Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par marta labākajiem NBA spēlētājiem nosaukti Jokičs un Hārdens

Rolands Eliņš

Par marta labākajiem NBA spēlētājiem nosaukti Jokičs un Hārdens
Nikola Jokičs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi marta mēneša labāko spēlētāju balvu ieguvējus. Rietumu konferencē par labāko nosaukts Nikola Jokičs, kamēr Austrumos šo atzinību saņēmis Džeimss Hārdens.

Nikola Jokičs martā palīdzēja Denveras "Nuggets" vienībai gūt 11 uzvaras 14 spēlēs, kamēr viņš pats vidēji spēlē savāca gandrīz "triple-double". Jokičam martā bija 27.1 punkti, 11.4 atlēkušās bumbas un 8.4 rezultatīvas piespēles vidēji spēlē, turklāt šī iespaidīgā statistika ir aptuveni tāda, kā viņam ir visas sezonas griezumā (26.8 punkti, 11.5 atlēkušās bumbas un 8.5 rez. piespēles).

Rietumu konferencē uz šo balvu pretendēja arī D`Ārons Fokss, Donovans Mičels, Džā Morants, Zaions Viljamsons, Deimiens Lilards un Luka Dončičs no Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas "Mavericks" komandas. Dončičs martā guva 29.4 punktus vidēji spēlē, veica 8.7 rezultatīvas piespēles un savāca 7.4 atlēkušās bumbas.

Austrumu konferencē par labāko tika atzīts Džeimss Hārdens no Bruklinas "Nets", kurš sezonas gaitā tikai aizmainīts no "Rockets". Hārdens 13 spēlēs aizveda komandu līdz uzvarai 11 reizes, iemetot 27.9 punktus vidēji spēlē, savācot 9.8 atlēkušās bumbas un veicot 11.5 rezultatīvas piespēles, turklāt Bruklina tik veiksmīgi spēlēja, neskatoties uz Kevina Durenta savainojumu.

Kopā ar Hārdenu šai balvai nominēti bija arī Jannis Adetokunbo, Tobaiass Heriss, Hārdena bijušais komandas biedrs Rasels Vestbruks un pašreizējais komandas biedrs Rasels Vestbruks.

NBA sadalījusi arī mēneša debitanta balvas. Rietumos par labāko debitantu nosaukts "Timberwolves" atlētiskais spēlētājs Entonijs Edvardss, kurš vidēji spēlē iemeta 24.2 punktus un savāca 5.5 atlēkušās bumbas, kamēr Austrumos par labāko atzīts Lamelo Bols, "Hornets" spēlētājs, kuram bija 185. punkti, 5.4 rezultatīvas piespēles un 5.3 atlēkušās bumbas vidēji spēlē.

     [+] [-]

, 2021-04-01 23:37, pirms 3 gadiem
Hārdena bijušais komandas biedrs Rasels Vestbruks un pašreizējais komandas biedrs Rasels Vestbruks.
Kas ir tas??

     [+] [-]

, 2021-04-01 23:38, pirms 3 gadiem
Austrumos par labāko atzīts Lamelo Bols, "Hornets" spēlētājs, kuram bija 185. punkti, 5.4 rezultatīvas piespēles un 5.3 atlēkušās bumbas vidēji spēlē
Daudz punktu!