Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

FBK ''Valmiera'' aizsargs Riba: ''Aktīvi strādājam pie fiziskās sagatavotības''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

FBK ''Valmiera'' aizsargs Riba: ''Aktīvi strādājam pie fiziskās sagatavotības''
FBK ''Valmiera'' aizsargs Ričards Riba (sarkanajā kreklā, #11). Foto: floorball.lv/LFS

''Elvi'' florbola līgas komandas FBK ''Valmiera'' aizsargs Ričards Riba intervijā ar ''Sportacentrs.com'' atklāja nianses par sagatavošanās procesu jaunajai sezonai, kā arī savas izjūtas par iepriekšējo sezonu.

''Diemžēl, bet aizvadītajā sezonā neizdevās sasniegt mērķus ne komandas, ne individuālā ziņā. Ir vēl daudz, kur pielikt, lai nākamajā sezonā uzlabotu savu sniegumu un paaugstinātu individuālo rezultativitāti,'' sacīja 17 gadus vecais aizsargs.

Riba aizvadītajā sezonā ņēma dalību 24 ''Elvi'' florbola līgas spēlēs. Pārstāvot FBK ''Valmiera'', viņš guva trīs vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Paralēli viņš pārstāvēja Valmieru arī zēnu U16 un U18 līgās. U16 līgā viņš 18 mačos izdarīja 31 precīzu raidījumu un atdeva 21 rezultatīvu piespēli. Ar 52 rezultativitātes punktiem viņš bija trešais rezultatīvākais spēlētājs starp saviem vienaudžiem.

''Izstāšanās ''play-off'' pirmajā kārtā pret Lielvārdi nebija patīkams notikums, taču tas savā ziņā lika saņemties, lai nākamajā sezonā varētu tiekties pēc vēl augstākiem mērķiem,'' turpināja talantīgais florbolists.

FBK ''Valmiera'' aizvadīto regulāro sezonu noslēdza trešajā vietā, izcīnot 47 punktus 22 spēlēs. Sezona gan aprāvās priekšlaicīgi, kad ''play-off'' pirmajā kārtā tika piedzīvots sāpīgs zaudējums ar 1:4 sērijā pret ''Lielvārde''/''Fat Pipe'' florbolistiem.

''Aktīvi strādājām pie fiziskās sagatavotības gan visi kopā, gan individuāli. Izmantoju iespēju arī piedalīties dažādos vasaras turnīros, lai uzlabotu savu individuālo sniegumu un nezaudētu fizisko formu. Nākamās sezonas mērķis, kā jau katram sportistam, ir pats augstākais - komandas triumfs ''Elvi'' florbola līgā vīriešiem, kā arī individuālās statistikas uzlabošana,'' pozitīvs bija Riba.

Ričards ar komandu ''Bambaleo'' piedalās Valmieras vasaras florbola līgā, kurā ir sestais rezultatīvākais spēlētājs un savas vienības līderis. Septiņās spēlēs viņš ir guvis septiņus vārtus un atdevis 16 rezultatīvas piespēles. Viņa komanda gan, pagaidām, atrodas piektajā vietā sešu komandu konkurencē.

Jaunā ''Elvi'' florbola līgas sezona startēs nemainīgi septembra ievadā.