Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Džokovičs: "Šobrīd spēlēju pagājušā gada līmenī"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džokovičs: "Šobrīd spēlēju pagājušā gada līmenī"
Novaks Džokovičs
Foto: AFP/Scanpix

ATP ranga līderis Novaks Džokovičs pēc savā trešā Maiami "Masters 1000" titula izcīnīšanas paudis cerību, ka panākums ļaus labi sagatavoties māla sezonai. Pēc Džokoviča vārdiem, viņš šogad spēlē izcilā 2011. gada līmenī.

"Katrs tituls ir svarīgs un nozīmē daudz. Šeit esmu uzvarējis jau trīs reizes. Domāju, tas ļoti daudz pasaka par to, kā jūtos Maiami. Šeit parādītā spēle būs iedvesmojoša pirms māla sezonas.

Marejs savas iespējas prot izmantot, taču man paveicās, ka šodien labi servēju, kad tas bija visvairāk nepieciešams. Šķiet, trāpīju 70% pirmo servju, kas ir ļoti svarīgi, lai iegūtu vieglos punktus," spēli rezumēja Novaks Džokovičs.

Serbs uzskata, ka šogad spēlē pagājušā gada līmenī: "2011. gads bija manas karjeras labākais gads. Jūtu, ka šogad spēlēju tādā pašā līmenī. Katrā turnīrā jāspēj izmantot pērn iekrātā pārliecība, jo esmu pārliecināts, ka tūres līmenis šogad uzlabojies. Tagad ikviens ir profesionālis, tāpēc šobrīd izcīnīt titulus ir arvien grūtāk. Taču esmu tam gatavs."

Marejs, kurš finālu zaudēja savas tradicionāli pasīvās taktikas dēļ, apzinās neveiksmes cēloņus: "Slikti nospēlēju uzņemšanā, kas ir viens no maniem trumpjiem. Džokovičam liela pārsvara nebija, bet es vienkārši netiku pie iespējām, jo pārāk bieži kļūdījos. Ja izdotos uzvarēt vairāk garo izspēļu, iespējams, mača iznākums būtu citādāks."

Maiami turnīrs šogad piedzīvoja apmeklētības rekordu – pasaules tenisa zvaigznes klātienē redzēja 326 131 fanu.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2012-04-04 13:34, pirms 12 gadiem
Simply the BEST !!!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2012-04-04 13:48, pirms 12 gadiem
Djokovic-Nadal tops Open era finals !!!!!!!
Australian Open - Novak Djokovic-Rafael Nadal...