Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" un "Hornets" incidentā iesaistītajiem kopā piespriež 85 tūkstošus soda naudās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Mavericks" un "Hornets" incidentā iesaistītajiem kopā piespriež 85 tūkstošus soda naudās
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Dalasas “Mavericks” uzbrucējs Džeimss Džonsons, tāpat kā Šarlotes “Hornets” uzbrucēji Kodijs Mārtins un Keilebs Mārtins saņēmuši naudas sodus par 30. decembrī notikušo saķeršanos.

Incidents notika 30. decembra spēlē, kas norisinājās Dalasas “Mavericks” mājvietā. Divas ar pusi minūtes līdz beigām laukuma saimnieki atradās iedzinējos ar -19. “Mavericks” mačā piedzīvoja zaudējumu ar 99:118.

Džeimss Džonsons saņēma tehnisko piezīmi un tika izraidīts no mača, jo izgrūda Kodiju Mārtinu autā un aizsāka incidentu. Papildus viņam piespriests 40 tūkstošu dolāru sods.

Arī Mārtins tika izraidīts no mača. Viņam piespriests 25 tūkstošu sods, jo viņš pagrūda Džonsonu pretī, kā arī izraisīja kontaktu ar tiesnesi. Keilebam Mārtinam piespriests 20 tūkstošu sods par iesaistīšanos konfliktā un kontaktu ar tiesnesi.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/mavs-james...

     [+] [-]

, 2021-01-01 21:45, pirms 3 gadiem
Normāli būtu pievienot video, bet tas ir no sērijas "normāli", kam ar esportu nav nekāda sakara

     [+] [-]

, 2021-01-01 22:50, pirms 3 gadiem
Bildi ir ielikuši,pārējais paliek iztēles ziņā