Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju kritizē Premjerlīgu par veidu, kā paziņoja spēles pārcelšanu pret ''Fulham''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Morinju kritizē Premjerlīgu par veidu, kā paziņoja spēles pārcelšanu pret ''Fulham''
Žuzē Morinju. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas ''Tottenham'' galvenais treneris Žuzē Morinju pirms spēles pret ''Leeds United'' kritizējis Premjerlīgas vadību par veidu, kā tā komunicēja ar klubu saistībā ar iepriekšējās kārtās pārcelto cīņu pret Londonas ''Fulham''. Speciālists pieredzi salīdzināja ar 30 gadus vecu vēsturi, kad portugāli trenēja jauniešu komandas.

Vairākos Anglijas Premjerlīgas klubos plosās Covid19 vīruss, kas liedzis aizvadīt vairākas spēles. Tā, piemēram, pārcelts tika ''Manchester City'' mačs pret ''Everton'', kā arī trešdien nenotika ''Tottenham'' cīņa pret ''Fulham''. Lai arī atsevišķu komandu treneri pauduši, ka čempionātam nepieciešama pauze, Premjerlīgas vadība to noliedza, aicinot mačus turpmāk aizvadīt bez līdzjutējiem.

Neapmierinātību ar vēlo paziņošanu par mača nenotikšanu oret ''Fulham'' izrādīja ''Tottenham'' galvenais treneris Žuzē Morinju, to salīdzinot ar jauniešu futbola spēlēm: ''Kad 30 gadus atpakaļ Portugālē trenēju 13 un 15 gadus vecus jauniešus, tad, ierodoties uz spēli 9:30 no rīta, nebija pretinieku vai tiesnešu. Bērni bija vīlušies, jo vēlējās spēlēt futbolu, taču nevarēja, to uzzinot pēdējā brīdī. Kas līdzīgs gandrīz notika ar mums. Mēs jau bijām gatavi ierasties stadionā, kad uzzinājām, ka spēle nenotiks. Jāsaka, ka jau dienu pirms mača mediji ziņoja, ka, visticamāk, to pārcels. Spēlētāji nāca pie manis un rādīja ziņas, taču nevarējām tās komentēt. Es nevēršos pret ''Fulham'', bet gan Premjerlīgas vadību. Neuzskatu, ka būtu jānotiek šādām situācijām.''

Pagaidām Premjerlīga nav noteikusi spēļu datumu, uz kuru tiks pārcelta nenotikusī cīņa starp ''Fulham'' un ''Tottenham''. Šodien plkst. 14:30 pēc Latvijas laika Žuzē Morinju vadītie futbolisti aizvadīs 17. kārtas maču pret ''Leeds United''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2021-01-03 15:58, pirms 3 gadiem
Lai cik ljoti patiktu jeb nepatiktu Mourinjo, vinjam taisniiba.