Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" treneris Kārlails: "Vēl par ātru analizēt Novicka sniegumu"

"Mavericks" treneris Kārlails: "Vēl par ātru analizēt Novicka sniegumu"
Dirks Novickis un "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) 2012./2013.gada sezonas ievadā aktuāls bija jautājums - kad Dalasas "Mavericks" līderis Dirks Novickis atgriezīsies laukumā? Savukārt tagad, kad Novickis ir atgriezies laukumā pēc ceļgala operācijas un aizvadījis jau četras spēles, aktuāls ir jautājums - kad Dirks demonstrēs tādu sniegumu, kādu no viņa visi sagaida?

"Mavericks" ilggadējais līderis izlaida šīs sezonas pirmos 27 mačus, jo atlaba pēc oktobrī veiktās ceļgala operācijas. Komandas galvenais treneris Riks Kārlails izteicies, ka cilvēkiem jāmācās būt pacietīgiem, tomēr "Mavericks" atbalstītāji nepavisam nevēlas būt pacietīgi, īpaši tādēļ, ka pašreiz iekrāta negatīva 12-19 bilance un pēdējos sešos mačos piedzīvoti seši zaudējumi.

"Nevajadzētu vēl nekādu novērtējumu sniegt vismaz līdz janvāra vidum," pirms svētdienas cīņas pret Sanantonio "Spurs" vienību izteicās "Mavs" treneris Kārlails. "Es nedomāju, ka kādam būtu kaut kas jāanalizē."

34 gadus vecais Novickis, kurš karjeras laikā vidēji guvis 22,8 punktus, laukumā pavadot 36,3 minūtes, sezonas pirmajās četrās aizvadītajās spēlēs laukumā pavadījis, attiecīgi, 20, 26, 18 un 23 minūtes un kopumā guvis 30 punktus (metieni no spēles 11/34).

"Viņš strādā ļoti smagi katru dienu," izteicās Kārlails. Dalasas kluba galvenais treneris uzsvēra, ka treniņu process ir pakārtots tā, lai Novickis spētu labā līmenī aizvadīt visu atlikušo sezonas daļu, nevis parādīt labu sniegumu tikai atsevišķās spēlēs.

"Es nezinu, kad viņš varētu atgūt savu ierasto fizisko formu, tomēr es domāju, ka analizēt viņa sniegumu pēc katras spēles pašlaik ir nepareizi."

"Mavericks" vienība pēc 31 aizvadītā mača pašreiz ieņem 12.vietu Rietumu konferences tabulā. Naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika Vašingtonā Kārlaila vadītie Dalasas basketbolisti cīnīsies pret "Wizards" vienību (4-24, 15.vieta Austrumos).

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-01 15:36, pirms 11 gadiem
Vecis super, vnk jāprotas, kad beigt karjeru.
Dirks arī izvilka visu sēriju.
Trauma un tas i tas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja