Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Liepājā" divi Covid-19 gadījumi, tuvākās spēles pārceltas

Rolands Eliņš

"Liepājā" divi Covid-19 gadījumi, tuvākās spēles pārceltas
Foto: Guntis Lazdāns

Šodien paredzētā "Optibet" hokeja līgas spēle starp "Liepāju" un "Olimp/Venta 2002" tikusi pārcelta uz nezināmu laiku, ziņo LHF. LHF sporta menedžeris Jānis Straupe portālam Sportacentrs.com paskaidroja, ka "Liepājā" konstatēti divi Covid-19 gadījumi un pārceltas arī dažas citas komandas spēles.

"Liepājas komandā ir divi pozitīvi Covid-19 testi, tāpēc komanda šobrīd ir karantīnā," sacīja Jānis Straupe. "Šodienas spēle un dažas nākamās spēles nenotiks. Skaidrs, ka šonedēļ spēļu Liepājai nebūs, bet, kamēr vēl visi tiek skaidrībā ar situāciju, par konkrētiem datumiem skaidrība būs vēlāk."

"Liepājā" Covid-19 klātbūtne tika konstatēta arī iepriekš sezonas gaitā, un Straupe norādīja, ka vairāki spēlētāji šo vīrusu jau pārslimojuši. Savukārt jaunie inficētie komandas pārstāvji tikuši izolēti un šobrīd noris kontaktpersonu noskaidrošana.

"Liepājai" šodien kalendārā bija paredzēta spēle pret turnīra līdervienību "Olimp/Venta 2002", kas iepriekšējā nedēļā aizvadīja divas spēles pret "Prizmu/IHS", kas arī šobrīd nonākusi saskarē ar Covid-19. Attiecīgi šobrīd turnīra kalendārā līdz desmitajam februārim pārceltas visas "Prizmas" un "Liepājas" spēles. No plānotajām 13 spēlēm februāra pirmajās desmit dienās šobrīd kalendārā palikušas tikai sešas.

Šodien toties plānota cita OHL spēle – Daugavpilī vietējā "Dinaburga" uzņems "Mogo/LSPA". Spēles sākums paredzēts 17:00, maču tiešraidē varēs vērot portālā Sportacentrs.com un "Sportacentrs.com TV" tiešraidē.