Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Kāds spēlēja ar lauztu roku, kāds - ar ieplaisājušiem kāju kauliem"

Agris Suveizda

Znaroks: "Kāds spēlēja ar lauztu roku, kāds - ar ieplaisājušiem kāju kauliem"
Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Dynamo" šovakar savā laukumā ar 5:1 pieveica Sanktpēterburgas SKA un, sērijā uzvarot ar 4-2, iekļuva Gagarina kausa finālā. "Dynamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc uzvaras vēlreiz uzslavēja spēlētājus par vīrišķību, savukārt viņa kolēģis Juka Jalonens atzina, ka "Dynamo" sērijā bija spēcīgāks.

"Ļoti smaga situācija. Sērijas laikā par to klusēju, bet mani puiši izrādījās neticami vīrišķīgi. Kāds spēlēja ar lauztu roku, kāds - ar ieplaisājušušiem kāju kauliem. Viņi sitās un pierādīja, ka ir labākie," pēc spēles sacīja Oļegs Znaroks. "Kas attiecas uz tiesāšanu un tamlīdzīgiem momentiem - man ir tā sakrājies, ka varu pateikt ļoti daudz. Bet to nedarīšu. Kāda jēga? Vienkārši sērijā pret SKA mums vajadzēja cīnīties gan pret pretinieku, gan nezinu pret ko. Kaut kāds personāžs no filmas, lūk, tur stāvēja melnā cepurē (smiekli zālē)."

"Tik daudz apsveikumu. Arī Saška [Aleksandrs] Ovečkins piezvanīja un [Leo] Komarovs. Komars vispār prasīja: sak, ņemiet mani atpakaļ komandā. Jūs pat nevarat iedomāties," ar laimīgu smaidu sacīja Znaroks. SKA galvenais treneris Juka Jalonens atzina sakāvi: ""Dynamo" pelnīti iekļuva finālā. Pretinieks šajā sērijā bija par mums labāks. Kaut arī esmu pateicīgs arī savai komandai - par prasmi sisties un divām uzvarām pie rezultāta 0:3. Visas izredzes uz septīto spēli sagandēja mūsu nespēja gūt vārtus. Bet Maskavas klubam, kā visi redzēja, ir liela uzvaru mentalitāte un spēja sasniegt panākumus."

"Jalonena likteni lems direktoru padome. Mans viedoklis ir tāds, ka šim trenerim ir jāpaliek komandā. Paskatieties uz "Dynamo" piemēru. Znarokam ir 15-16 spēlētāju, kuri izgāja MVD skolu. Tagad viņi viens otru saprot no pusvārda. Un, ja atceraties, pirmajā sezonā Znaroka MVD nemaz netika "play-off". Vadībai pietika prāta dot viņam tiesības strādāt," par somu hokeja speciālista nākotni izteicās Aleksandrs Medvedevs.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...
rsports.ru
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...