Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Ķēniņš trāpa pa vārtu stabu un izraisa asumus

Latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Vankūveras "Canucks" izbraukumā apspēlēja Nacionālās hokeja līgas Rietumu konferences vicelīderi Nešvilas "Predators" (5:4), trīsreiz atspēlējoties un uzvarot bullīšos.
Ronalds Ķēniņš laukumā pavadīja 12 minūtes un vienu sekundi, nespēlējot nevienādos sastāvos, un izdarīja divus metienus pa vārtiem. Viņa rēķinā arī divas soda minūtes, divi spēka paņēmieni un viens bloķēts metiens. Ķēniņš laukumā bija pirmajos gūtajos un trešajos ielaistajos vārtos un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

, 2015-04-02 14:42, pirms 9 gadiem
Ehh, bija tur jāmet iekšā! Jau kuru spēli pēc kārtas neizmanto labu izdevību

Normāli iedeva sejā
, 2015-04-02 15:49, pirms 9 gadiem
Pēc štangas varēja nolasīt, ko šis pasaka ,,b*aaa"
, 2015-04-03 18:10, pirms 9 gadiem
Gūža rakstīja: Pēc štangas varēja nolasīt, ko šis pasaka ,,b*aaa"
Mh.. kur tad tuto izlasīji.
Gerijs Betmens un Raiens Smits. Foto: AP/Scanpix
4

NHL dodas uz Jūtu: depozītu sezonas abonementam veikuši 34 tūkstoši

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Arizonas "Coyotes" no nākamās sezonas spēlēs Jūtā. Pārcelšanās raisījusi lielu interesi – klubs pavēstījis, ka iemaksu 100 dolāru apjomā par iespēju tikt pie sezonas abonementa veikuši 34 tūkstoši cilvēku.
Džo Pavelskis un Konors Makdeivids. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Stenlija kausa labākais snaiperis starp aktīvajiem spēlētājiem Pavelskis beigs karjeru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Dalasas "Stars" uzbrucējs Džo Pavelskis pēc izstāšanās no Stenlija kausa pavēstījis, ka vēl negrib oficiāli paziņot par karjeras beigām, taču jau iepriekš bija pieņēmis lēmumu, ka šī būs viņa pēdējā sezona.
Konors Makdeivids un Stjuarts Skiners. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Makdeivids: "Ne vienmēr uzvaram skaisti, bet galvenais, ka uzvaram"

Nacionālās hokeja līgas (NHL) finālu sasniegusi Edmontonas "Oilers" ar kapteini Konoru Makdeividu priekšgalā. Centra uzbrucējs pēc uzvaras sērijā pret Dalasas "Stars" pauda, ka nācies saskarties ar augošas komandas problēmām, bet viņš ir priecīgs par to, kur komanda atrodas tagad.