēšanās. Cita lieta, ka rezultātā 1:3. Diezgan aukstasinīgi mums iešāva, nezinu labajā vai kreisajā, kājā tiesnesis, 7.minūtē piešķirot 11 metru soda sitienu. Tas varbūt mūs nedaudz izsita no līdzsvara, lai gan no otras puses varbūt tieši otrādi - tas mūs piespieda spēlēt agresīvāk, aktīvāk, pārliecinošāk, drošāk. Beidzamajā fāzē mums nedaudz mazāk meistarības, varbūt arī veiksmes. Bet tā paldies spēlētājiem par spēli."

Tamazs Pertija, "Skonto" galvenais treneris: "Bija laba, jautra, ātra spēle. Pendele, ko realizējām, iespējams, paātrināja spēli. "Metta" gribēja atspēlēties un tas ir labi. Pēc tam iesitām otros vārtus, bet 2.puslaika sākums pilnīgi... varbūt viņi nomierinājās, kaut arī es atgādināju viņiem par spēli pirms trim gadiem [patiesībā pirms diviem gadiem - aut.], kad bijām vadībā ar 2:0, bet beidzās 2:2. Bija laba cīņa, varēja būt 2:2, viņi trāpīja pa pārliktni, varēja būt arī 3:0, kad Višņakovs neiesita. Spēle bija laba - piemēram, man patīk šādas spēles. Protams, nervi cieš tādās situācijās, kad ir 2:1 un pretinieki uzbrūk un brīžiem dominē. Taču kopumā uzvarējām ar 3:1, ejam tālāk. Paldies puišiem - prasījām, lai būtu azarts, tas šodien bija galvenais un viņi šo azartu radīja. Domāju, skatītāji šodien mājup devās apmierināti."

Vai pie rezultāta 2:1, kas turējās diezgan ilgi un "Metta" centās draudīgi atspēlēties, nebija deja vu sajūtas no 2013.gada, kad mačs beidzās 2:2?
Riherts: "Tamazs toreiz bija tribīnēs [izcieta diskvalifikāciju - aut.], tāpēc es deja vu nesaskatīju."

Varbūt jums pietrūka Mārtiņa Milašēviča, kurš toreiz guva vienus no diviem vārtiem?
Riherts: "Domāju, ka noteikti nepietrūka."

Pertija: "Jā, protams, bija. Protams, domāju par to un vēlreiz atkārtošu, ka futbolu nepiemānīsi - mēs šai spēlei negatavojāmies tā, kā vajadzētu, ir noteikti iemesli. Kad rezultāts kļuva 2:1, kā reizi atcerējos to maču. Es vēl ģērbtuvēs [tobrīd bija 2:0 - aut.] atcerējos par šo spēli. Tas ir vēl viens pierādījums, ka visas komandas Latvijas čempionātā... nevar uzminēt, kas un ko. Spēle bija mata galā - vai nu uz vienu, vai otru pusi. Šādas spēles man vairāk patīk nekā tad, ja komanda sēž pie saviem vārtiem, pati nespēlē un atņem citiem punktus - tad ne komanda aug, ne spēlētāji aug [vai patiešām mājiens par "Daugavpili", ar kuru "Skonto" divreiz īsā posmā nospēlēja 0:0? - aut.piez.]. Šodien ar "Mettu" bija patīkami spēlēt - asi, cieši, ātrumi, ļoti laba spēle bija."

No laukuma malas bija grūti saskatīt pendeles epizodi. Varbūt puiši tev pārtraukumā pateica, kas tur bija un kas nē? Vai strīds bija par to, vai pārkāpums bija ārpus soda laukuma vai par pārkāpumu kā tādu?
Riherts: "Par pārkāpumu - viņš vispirms izsita bumbu un pēc tam trāpīja kājā. Bet viņš acīmredzami bija pirms soda laukuma. Tikpat labi tad 2.puslaikā vajadzēja dot Pētersonam trīs 11 metru soda sitienus - tad mēs būtu apmierināti. Tad kaut kur izlīdzinātu to situāciju. Viņš [galvenais tiesnesis Vadims Direktorenko - aut.] acīmredzami tur kļūdījās, nav divu domu."

Puķītim dzeltenā kartīte jau bija, bet vai bija jānoraida pa taisno, vai tomēr bija jārāda otra dzeltenā kartīte?
Riherts: "Tur būtu noraidījums tik un tā."

Tagad draudēs lielāka diskvalifikācija.
Riherts: "Pēdējās cerības sods - vienas spēles diskvalifikācija."

Pirms spēles traumu guva Lukaņuks ["Skonto" veica maiņu 0.minūtē, Lukaņuka vietā dodot iespēju Menam - aut.], spēles laikā Kovaļovs. Cik nopietnas ir šīs traumas?
Pertija: "Atkārtošos, futbolā sīkumu nav. Jā, mums bija ieplānots pilnīgi cits sastāvs, bet pie manis pēdējā brīdī pienāca dakteris un pateica, ka Lukaņuks nevarēs spēlēt. OK, mainām, liekam citādi, bet spēles laikā Kovaļova piespiedu maiņa. Cik nopietna trauma, šobrīd nevaru atbildēt, taču atkal - futbolā sīkumu nav [mājiens par slikto sagatavošanos spēlei? - aut.]."

Vai Gata Kalniņa atstāšana rezervē kaut par kripatiņu bija saistīta ar kļūdu iepriekšējā spēlē ar "Daugavpili" un ar ko saistīts fakts, ka pirmo reizi Virslīgas spēles pieteikumā tika ārzemju vārtsargs?
Riherts: "Gatis Kalniņš rezervē... Gatim ir kartītes, viss pārējais. Un principā tādā spēlē kā pret "Skonto"... ja mēs neielaistu trešos vārtus, viņš visdrīzāk nāktu laukumā. Mēs zinājām, ka viņi spēlē diezgan augstu un mums vajadzēja diezgan ātrus spēlētājus, arī veiklākus. Gatis būtu nācis uz maiņu, bet tā kā bija jau 3:1, tad vairs neredzējām jēgu. Vārtsargs - jā, viņš ir pieteikts, viņš tur ir, darbojas."

Kā domājat, kurai komandai šodien juta līdzi Askolds Uldriķis ["Skonto" direktors - aut.]?
Pertija: "Domāju, ka par "Mettu", taču tas ir normāli, jo viņam bērns tur spēlē. Protams, Askolds strādā pie mums, taču domāju, viņš bija par "Mettu" un tas ir normāli, pat neapspriedīšu to un nenosodīšu. Ja bērns spēlē komandā, turklāt tādā situācijā, ka viņš tikko, tikko sper pirmos soļus lielajā futbolā, protams, ka bija par "Mettu". Kaut arī varbūt viņš juta līdzi "Skonto" un konkrēti savam bērnam. Uzskatu, tas ir normāli pat, ja juta līdzi "Mettai"."

Roberts šodien diezgan labi spēlēja. Negribētu viņu atkal redzēt "Skonto"?
Pertija: "Es viņu gribu redzēt "Skonto" jau kopš janvāra. Tomēr puisis izvēlējies "Mettu" - varbūt šobrīd "Metta" viņam ir labāks variants, jo tur viņam ir spēļu prakse. Nesaku, ka pie mums viņš spēlētu pamatsastāvā, taču viņš tam būtu tuvu. Katrs cilvēks, katri vecāki izlemj. Tā kā Roberts ir maziņš, tikai sāk, tad katri vecāki lemj, kur bērnam jāspēlē. Es par viņu fanoju, jo puisis ir ļoti labs, kārtīgs, audzināts, plus futbola cilvēks. Šādi futbolisti jātur zem lupas, lai viņi augtu - vai tā būtu "Mettā", "Skonto" vai "Ventspils". Tas dos labumu Latvijas futbolam."

Nevarētu teikt, ka Roberts Uldriķis šobrīd būtu stabils pamatsastāva spēlētājs. Kā tu skaties uz viņa perspektīvām "Mettas" sistēmā?
Riherts: "Uz ko man atbildēt - par to, vai viņš ir sastāvā vai nav, vai par perspektīvām?"

Gan, gan. Kā tu redzi šī brīža viņa situāciju un viņa nākotni?
Riherts: "Domāju, ka viņš ir pietiekoši daudz spēlējis - daudzās spēlēs bijis pamatsastāvā un nācis uz maiņu. Kā jau jaunam spēlētājam, viņam jārēķinās, ka konkurence arī ir - Gatis Kalniņš, tas pats Ndekrē. Tā ka viņam ir laba konkurence un tas viņu padarīs vēl stiprāku. Pēc neiziešanas pamatsastāvā vai pat uz maiņu, domāju, viņam motivācijas netrūkst un viņš turpina pielikt un strādāt. Jāsaprot tas, ka viņam ir arī konkurence tajā pozīcijā. Perspektīvas... sezona beigsies, tad arī skatīsimies. Skaidrs, ka viņš ir talantīgs spēlētājs ar saviem mīnusiem un saviem plusiem, bet viņš saskata sevi futbolā un man liekas, ka tas ir ļoti labi, jo daudzi futbolisti, spēlējot Virslīgā, tik un tā nesaista savu nākotni ar futbolu. Viņš saista un novēlu viņam gūt panākumus šajā sporta veidā."

"Liepāja" šobrīd 1.puslaika beigās pret "Jelgavu" atrodas vadībā ar 1:0. Laikam jautājums par 1.vietu nebūs aktuāls. Vai jums ir svarīgi izcīnīt tieši 2.vietu?
Pertija: "Nē, nē. Neslēpšu - vai nu esam pirmie, vai otrie, trešie ceturtie. Personīgi man nav lielas nozīmes. Varbūt kādam tas ir nozīmīgi, bet tā, protams, mūsu uzdevums ir katrā spēlē uzvarēt. Ja godīgi, mani tagad vairs nesarūgtinātu 3. vai 4.vieta, jo mēs ļoti gribējām izcīnīt 1.vietu. Ļoti gribējām, taču šeit ir noteiktas nianses, kāpēc mēs līdz tam neaizsniedzāmies gan pagājušajā gadā, gan aizpagājušajā gadā. Neslēpšu, ka šogad, ja "Liepāja" kļūs par čempioni, tad pelnīti. Pagājušajā gadā bija citādi - kritizēju "Ventspili", kritizēju LFF, kad mums atņēma punktus, jo toreiz tas notika nesportiski. Šogad, uzskatu, viņi ["Liepāja" - aut.] reāli pelnīti - gan spēles kvalitātes ziņā, gan kopumā, sākot ar pilsētu. Viņiem ir viss, lai kļūtu par čempioniem. Apsveikšu savus draugus - Verpakovski, Dobrecovu."

Jums vismaz būtu stabilitāte - trešo gadu pēc kārtas 2.vieta.
Pertija: "Mums, tas ir kam?"

Jums kā "Skonto" trenerim.
Pertija: "[Iesmejas - aut.] Domājat, es no 2.vietas jūku prātā un priecājos? Nē. Puiši, vēlreiz saku, ja atceraties manu pašu pirmo interviju, tad teicu, ka "Skonto" 2.vieta ir zaudējums, jo cilvēki [domāta kluba vadība - aut.] mums ieskaidroja, ka klubs ir 15-kārtējs čempions. Nevienu neuztrauc krīze, problēmas, finanšu un citas problēmas. "Skonto" ir tāda mentalitāte, ka jābūt čempioniem. Personīgi es ar 2.vietu nebūšu apmierināts. Futbolisti varbūt būs apmierināti, spēlē jaunie puiši. Mūsu lielākais pluss ir, ka katrā spēlē uzdevums ir uzvarēt. Mēs nenomierināmies un tas mani priecē."

Jautājums nevis kā komandas trenerim, bet kā "Mettas" kā organizācijas pārstāvim. Liela varbūtība ir, ka "Liepāja" titulu nodrošinās Hanzas vidusskolas laukumā, lai gan skaidrs, ka jūs centīsities to nepieļaut. Daudzi pārmet, ka jūs stingri attiecaties pret to, ko drīkst vai nedrīkst darīt laukumā, stadiona teritorijā. Ja "Liepāja" izcīnīs titulu Hanzas vidusskolas laukumā, cik daudz jūs ļausiet viņiem izpausties - laistīties ar šampanieti, faniem skriet laukumā?
Riherts: "Atvainojos, varu pretjautājumu? DK lēmumus pārskati?"

Jā.
Riherts: "Par ko "Skonto" 70 eiro sods?"

Par kuru spēli?
Riherts: "Ar "Liepāju"! Par ko viņiem sods?"

Par bērnu uzskriešanu laukumā.
Riherts: "Nu bet protams! Maksājiet 70 eiro, skrieniet, lēkājiet, taisiet kūleņus, dzeriet šampanieti, dariet, ko gribiet! Uzlieciet 70 eiro! Pa 70 eiro Futbola skola "Metta" nodrošinās talantīgiem spēlētājiem padziļinātu, pastiprinātu medicīnas uzraudzību. Vai fizioterapeitu un tā tālāk. Mēs netaisāmies ar naudu mētāties! 70 eiro, dariet, ko gribiet! Ja uzliks DK vēl lielāku sodu, lūdzu, nomaksājiet un tad kaut vai dejojiet! Pasūtiet cirku vai vēl nezin ko! Jautājums, man liekas, ir pat bez idejas! Kādi stingri noteikumi? Tas ir pavisam normāli. Pagājušogad draudzenes un mammas skrēja apsveikt "Jelgavu" ar 3.vietu - DK mums piešķīra 70 eiro sodu. Skrieniet, apsveiciet - kādas problēmas? Šogad mēs nevienu nelaidīsim! Nolieciet 70 eiro, lēkājiet, cik gribat!

Tai pašā laikā Liepājā (pret "Ventspili") uz laukuma bija... es nezinu, cik tur cilvēki, bet nekāda soda viņiem nebija. Diemžēl tie ir dubultie standarti, kurus uz abām pusēm neievēro. Viens pateica, ka tur ir mežonīgi noteikumi. Nekādu mežonīgu noteikumu nav. Ir reglaments, tas ir jāievēro. Ja kādam tas nav saprotams, tad pēc tam seko sods. Šaubos, vai mēs te [domāts "Skonto" stadionā - aut.] skrienam pāri laukumam, kaut kur pāri lecam vai ejam. Civilizēti uzvedamies. Tas, ka ir prieks un jāapsveic futbolisti pēc garas sezonas, ir skaidrs un saprotams. Bet es domāju, ka "Liepājai" kausa pacelšanu vajag mājās svinēt. Pieļauju, ka uz Hanzu kausu nemaz nevajag vest, jo maz procentu, ka viņi tur svinēs uzvaru [smaida]."

Papildinošais jautājums - toreiz, kad jums ar "Skonto" radās nesaskaņas, ja "Skonto" būtu pa priekšu samaksājusi 70 eiro, tad jūs būtu ļāvuši Smirnovam un pārējiem spēlētājiem iet pāri laukumam brīvi un bez protestiem?
Riherts: "Edmund, es atkal ar atpakaļ jautājumu - protams, tas nav korekti... Es noteikti pāri laukumam "Skonto" stadionā neietu. Vai Smirnovs, vai Ivanovs, vai Riherts, vai Novickis - tā ir pieņemts. Šaubos, vai pa 70 eiro to var nopelnīt. Vienkārši ir noteikumi, kuri ir jāizlasa, ieejot stadionā, piecās vai sešās vietās ir uzzīmēti plakāti. Vajag vienkārši informāciju izlasīt un viss ir saprotams. Un Hanzas stadions ir tik plašs un tur tik plašas iespējas ielīst kaut kur - cilvēkiem vienmēr ir vilinājums. Tā ka tur varbūt nav ko vainot viņus, ja tur tāds plašums ir. Uz katru metru nevar nolikt cilvēku, kurš viņus kontrolēs. Noteikumi ir noteikumi, mēs tos paši ievērojam un aicinām ievērot arī citus. Tās ir mūsu mājas. Ja jūs ejat pie kāda mājās, mēs, protams, laipni aicinām, bet tai pašā laikā atceramies, ka jūs esat viesos."

Atgriežoties pie sportiskās puses, ja "Metta" rādītu pret "Daugavpili" tādu sniegumu kā šodien 2.puslaikā, kad spēlējāt ar iedvesmu, uzbrūkoši, vai rezultāts būtu daudz labāks?
Riherts: ""Skonto" nevar salīdzināt ar BFC..."

Salīdzinot tieši jūsu sniegumu tajā spēlē un šodien.
Riherts: "Domāju, ka sniegums šodien bija tāds tāpēc, ka "Skonto" mums ļāva spēlēt. Viņi arī ar iedvesmu spēlēja, viņi grib spēlēt futbolu. Vienkārši "Daugavpilij" bija uzdevums vinnēt to spēli un viņi to arī izdarīja. Mēs iesākām labi pirmās 15 minūtes [runa par maču ar "Daugavpili" - aut.], pat guvām vārtus [tie netika ieskaitīti - aut.], pēc tam tur notika tādas mazas psiholoģiskās spēles un mēs diemžēl zaudējām."

Vai, zinot, kādas bija pēdējās divas spēles ar "Daugavpili", kur jums bija iniciatīva, vai spēlē pret "Mettu" iniciatīvu atdevāt apzināti, tas bija plānots?
Pertija: "Protams, nē. Mēs plānojām presingu, plānojām, ka "Mettai" nebūs iespējas pacelt galvu. Diemžēl mēs ar to netikām galā - atkārtošos, mačam gatavojāmies ne tā kā parasti. Un mans mierīgums šodien laikam jau bija saistīts tikai ar to. Jo, kad gatavojamies tā, kā es gribu, vienmēr zinu, kādu darba apjomu spēlētājiem jāpaveic. Šodien mūsu gatavība bija mazliet citāda, tāpēc biju mierīgs. Protams, gribēju, lai mēs uzvarētu, taču sanāca tā, ka mums bija jāpresingo, taču arī "Metta" mūs presingoja."

Vai Kenets atvadījās?
Pertija: "Nav izslēgts, ka viņš atgriezīsies. Mani pārliecina, ka darbs šai virzienā turpinās. Nav runa par to, ka viņš atgriezīsies šodien vai rīt. Taču tagad spēlēsim tikai pēc trim nedēļām, tagad mums būs trīs brīvdienas - es atpūtīšos, spēlētāji atpūtīsies. Aizbraukšu kaut kur, galvu izvēdināšu, jo pārāk daudz nervu aiziet. Domāju, Kenets atgriezīsies un, ja atgriezīsies, tas būs ļoti labi no sportiskās puses, jo ar šādiem spēlētājiem gribas strādāt."

Jautājums bija domāts, vai no Keneta paguva atvadīties komanda, spēlētāji?
Pertija: "Nē, viņš aizbrauca apvainojies. Ne uz komandu un treneru štābu. Es viņu lieliski saprotu. Domāju, vadība visu labi saprot un jūtas vainīga situācijās, kad spēlētājs aizbrauc neatvadoties no vadības. Domāju, vadība viņu atgūs. Runa nav par lielu naudu, nē. Viņš vienkārši ir skots un gribēja lielāku cieņu. Mēs arī gribam, taču varbūt esam pieraduši, bet viņš nav pieradis. Viņš ar savām darbībām pieprasīja, lai pret viņu attiektos kā pret sportistu - ar cieņu. Kaut kā tā."

Vai saistībā ar Konstantīnu Fjodorovu situācija ir kaut kā attīstījusies?
Riherts: "Viņš trenējās."

Viņš ir ar komandu?
Riherts: "Jā."

Dzirdēju, ka 2.puslaikā uz laukuma atradās mobilais telefons. Vai jūs to redzējāt?
Riherts: "Es neredzēju."

Pertija: "Tas ir skaisti, kad laukumā krīt sestais iPhone, nē, piektais [smaida]. Tas liecina, ka mūsu līdzjutēji ir pārāk bagāti. Godīgi sakot, man bija šoks - laukumā nokrīt jauns telefons un neviens nesaprot no kurienes. Varbūt no debesīm, nezinu. Tas bija smieklīgi, tas bija humors. Paldies Dievam, tās nebija kaut kādas sliktas darbības no līdzjutēju puses, kā tas dažreiz mēdz gadīties. Tas bija smieklīgi - neierasti, smieklīgi un negaidīti."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-02 23:41, pirms 9 gadiem
interesanti, līdz brīdim, kad sākās jautājumi "kā būtu, ja būtu.." EN nepiestāv dzeltenais

  -1 [+] [-]

, 2015-10-02 23:55, pirms 9 gadiem
Rihertam vajag zelta lietu, citādi kā kumeļš lec tur, un augstāk kā nevajag.

  -2 [+] [-]

, 2015-10-02 23:58, pirms 9 gadiem
Krasavci )))))))))))))))))))))

  -2 [+] [-]

, 2015-10-02 23:59, pirms 9 gadiem
Nez pret ko Riherts labāk pārspēlēs gribētu vest savējos!? 😉

  +1 [+] [-]

, 2015-10-03 00:11, pirms 9 gadiem
lai tas riherts met mieru..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-10-03 05:09, pirms 9 gadiem
Sameklē trenera cienīgu darbu un tad burī! Atradies te kraiņijs!

  +3 [+] [-]

, 2015-10-03 05:41, pirms 9 gadiem
Šampanietis rakstās bez garumzīmes. Autoram skolā nav iemācīta latviešu valodas pareizrakstība. Žurnālisti, ibio.

     [+] [-]

, 2015-10-03 06:38, pirms 9 gadiem
Kas ir, Dubrik? Tukumā nav nočņika, kur salāpīties, ka īgņojies tik agrā rītā? Aizej kaut uz spēļu zāli un iekapā sotaku.

     [+] [-]

, 2015-10-03 06:50, pirms 9 gadiem
Par lielu Latviju! rakstīja: Šampanietis rakstās bez garumzīmes. Autoram skolā nav iemācīta latviešu valodas pareizrakstība. Žurnālisti, ibio.
sampanietis rakstas un runa iet, vai ne, skolotaj ? tas ta, pirms citiem aizradi...

     [+] [-]

, 2015-10-03 06:53, pirms 9 gadiem
Lai atved turzu ar viena centa monētām, kuras tie divi pirms spēles pārskaitītu.

  -4 [+] [-]

, 2015-10-03 06:55, pirms 9 gadiem
Gaskoins_2 rakstīja: Lai atved turzu ar viena centa monētām, kuras tie divi pirms spēles pārskaitītu.
Un ko tas mainīs Profila kungs?

     [+] [-]

, 2015-10-03 06:58, pirms 9 gadiem
KDubriks rakstīja: Un ko tas mainīs Profila kungs?
To arī mainīs- varēs lēkt un diet, svinēt vopšem.

     [+] [-]

, 2015-10-03 07:14, pirms 9 gadiem
Gaskoins_2 rakstīja: To arī mainīs- varēs lēkt un diet, svinēt vopšem.
Un varēs atkal atstāt Suveizdu ar diplomu! Jau kuro gadu...

     [+] [-]

, 2015-10-03 09:29, pirms 9 gadiem
Adekvāta, labi izskaidrota un pamatota prasība par tiem 70 eiro. Bez emocijām.

     [+] [-]

, 2015-10-03 09:43, pirms 9 gadiem
Interesanti,kad beigsies LFF oficiāli publicētos protokolos kļūdu sērijas.Šoreiz Liepājas -Jelgavas spēlē izrādās Malašenoks nemaz nav bijis laukumā,lai gan pa TV varēja redzēt ,ka uznāca uz maiņu.Skonto-Mettas protokols vēl šorīt nav pieejams.Spēle laikam notika Antraktīdā ,nevis Rīgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-10-03 10:44, pirms 9 gadiem
Roberts Uldriķis vakar bija tik labs, ka Pertija ir gatavs viņu ņemt atpakaļ un likt par centra uzbrucēju. Nabaga Metta... Te nu bija, tādu "super talantu" nenovērtē... Turmāk, lūdzu nodrošināt Robertam 90 minūtes un pamatsastāvu katrā spēlē citādi Askoldam Uldriķim būs jāiet uz preses konferencēm un jāprasa kapēc pienācīgi netiek novērtēts viņa dēls un kapēc Pahars viņu neievēro un neaicina uz nacionālo izlasi !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-03 11:09, pirms 9 gadiem
Laikam iešu ar 70 eiro kabatā, ja apsargi mani apturēs no svinībām 19ajā...
Teikšu, ka RIherts atļāva pa 70 eiro uzkāpt uz laukuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-03 11:55, pirms 9 gadiem
KDubriks rakstīja: Sameklē trenera cienīgu darbu un tad burī! Atradies te kraiņijs!
Specialists atradies
To tik vien dzirdu no Tevis kaa negacijas.

Nezinu, it kaa stasti, ka kadreiz tomer esi nodarbojies ar futbolu pats. Bet nevienu normalu teikumu ka cilveks, kursh pats ir spelejis, neesi nekad uzrakstijis.
Ne par Mettu saproti, ka nu nav viniem pagaidam iespejas pa lielam sacensties ar tam Virsligas komandam, kuram vnk katraa pozicijaa pa meistarigakam speletajam.
Ne par Anglijas izlasi vari paskaidrot, kadelj tagadejam sastavam butu pekshnji jabut baigi varenam. Tagadejie speletaji, praktiski lielaka dalja, nav pirmas vijoles savos klubos, kaa tas bija Bekhema paaudze. Ko tas nozime, tachu butu jasaprot. To, ka visticamak, vnk elementaras aknas pietruks darit lielas lietas, kad jaspele bez Aguero, Jajas, Sanchesa, Azara, Matica un citiem uz laukuma, kur nu vel pret viniem.

Nevienas normalas tezes no Tevis.
Taa, it kaa vispar nesaprastu pat atshkjiribu starp profesionaljiem un kaut vai pusprofesionaljiem futbolaa.

Par Rihertu runajot. Jaa, daudz kur pieklibo shkjietami vinja taktikas dazhreiz. Ari vakar pie 1:2 nezinu kapec no vartsarga japrasa sky high izspeles, pec kuram Skonto jau sagrupejushies un var bez maz vai atpusties. Bet, kopuma, Riherts dara pashaizliedzigu darbu ar Mettu. Butu gribejis, vinjsh mierigi varetu ari trenet kadu no citiem LV klubiem. Netrenee. Kapec? Tapec, ka vinju neviens cits nenjemtu? Mulkibas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-03 23:29, pirms 9 gadiem
DaMarcus rakstīja: Specialists atradies
To tik vien dzirdu no Tevis kaa negacijas.

Nezinu, it kaa stasti, ka kadreiz tomer esi nodarbojies ar futbolu pats. Bet nevienu normalu teikumu ka cilveks, kursh pats ir spelejis, neesi nekad uzrakstijis.
Ne par Mettu saproti, ka nu nav viniem pagaidam iespejas pa lielam sacensties ar tam Virsligas komandam, kuram vnk katraa pozicijaa pa meistarigakam speletajam.
Ne par Anglijas izlasi vari paskaidrot, kadelj tagadejam sastavam butu pekshnji jabut baigi varenam. Tagadejie speletaji, praktiski lielaka dalja, nav pirmas vijoles savos klubos, kaa tas bija Bekhema paaudze. Ko tas nozime, tachu butu jasaprot. To, ka visticamak, vnk elementaras aknas pietruks darit lielas lietas, kad jaspele bez Aguero, Jajas, Sanchesa, Azara, Matica un citiem uz laukuma, kur nu vel pret viniem.

Nevienas normalas tezes no Tevis.
Taa, it kaa vispar nesaprastu pat atshkjiribu starp profesionaljiem un kaut vai pusprofesionaljiem futbolaa.

Par Rihertu runajot. Jaa, daudz kur pieklibo shkjietami vinja taktikas dazhreiz. Ari vakar pie 1:2 nezinu kapec no vartsarga japrasa sky high izspeles, pec kuram Skonto jau sagrupejushies un var bez maz vai atpusties. Bet, kopuma, Riherts dara pashaizliedzigu darbu ar Mettu. Butu gribejis, vinjsh mierigi varetu ari trenet kadu no citiem LV klubiem. Netrenee. Kapec? Tapec, ka vinju neviens cits nenjemtu? Mulkibas.
Tici man
Pikiem ir sakāpis galvā
Nemāk pamatīguma

Tas, ka jaunā skola nes augļus U-12 U13 U14 nedod pamatu cerētu uz panākumiem VL
Palasi, ko pirms nedēļas rakstīju par "pro" pieeju pret sestklasniekiem...
Desās tādus Mihelsonus samalt