Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Cik setus Federeram vajadzēs, lai uzveiktu Lopesu?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Cik setus Federeram vajadzēs, lai uzveiktu Lopesu?
Rodžeram Federeram Ņujorkā karjeras nepārliecinošākais "Grand Slam" turnīra sākums

Sestdien "US Open" 3. kārtas mačus aizvadīs trīs bijušo gadu čempioni vīriešu turnīrā – Rodžers Federers, Rafaels Nadals un Huans Martins Del Potro.

Rodžers Federers šonedēļ spēlējis tik slikti, ka pirmoreiz savā karjerā "Grand Slam" turnīros 1. un 2. kārtā spēlējis piecus setus. Federeram labā ziņa ir tā, ka pirmajā nedēļā ar grandiem viņš nevar tikties. 2. kārtā uzveiktais Mihails Južnijs un 3. kārtas pretinieks Felisiano Lopess par tādiem nav uzskatāmi. Federers ceturtdien panāca jau 17-0 bilanci pret Južniju. Pret Lopesu viņam ir 12-0 bilance.

Rafaels Nadals otrajā mačā pamanījās zaudēt vienu (pirmo) setu trauslajam Taro Danielam no ranga otrā simta. Šodien spānim pretī stāsies vēl viens kvalifikācijā spēlējis tenisists Leonardo Maijera personā. Maijers pamanījās zaudēt kvalifikācijas finālā, taču pēc Miloša Raoniča izstāšanās tika pie otrās iespējas kā laimīgais zaudētājs. Argentīnietis Nadalu līdz šim nav spējis apdraudēt, spānim zaudējot visus trīs mačus un arī visus septiņus setus.

Grūtākais mačs šodien gaidāms Huanam Martinam Del Potro. Henri Lāksonena un Adriana Menendesa-Maseirasa uzveikšana pirmajās divās kārtās bija formalitāšu kārtošana. Šodien Del Potro sastaps pirmo spēcīgo pretinieku turnīrā – Roberto Bautista Aguts šobrīd sasniedzis septiņu uzvaru sēriju, pirms "US Open" uzvarot Vinstonseilemā. Del Potro pērn spāni pieveica Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, bet viņam 2014. gadā piecu setu mačā zaudēja "Australian Open". Del Potro toreiz bija kārtējais plaukstas locītavas savainojums, un Bautista Aguts izmantoja situāciju. Arī šobrīd Del Potro būtībā spēlē ar vienu roku, jo "backhand" arvien nav nepieciešamajā līmenī.

Kurš izdzīvos Davida Gofāna un Gaela Monfīsa mačā? Abi iepriekšējā kārtā izmocīja ļoti grūtas uzvaras piecu setu dueļos. Francūzim esot kārtējais savainojums, kura dēļ viņš varēja izstāties iepriekšējā raundā pret Donaldu Jangu.

  +3 [+] [-]

, 2017-09-02 12:35, pirms 7 gadiem
Vai nav pārāk skaļš virsraksts? Federers pēdējā laikā ir pārāk nestabils, lai teiktu pirms spēles kar uzvarēs.

     [+] [-]

, 2017-09-02 13:04, pirms 7 gadiem
4

     [+] [-]

, 2017-09-02 16:53, pirms 7 gadiem
1.spēlē bija problēmas stiepties pēc labās puses bumbām. 2.spēle jau bija labāka. Mišam pēdējā laikā spēle progresējusi, tā ka Rodžeram nebij nemaz tik viegli līdz 5.setam. Domāju, ka šodien scenārijs būs līdzīgs, ja Felisito tiks līdz 5.setam. Jāpamanās Feģu izcirst 3.setos.
4. kārtā Kōli, t.p. scenārijs. Pēc tam gan viss pa nopietno.