Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Latkovskis: "Ja situācija neuzlabosies, neredzu citu risinājumu kā "Jūrmalas" izslēgšanu"

Agris Suveizda

Latkovskis: "Ja situācija neuzlabosies, neredzu citu risinājumu kā "Jūrmalas" izslēgšanu"
Emīls Latkovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Biedrības "Latvijas Futbola virslīga" izpilddirektors Emīls Latkovskis sarunā ar ziņu aģentūru LETA komentēja "Jūrmalas" atteikumu iziet laukumā pret "Mettu"/LU un sacīja, ka, ja problēmas netiks atrisinātas, neredz citu risinājumu kā kluba izslēgšanu no šīs sezonas čempionāta.

"Situācija ir ļoti nepatīkama, jo ne jau katru dienu piedzīvojam spēli, kurā futbolisti atsakās doties laukumā. Esošās situācijas nopietnību apzinās gan LFF, gan Virslīgas vadība," sarunā ar aģentūru LETA pauda Latkovskis. "LFF par neizpildītajām saistībām pret spēlētājiem jau ir sodījusi klubu ar aizliegumu reģistrēt jaunus spēlētājus, bet pagājušajā nedēļā mēs "Jūrmalai" nosūtījām vēstuli, kurā lūdzām situācijas skaidrojumu un skaidru pamatojumu, kā tiks atmaksāti parādi pret mūsu biedrību."

"Ja parādi netiks dzēsti, domāsim par veidiem, kā pret šo situāciju cīnīties un kā iziet no tās ar maksimāli sausām kājām. Klubā esošā situācija apdraud visu Latvijas futbolu. Cieš ne tikai pati spēle, bet arī pārējie čempionāta klubi, jo tiem ir jāsedz tā naudas summa, kas neienāk no "Jūrmalas" kluba," Latkovskis turpināja, uzsverot, ka virslīgas biedrība nav tik plaša, lai varētu izveidot lielus finansiālo līdzekļu uzkrājumus, tāpēc katrs iztrūkums uzreiz ir jūtams.

"Ja komanda neizies laukumā arī nākamajā spēlē, tad jau, domāju, būs reāls pamats runām par tās izslēgšanu no čempionāta," sacīja Latkovskis. "Ja situācija neuzlabosies un spēlētāju neiziešana laukumā atkārtosies, par sodiem atkal lems LFF DK. Tiesa, personīgi es tādā gadījumā neredzu nekādu citu risinājumu kā komandas izslēgšanu no čempionāta."

Jau vēstījām, ka vakar "Jūrmalas" futbolisti neklausīja vadības un treneru lūgumam doties laukumā un algu parādu dēļ boikotēja spēli pret "Mettu"/LU. Rīt notiks LFF DK sēde, kurā "Jūrmalai" vajadzētu tikt piespriestam tehniskajam zaudējumam un 700 eiro soda naudai. Tādā gadījumā "Metta"/LU ar astoņiem punktiem 14 spēlēs turnīra tabulā pakāptos uz devīto vietu, uz pēdējo pozīciju nobīdot tieši jūrmalniekus.

Izmantotie resursi:
Virslīgas izpilddirektors: Situācija...

  +2 [+] [-]

, 2014-06-02 19:18, pirms 10 gadiem
Un Metta tad būtu par pārspēlēm.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-02 19:18, pirms 10 gadiem
Pilnīgi pareizi.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 22:14, pirms 10 gadiem
"Ja komanda neizies laukumā arī nākamajā spēlē, tad jau, domāju, būs reāls pamats runām par tās izslēgšanu no čempionāta,"
Kas gan tur vēl jādomā, ja divas neierašanās automātiski nozīmē izslēgšanu?! (Neesmu gan pārbaudījusi, cik tas precīzi ierakstīts šāgada reglamentā, bet vienmēr tā ir bijis.)

  +2 [+] [-]

, 2014-06-02 22:18, pirms 10 gadiem
P.S. Sliecos gan domāt, ka vismaz tuvākās FC Jūrmala spēles vēl notiks, jo pēc izslēgšanas spēlētājiem būtu vēl mazāk cerību saņemt nopelnīto, bet nesamaksāto.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-02 22:25, pirms 10 gadiem
olga rakstīja: P.S. Sliecos gan domāt, ka vismaz tuvākās FC Jūrmala spēles vēl notiks, jo pēc izslēgšanas spēlētājiem būtu vēl mazāk cerību saņemt nopelnīto, bet nesamaksāto.
var nesliekties.

     [+] [-]

, 2014-06-02 23:14, pirms 10 gadiem
Kur ir kāds paskaidrojums no kluba vadības?
Kad bija jākritizē SC žurnālisti par 'neslavas celšanu' , tad gan bija ļoti naski parādīties dienas gaismā !

  +2 [+] [-]

, 2014-06-02 23:22, pirms 10 gadiem
bubba rakstīja: Kur ir kāds paskaidrojums no kluba vadības?
Kad bija jākritizē SC žurnālisti par 'neslavas celšanu' , tad gan bija ļoti naski parādīties dienas gaismā !
Gan vadība, gan spēlētāji no komentāriem atteicās.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-03 00:45, pirms 10 gadiem
Neredzu veidu, kā situācija varētu kļūt labāka. Ja Skonto gadījumā vēl atradās mini sponsors krievu aģentūras izskatā, tad Jūrmalai pat tādu nozvejot būs grūti, es pat teikšu nereāli. Skonto ir labi rezultāti, izlases spēlētāji un vārds, kamēr Jūrmalai šogad nav nekā vairāk par tukšiem solījumiem un mīklaini negatīvu komandas imidžu.

     [+] [-]

, 2014-06-03 09:11, pirms 10 gadiem
cik ilgi tad reanimācijas brigāde var stāvēt blakus
ja jau aizgāja pa skuju taku, tad aizgāja
un kam Jūrmalai 2 komandas virslīgā, lai vienreiz 1 kārtīgu uztaisa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-03 13:22, pirms 10 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Žēl, žēl, jo zūd intriga par to, kas spēlēs 1. līgā.
Vnk pattiess prieks būs ja šis TOTO klubelis aizvāksies no šejienes un uz visiem laikiem!
Bet intriga paliks!Jo 9 v. ar tak nav vēl nodrošinājuši vietas saglabāšanu!
BFC pēdējā laikā spēcīgi nometusi apgriezienus,gan spēles ziņā gan rezultātos!Tā kā Metta ar BFC vēl savstarpēji kapāsies!
Ja turpināsim 9 komandu turnīru,tad tas būs tikais ieguvums!