Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Admiral" pārspēj "Sibir" un turpina cīņu par vietu Gagarina kausā

"Admiral" pārspēj "Sibir" un turpina cīņu par vietu Gagarina kausā
Džastins Hodžmens ("Admiral")
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien notika divas spēles. Vienā no tām Novokuzņeckas "Metallurg" ar 7:2 sakāva Habarovskas "Amur", bet citā Vladivostokas "Admiral" ar 3:1 uzvarēja Novosibirskas "Sibir".

Cīņu par vietu KHL Gagarina kausa izcīņā turpina debitants Vladivostokas "Admiral". Austrumu konferencē šobrīd ir zināmas septiņas no astoņām komandām, kas turpinās cīņu par KHL sezonas galveno trofeju, bet uz atlikušo vietu pretendē "Admiral" un Čeļabinskas "Traktor".

Šodien – savā priekšpēdējā regulārās sezonas spēlē – "Admiral" ar 3:1 pārspēja Novosibirskas "Sibir", šobrīd atrodoties priekšā "Traktor" par vienu punktu. Tiesa, Čeļabinskas komandai ir spēle rezervē. "Traktor" rīt sacentīsies ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet 4.martā spēlēs ar Kazaņas "Ak Bars". Vladivostokas "Admiral" regulārās sezonas noslēdzošo maču aizvadīs ar Habarovskas "Amur".

KHL vājākā komanda "Amur" šodien Austrumu konferences pastarīšu cīņā ar 2:7 kapitulēja Novokuzņeckas "Metallurg" hokejistiem. Vārtus "Metallurg" labā guva septiņi dažādi hokejisti.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

  +1 [+] [-]

, 2014-03-01 13:59, pirms 10 gadiem
Esmu tikai par to, lai Admiral tiek playoffos bet Traktor netiek

     [+] [-]

, 2014-03-01 14:04, pirms 10 gadiem
Vismaz tur notiek kaut kāda konkurence,rietumos jau viss zinams.Jebkurā gadijumā gribētos redzēt "Admiral" play-off...cik var vienas un tas pašas komandas play-off tikt.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-01 14:20, pirms 10 gadiem
Nu Avangards netika Tagad jagaida kas bus ar Loko bus,ceru ka visi Latviesi speles playoffa