Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kapello grib turpināt darbu ar Krievijas izlasi līdz 2018.gadam

Jānis Pārums

Kapello grib turpināt darbu ar Krievijas izlasi līdz 2018.gadam
Fabio Kapello
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello paziņojis, ka grib turpināt darbu savā amatā un naudas jautājums nav būtiskākais pārrunās par jauno līgumu, vēsta Krievijas plašsaziņas līdzekļi.

"Runa nav tikai par naudu. Nauda – tas ir tikai viens no daudzajiem punktiem pārrunās," norādīja Kapello. "Man vajag tikties ar [Krievijas sporta] ministru. Pēc tam arī tiks pieņemts lēmums. Pagaidām nezinu, kad tas notiks. Vispirms man jādzird, ko viņš man teiks. Ir ļoti daudz nianšu, kuras jāapspriež, jo runa ir par daudzu gadu līgumu."

Kapello sacīja, ka vēlētos turpināt darbu līdz pat 2018.gadam, kad Krievijā notiks Pasaules kausa izcīņa. "Jā, es vēlos palikt Krievijā. Protams, ja mēs nonāksim pie kopsaucēja," piebilda itāļu speciālists.

Jāpiebilst, ka Krievijas izlase izcīnīja ceļazīmi uz 2014.gada Pasaules kausu, kas notiks Brazīlijā, uzvarot savā apakšgrupā un apsteidzot par Portugāli. Krievija Pasaules kausam kvalificējās pirmo reizi kopš 2002.gada.

Kapello par Krievijas izlases galveno treneri kļuva 2012.gada jūlijā, nomainot nīderlandieti Diku Advokātu. Līgums ar Kapello tika parakstīts uz diviem gadiem. Jāpiebilst, ka sadarbības turpināšanā, protams, ieinteresēta ir arī Krievijas Futbola federācija.

Izmantotie resursi:
Itar-Tass

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja