Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" savainojumu likstas turpinās – no ierindas izkritis arī Ošī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Capitals" savainojumu likstas turpinās – no ierindas izkritis arī Ošī
Tīdžejs Ošī. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" uzbrucējs Tīdžejs Ošī uzvarā pret Nešvilas "Predators" iedzīvojies ķermeņa apakšdaļas savainojumā. Pagaidām nav skaidrs, uz cik ilgu laiku iecirsts kārtējais robs komandas uzbrukumā.

Vašingtonas "Capitals" uzbrukuma lazarete jau pirms Tīdžeja Ošī savainojuma bija ieguvusi nomācošas aprises. Ceļgala krustenisko saišu dēļ Toms Vilsons ierindā varētu atgriezties decembrī, Niklasam Bekstremam tikusi veikta kreisās gūžas operācija un pagaidām nav zināms, kad viņš varēs spēlēt. Ārpus ierindas ir arī Kārls Hagelīns (kreisā gūža un acs) un Konors Brauns (ķermeņa apakšdaļas savainojums).

3:0 uzvarā pret "Predators" sestdien savainojumā iedzīvojās ne tikai Ošī, bet arī aizsargs Džons Karlsons. Zināms, ka Karlsona trauma ir īstermiņa. Viņi nepiedalījās aizvadītās nakts zaudējumā bullīšos pret Karolīnas "Hurricanes".

35 gadus vecais Ošī šīs sezonas pirmajās deviņās spēlēs iekrāja piecus punktus. Vasarā viņam tika veikta ķermeņa vidusdaļas operācija. Pagājušajā sezonā Ošī 44 spēlēs guva 25 punktus, bet dažādu savainojumu un slimību dēļ no ierindas bija izsists uz 38 mačiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/tj-oshie-i...