Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2880, Did:0, useCase: 3

Dairis Bertāns: "Bijām iedzinējos, tādēļ uz svilpēm reaģējām asāk"

Dairis Bertāns: "Bijām iedzinējos, tādēļ uz svilpēm reaģējām asāk"
Dairis Bertāns
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas izlases basketbolists Dairis Bertāns, kurš bija rezultatīvākais zaudējumā Serbijai, pēc mača norādīja, ka uz strīdīgiem tiesnešu lēmumiem spēlētāji reaģējuši asāk nekā serbi, jo tobrīd bijuši iedzinējos.

Dairis guva 11 no pirmajiem 18 Latvijas izlases punktiem, taču viņš norāda, ka tas nav bijis īpaši gatavots mājasdarbs, bet gan spēles situācijas. "Centāmies būs agresīvi no pirmās minūtes, man iekrita daži metieni. Bet Serbijai ir gudra komanda, viņi prata pielāgoties. Turpmāk pie viegliem metieniem vairs netiku, bija nepeiciešama lielāka cīņa, lai gūtu punktus."

"Es domāju, ka emocijas sit augtu vilni katrā mačā. Tas ir basketbols. Nedomāju, ka šī spēle atšķīrās no citām," vaicāts par reakciju uz tiesnešu lēmumiem, atbildēja Bertāns. "Jā, beigās nācās nomierināt Dāvi, bet tas ir normāli. Mēs esam tādi spēlētāji. Nedomāju, ka varēja manīt tiesnešu respektu pret serbiem. Arī viņi ir tikai cilvēki un pieļauj kļūdas, tāpat kā mēs, neiemetot metienus. Uz abām pusēm bija vienādi. Vienkārši mēs bijām iedzinējos, tādēļ uz tiesnešu lēmumiem reaģējām asāk."

"Spēles sākumā mēs veicām savu izrāvienu, bet serbi savējo. Tas viss bija normāli. Taču spēles galotnē, kad no -7 spējām izvirzīties vadībā ar divu punktu pārsvaru, bija brīdis, kad vajadzēja spēli salauzt. Bet serbi nospēlēja ļoti pacietīgi, izmantoja savas iespējas un liedza mums turpināt izrāvienu."

"Bija skaidrs, ka Bogdanovičs savus punktus savāks. Galvenais bija ierobežot pārējos, bet mēs to neizdarījām," teica Dairis. "Punktus savāca arī Mačvans un Marjanovičs. Serbi ne ar ko nepārsteidza. Viņi bija agresīvi, bet mēs sākumā reizēm nebijām tam gatavi. Tas nedrīkst notikt."

  +6 [+] [-]

, 2017-09-01 21:26, pirms 7 gadiem
Ausis gan tam garajam 2,21 serbam bija briesmīgas
Turās veči būs labi

  -2 [+] [-]

, 2017-09-01 21:29, pirms 7 gadiem
Hmm...labi cīnījās izlase. Šķēle nevelk līmeni. Blūms un Strēlnieks laikam apveltīti ar lūzeru psiholoģiju un mentalitāti, daudz zaudētu divcīņu.

  +7 [+] [-]

, 2017-09-01 21:38, pirms 7 gadiem
Lai šis ir pēdējais zaudējums čempionātā, tad viss tiks piedots! 👌

     [+] [-]

, 2017-09-01 22:08, pirms 7 gadiem
Baigi kaut kā visi sacerējušies.. TUR, SRB, RUS un pat BEL un GBR ir ļoti spēcīgas komandas. Nesaprotu, ko visi noraksta RUS, paskatieties sastāvu. Ja uzvarēsim 3 spēles grupā, būs ļoti ok!

     [+] [-]

, 2017-09-01 23:10, pirms 7 gadiem
Beaut rakstīja: Baigi kaut kā visi sacerējušies.. TUR, SRB, RUS un pat BEL un GBR ir ļoti spēcīgas komandas. Nesaprotu, ko visi noraksta RUS, paskatieties sastāvu. Ja uzvarēsim 3 spēles grupā, būs ļoti ok!
Tur jau tā lieta, bet ja treneris sapņo par finālu un visi runā par medaļām...

     [+] [-]

, 2017-09-02 02:32, pirms 7 gadiem
Pirksti tak gaisā, 4. vieta jau ir optimistiski.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-02 03:03, pirms 7 gadiem
Kamēr tur būs bagatskis tikmēr nekas neierasts.. komand bez galvas ,,

  +1 [+] [-]

, 2017-09-02 03:28, pirms 7 gadiem
Dairim gan nervi netur, lai pamācās no brāļa