Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Freimaņa "Unics" Eirokausa pusfinālā uzņems Spānijas "Gran Canaria"

Agris Suveizda

Freimaņa "Unics" Eirokausa pusfinālā uzņems Spānijas "Gran Canaria"
Rolands Freimanis un Milošs Teodosičs
Foto: RIA Novosti

Šovakar tiks aizvadītas pirmās spēles Eirokausa pusfinālos. Latviešu basketbolista Rolanda Freimaņa pārstāvētais Kazaņas "Unics" plkst. 20:15 pēc Latvijas laika uzņems Spānijas "Gran Canaria", savukārt pusstundu vēlāk "Banvitspor" tiksies ar "Khimki".

Kazaņas "Unics" Eirokausu sezonu sāka Eirolīgā, kur pirmajā grupu turnīrā ar piecām uzvarām un pieciem zaudējumiem palika piektajā vietā. Eirokausā "Unics" ar četrām uzvarām un diviem zaudējumiem apakšgrupā izcīnīja pirmo vietu, bet izslēgšanas spēlēs izsita Itālijas "Cantu" (70:64, 75:72) un "Lokomotiv-Kuban" (78:87, 79:58).

Tikmēr Spānijas "Herbalife Gran Canaria" Eirokausā 20 aizvadītajās spēlēs izcīnījusi 19 uzvaras un piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, otrajā grupu turnīrā izbraukumā zaudējot turku "Banvit" (70:80). Astotdaļfinālā "Gran Canaria" abos mačos apspēlēja gan Horvātijas "Cedevita" (84:76, 75:72), gan turku "Pinar Karsiyaka" (76:66, 75:74).]

Latviešu basketbolists Rolands Freimanis Eirokausā aizvadījis piecas spēles, vidēji mačā aizvadot sešarpus minūtes, gūstot 3,0 punktus un izcīnot 1,0 atlēkušās bumbas. Freimanis piedalījās abās ceturtdaļfināla spēlēs – pirmajā viņš septiņu minūšu un 14 sekunžu laikā guva divus punktus, bet otrajā mačā viņš aizvadīja minūti un 18 sekundes, punktus negūstot.

VTB Vienotajā līgā Kazaņas "Unics" ar 15 uzvarām un 11 zaudējumiem ieņem sesto vietu, bet "Gran Canaria" ar 13 uzvarām un 13 zaudējumiem ACB līgā atrodas devītajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
eurocupbasket

     [+] [-]

, 2015-04-01 20:57, pirms 9 gadiem
Nu tas komentētājs iespārda Mācīt spēlētājiem ko darīt, zinot, ka tie viņu nedzird Rihtīgs aprīļnieks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja