Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Kārlails atzīst taktisku kļūdu galotnē, Porziņģis skaidro sava snieguma uzlabošanos

Agris Suveizda

Kārlails atzīst taktisku kļūdu galotnē, Porziņģis skaidro sava snieguma uzlabošanos
Luka Dončičs un Riks Kārlails. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas komanda Dalasas "Mavericks" galotnē izlaida uzvaru un ar rezultātu 108:109 piekāpās Fīniksas "Suns", piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas. Pēdējā sekundē trejaci netrāpīja Luka Dončičs.

Uzvaras tālmetienu trāpīja "Suns" līderis Devins Bukers, kurš atgriezās ierindā pēc pusotras nedēļas pauzes un aizvadīja 31 minūti – vairāk, nekā tika plānots. Tomēr komandas galvenais treneris Montijs Viljamss teica, ka Bukeram spēle vedusies tik labi, ka vienkārši nevarēja viņu atstāt malā: "Iedomājos, ka, ja būtu pēdējā ceturtdaļā nomainījis Buku, tā būtu bijusi pirmā reize vēsturē, kad spēlētājs turpat laukuma malā būtu nokautējis treneri. Tādēļ izvēlējos izvairīties no šā scenārija un ļaut viņam spēlēt tik ilgi, kamēr viņš to darīs labi."

Rezultatīvu piespēli Bukera tālmetienā izpildīja 35 gadus vecais Kriss Pols: "Ģērbtuvē puišiem teicu, ka nezinu, vai jebkad spēšu beigt karjeru, jo tā emociju gamma, kuru izjūti spēles laikā…Tai vienkārši nav līdzvērtīgu narkotiku. Tā enerģija aizkaitinājumā un nikumā un tas prieks pēc uzvarētas spēles. Ir ārkārtīgi patīkami tikt pie šādas uzvaras ar šādu komandu, kāda ir mums."

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

Dalasas "Mavericks" izskaņā bija palikusi rezervē viena piezīme, taču mājinieki to neizmantoja un samaksāja ar zaudējumu. Galvenais treneris Riks Kārlails atzina, ka piezīme bija jāsit: "To neizdarījām, un tā ir mana atbildība. Nebūs nekādas rādīšanas ar pirkstu – tas ir akmens manā dārziņā. Mēs vienkārši smagā veidā mācāmies, ka vismazākajai detaļai ir vislielākā nozīme. Grūti iedomāties, ka pēc spēles varētu just vēl lielāku vilšanos. Tā bija ļoti slikta kļūda. Tik neveiksmīga, jo spēle jau bija mūsu rokās."

Kristaps Porziņģis aizvadīja savu ilgāko spēles laiku sezonā (34 minūtes) un atzīmējās ar 19 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām. 14 no 19 punktiem liepājnieks guva otrajā puslaikā, un viņam tika vaicāts, kas mainījās, kā dēļ viņš spēles otrajā daļā rādīja krietni labāku sniegumu: "Mainījās tas, ka spēlēju nedaudz ilgākus nogriežņus, kas man palīdzēja atrast ritmu, tikt pie labākām metiena pozīcijām un neko nesasteigt, ko tagad mēdzu darīt, spēlējot īsākus nogriežņus. Varbūt varu par to parunāt [ar treneriem], lai agri nepazaudētu ritmu. Spēles beigās jutos daudz labāk. Protams, ir smagi – nevienam nepatīk zaudēt. Mēģināsim ar katru spēli progresēt un kopīgi tikt ārā no šā posma, jo neesam apmierināti ar to, kur pašlaik atrodamies. Jāstrādā, jātrenējas un jācenšas spert soli uz priekšu mūsu komandas progresā." Vēl pirms spēles Kārlails sacīja, ka Porziņģis tuvojas tam, lai krietni biežāk varētu aizvadīt divas spēles divās dienās un viņu nevajadzētu pietaupīt, taču vēl nevarēja prognozēt, cik drīz tas varētu notikt.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/recap?game...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -2 [+] [-]

, 2021-02-02 13:48, pirms 3 gadiem
Vēl pirms spēles Kārlails sacīja, ka Porziņģis tuvojas tam, lai krietni biežāk varētu aizvadīt divas spēles divās dienās un viņu nevajadzētu pietaupīt, taču vēl nevarēja prognozēt, cik drīz tas varētu notikt.

zzz izlasi šo un sāc domāt ar augšējo galvu.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-02 14:14, pirms 3 gadiem
erty rakstīja: Vēl pirms spēles Kārlails sacīja, ka Porziņģis tuvojas tam, lai krietni biežāk varētu aizvadīt divas spēles divās dienās un viņu nevajadzētu pietaupīt, taču vēl nevarēja prognozēt, cik drīz tas varētu notikt.

zzz izlasi šo un sāc domāt ar augšējo galvu.
Nevar būt, ka tu nopietni.

     [+] [-]

, 2021-02-02 14:32, pirms 3 gadiem
Swordsman rakstīja: Nevar būt, ka tu nopietni.
Zinu ko nozīmē atgūties no operācijas sekām un sportot. Krīt uz nerviem tādi gudrīši, kuri atrod iespēju neētiski nolikt citu vienkārši tāpat, izmantojot sev labvēlīgu situāciju.

  +3 [+] [-]

, 2021-02-02 15:17, pirms 3 gadiem
erty rakstīja: Zinu ko nozīmē atgūties no operācijas sekām un sportot. Krīt uz nerviem tādi gudrīši, kuri atrod iespēju neētiski nolikt citu vienkārši tāpat, izmantojot sev labvēlīgu situāciju.
Viņš noliek tāpēc, ka KP ir populārs latviešu sportists, kas spēlē ASV. Viss, ar šiem iemesliem pilnīgi pietiek, tāds ir viņa troļļa darbs. Savainojumi, nesavainojumi, jebkāda cita analīze, tas viss taču pie kājas.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-02 16:04, pirms 3 gadiem
Kārlailam sanāk 3 galvenās kļūdas - 1.nepareizi izvēlēts KP spēles ritms, trenerim jau to vajadzēja noprast, 2. paša atzītā kļūda par "neizmantoto piezīmi", 3. nepārdomāta pēdējā metiena stratēģija - visa NBA zin, ka metīs Luka + Lukam šogad ļoti švaks 3-punktu metienu %%

  +1 [+] [-]

, 2021-02-02 16:17, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Kārlailam sanāk 3 galvenās kļūdas - 1.nepareizi izvēlēts KP spēles ritms, trenerim jau to vajadzēja noprast, 2. paša atzītā kļūda par "neizmantoto piezīmi", 3. nepārdomāta pēdējā metiena stratēģija - visa NBA zin, ka metīs Luka + Lukam šogad ļoti švaks 3-punktu metienu %%
Jautājums ir kāpēc lieliskais piespēlētājs nevarēja izspēlēt autu kādam zem groza...

     [+] [-]

, 2021-02-02 21:33, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Jautājums ir kāpēc lieliskais piespēlētājs nevarēja izspēlēt autu kādam zem groza...
Nevajadzēja pat zem groza.Kad Lukam uzskrēja virsū divi DFS stāvēja pilnīgi brīvs 2-3 metri no viņa

     [+] [-]

, 2021-02-02 21:56, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nevajadzēja pat zem groza.Kad Lukam uzskrēja virsū divi DFS stāvēja pilnīgi brīvs 2-3 metri no viņa
Lukam šogad drusku par daudz jau aizgājusi nosliece uz individuālās statistikas veidošanu. Jārēķinās, ka viņš arī gribēs būt varonis katrā spēlē. Līdz ar to šogad vai nu MAVS uzvar ar drošu pārsvaru vai arī Luka kļūst par varoni spēles beigās. Citos gadījumos gan sanāks zaudējums.