Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Leo Komarovs atgriežas Maskavas "Dynamo"

Agris Suveizda

Leo Komarovs atgriežas Maskavas "Dynamo"
Leo Komarovs pret Džimu O'Braienu
Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Dynamo" savā mājaslapā paziņoja par divu gadu līguma noslēgšanu ar Leo Komarovu. Igaunijas pilsēta Narvā dzimušais Somijas hokejists "Dynamo" savulaik jau ir pavadījis nepilnas četras sezonas.

"Maskavas "Dynamo" ir noslēdzis līgumu ar uzbrucēju Leonīdu Komarovu, kuram beidzās līgums ar Toronto. Vienošanās ir panākta uz diviem gadiem," teikts Gagarina kausa īpašnieces mājaslapā. 26 gadus vecais malējais uzbrucējs pagājušā gada maijā panāca vienošanos ar Nacionālās hokeja līgas klubu Toronto "Maple Leafs", kā rindās debitēja pēc lokauta beigām.

Nacionālās hokeja līgas regulārajā sezonā Komarovs aizvadīja 42 spēles, tika pie deviņiem (4+5) rezultativitātes punktiem un 18 soda minūtēm. Stenlija kausa izcīņā "Maple Leafs" jau pirmajā kārtā septiņos mačos zaudēja topošajai finālistei Bostonas "Bruins". Komarovs septiņās spēlēs punktus neguva un nopelnīja 17 soda minūtes. Tāpat Komarovs 14 spēles aizvadīja "Maple Leafs" fārmklubā. Tur viņa kontā seši vārti, trīs piespēles un 22 soda minūtes.

Pēc vairākām sezonām Somijas čempionātā 2009.gadā Komarovs pievienojās Maskavas "Dynamo", kā sastāvā pavadīja nākamos trīs gadus, kā arī īres periodu lokauta laikā. Nedaudz vairāk nekā trīs sezonu laikā Komarovs regulārajā sezonā un izslēgšanas spēlēs aizvadīja 188 mačus, sakrāja 94 (45+49) punktus un 253 soda minūtes. Pirms tam Somijas SM līgā Komarovs "Assat" un "Pelicans" sastāvā piedalījās 238 spēlēs - 21 vārti, 46 piespēles un 486 soda minūtes.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб «Динамо» (Москва)...