Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bufalo konkurente "Senators" lauztas kājas dēļ paliek bez centra Brasāra

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bufalo konkurente "Senators" lauztas kājas dēļ paliek bez centra Brasāra
Deriks Brasārs. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Otavas "Senators" paziņojis, ka 35 gadus vecais centra uzbrucējs Deriks Brasārs šosezon laukumā vairs neatgriezīsies – viņa lauztajai kājai bijusi nepieciešama operācija, un atveseļošanās aizņems ilgu laiku.

Deriks Brasārs cieta ceturtdien, kad Otavas "Senators" ar 5:4 pagarinājumā pieveica Filadelfijas "Flyers". Otrajā periodā centra uzbrucējs devās pie pretinieku vārtiem pēc ripas, bet sastapās ar sāncenšu vārtsargu Fēliksu Sanstremu un neveiksmīgi krita.

"Senators" uzbrucējs laukumu nevarēja pamest saviem spēkiem, un pēc tam tika konstatēts kājas lūzums. Brasāram veikta operācija, un atveseļošanās aizņems ilgu laiku.

62 spēlēs Brasārs atzīmējies ar 13 vārtiem un 23 punktiem. NHL karjerā kanādietis laukumā devies 1013 spēlēs, pārstāvot desmit komandas, un iekrājis 545 punktus.

Otava vēl cer iesaistīties cīņā par Austrumu konferences pēdējo Wild Card vietu. Tā pieder Floridas "Panthers", kas 77 spēlēs sakrājusi 85 punktus. Seko Pitsburgas "Penguins" ar 76 spēlēm un 84 punktiem, tālāk ir Bufalo "Sabres" ar 75 spēlēm un 81 punktu, un seko "Senators" ar 76 spēlēm un 79 punktiem.

Kanādas galvaspilsētas komandas cerības ir niecīgas.

Iespējams, jau tuvākajā laikā "Senators" nonāks jaunu īpašnieku rokās.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/ottawa-senat...