Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovai un Jankovičai pirmā uzvara "US Open" dubultspēļu turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovai un Jankovičai pirmā uzvara "US Open" dubultspēļu turnīrā
Anastasija Sevastova
Foto: AFP/Scanpix

Anastasija Sevastova un Jeļena Jankoviča "US Open" dubultspēļu turnīra ievadā ar 6:3, 6:7(3), 6:3 pieveica ASV un Austrālijas duetu Eiža Muhamada/Aila Tomļanoviča.

Latvijas un Serbijas duetam bija ļoti laba iespēja maču pabeigt jau 2. setā, taču tas zaudēts, esot vadībā ar 5:3. Sevastovai un Jankovičai problēmas bija arī 3. setā, kas pēc būšanas vadībā ar 5:1 izservēts ar otro mēģinājumu, turklāt pēdējā geimā nācās atspēlēt sešas breikbumbas!

2. kārtas sasniegšana Sevastovai ir atkārtots labākais rezultāts "Grand Slam" dubultspēlēs, tik tālu tiekot ceturto reizi. Divi tādi turnīri viņai ir Ņujorkā, kur 2011. gadā viena kārta pārvarēta kopā ar Ķīnas tenisisti Šuaju Džanu.

Sevastova dubultspēļu ranga nopelnījusi 130 punktus, prēmijā pienākas 13 250 dolāri. 2. kārtā, visticamāk, būs jātiekas ar ļoti spēcīgo Martinas Hingisas un Junjanas Čanas duetu, kas izlikts ar otro numuru.

Sevastova tieši kopā ar bijušo vienspēļu ranga līderi Jankoviču nospēlējusi karjeras labāko dubultspēļu turnīru, šovasar Maljorkā tiekot līdz savam pirmajam WTA dubultspēļu finālam. Toreiz fināls sasniegts, gūstot tikai divas uzvaras, jo pretinieču atteikuma dēļ pusfināls nebija jāspēlē. Nenotika arī fināls, jo Sevastova no tā atteicās kājas savainojuma dēļ, kas ietekmēja viņas spēlēšanu vienspēļu finālā.

     [+] [-]

, 2017-09-01 02:16, pirms 7 gadiem
Nu ar Jankoviču diezgan tālu var tikt! Vienalga Sevastovai vēl viena kārta un pēc tam jau diezgan stipras pretinieces, Nastjai maz izredžu. Bet dubultspēlēs var uzspīdēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-01 08:46, pirms 7 gadiem
Mirret rakstīja: Nu ar Jankoviču diezgan tālu var tikt! Vienalga Sevastovai vēl viena kārta un pēc tam jau diezgan stipras pretinieces, Nastjai maz izredžu. Bet dubultspēlēs var uzspīdēt
Hingisa dubultspēlē ir vienā plauktā liekamaa ar Šarapovu vienspēlēs (līmeņa ziņā), top pāris.
Ja to brīnumainā veidā izdosies uzveikt, tad ir varianti.