Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Milutinovam nekonstatē nopietnu savainojumu, nespēlēs aptuveni mēnesi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Milutinovam nekonstatē nopietnu savainojumu, nespēlēs aptuveni mēnesi
Nikola Milutinovs. Foto: EPA/Scanpix

Maskavas CSKA paziņojusi, ka serbu basketbolistam Nikolam Milutinovam nav konstatēts nopietns savainojums. Spēlētājam konstatēta kreisā ceļgala sānu saišu bojājums, kā dēļ Milutinovs izlaidīs aptuveni mēnesi.

Maskavas CSKA centra spēlētājs Nikola Milutinovs pirmajā ULEB Eirolīgas spēlē pret Milānas ''Olimpia'' jau vienā no pirmajām epizodēm iedzīvojās ceļgala savainojumā, kā dēļ nevarēja turpināt maču. Lai arī Dimitra Ituda vadītie basketbolisti labi iesāka, vēlāk ''Olimpia'' prata pārlauzt spēli un to uzvarēt ar 84:74.

Kā ziņo klubs, tad pretēji Ituda teiktajam pēc spēles, ka trauma neizskatās labi, Milutinova savainojums nav nopietns. Spēlētājam konstatēts kreisā ceļgala sānu saišu bojājums, kas kādu laiku liks centram nedoties laukumā. Lai arī klubs neminēja konkrētu laiku, cik ilgi Milutinovs atlabs no savainojuma, ''Eurohoops'' ziņo par aptuveni trīs līdz četru garu periodu.

Šis Milutinovam nav pirmais savainojums CSKA rindās. Pagājušās sezonas vidū basketbolists iedzīvojās pleca traumā, kuras dēļ sezona tika noslēgta priekšlaicīgi. Pagājušajā sezonā spēlētājs Eirolīgā 20 spēlēs izcēlās ar vidēji gūtiem 9.9 punktiem un izcīnītām 8.6 atlēkušajām bumbām.

Karjeras laikā Nikola Milutinovs pārstāvējis arī Belgradas ''Partizan'' un Pireju ''Olympiacos'' komandas.